Doğuma Hazırlık Oğlumuz için isim desteği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi ismi tercih edersiniz,oğlumuz için isim arıyoruz

• Ankete Katılan
    177
Aslinda isim önemli benim oğlumun ismi kürşad mete gerçekten ismini sirayet ediyor bilmiyorum. Inatçı hırçın zor bir çocuk

Ankete katılmadım. İsimlerin hepsi çok ağır geldi bana. Üçünü de koymayın.

Ali, Efe, Emre gibi normal isimlerden seçseniz?

Küçücük bebeğe Baybars denir mi yahu. Bebeğin adını Ertuğrul koysanız bebek direkt 30 yaşında başlar hayata

4 isimden bana hitap eden olmadı ama fikir vermek isterim ASIM peygamberimin dönemin de yaşamış iyi bir savaşçı iyi bir alim netten araştırma yapın isterseniz.

Yazdığınız isimler de güzel evet söylemesi zor ama anlamları güzel isimler... Hazar ismini de düşünün hem anlamı güzel hem de baybars gibi anlamı dışında barış ve güven demek.. benim de kısmetse oğlum olcak ben hazar ismini çok sevmiştim ama arapça olsun istemediğim için eledim belki sizin hoşunuza gider...

Baybars cok itici bence. Kulak asinaligi yok. Aybars olsa neyse. O bile hos degil.

Ertugrul eminim diziden esinlendiniz. Yani soyle soyliyim her dizi doneminde hayran olunan karakterin isimleri cocuklara konuyor. Bi ara ortalik siladan gecilmiyordu. Zerda filan koyan gordum. Berivan vardi baya bi. Kurtlar vadisi zamani polat karsilastim bi kac tane. Simdi sizin cocugun kusaginda bir suru ertugrul olacak. Insanlarin akillarina da direkt dizi gelecek. Bizim burda bi komsunun kizi var sila annesi her cagirdiginda dizi aklima geliyor. Hos degil.

Haktan da cok agir bence. Buyuyunce sorun olmaz ama cocukken zor bence.

Bir de eski uyesiniz, kurallari bile bile sirf daha cok yorum almak icin yanlis yere konu acmissiniz. Kibledim.

Metehan
Fatih
Kürşad
Mihrali
Tarihi isimleri seviyorsunuz galiba yazdıklarım ankete göre daha iyi bence

Baybars telaffuzu kaba ve itici, barbar dermiş gibi. Tarihi bir isim koymak istiyorsanız başka bir sürü var, metehan örneğin..
Haktan, anlamı güzel ama yine de itici bir isim bence.
Kötünün iyisi olarak Ertuğrul’dan yana kullandım oyumu.
Bizler beğenmemiş olabiliriz ama önemli olan sizin beğenmeniz neticede 9 ay karnınızda taşıyan ve doğduktan sonra 7/24 ilgilenecek olan yani en çok emek sarfedecek sizsiniz.

Çok seçilesi isimler değil ama Haktan diğerlerine oranla belki biraz daha makul.
Kendi sevdiğiniz ismi değil de çocuğun ileride rahat edebileceği ismi seçseniz daha iyi olur.
Bizim bir öğrencimiz vardı adı Tonyukuk’tu. Biri ona seslendiğinde gülme krizine giriyordu arkadaşları.

Ya yanlış anlamayin da ben de üç ismi de beğenemedim.Başka seçenekler sunsaniz...Icimden Kağan ismini önermek geçiyor yazip gideyim saglikla alin kucaginiza yavrunuzu.

anladigim kadariyla oz turkce isimler koymak istiyorsunuz
bana gore ucu de kotu , batuhan , metehan , alper vb isimleri de dusunebilirsiniz bunlar da oz turkce

Bana isimler fazla milliyetçi geldi :)
Ertuğrul a oy verdim, en olası o olduğu için,
Ama bu tarz olacaksa

Göktuğ, Göktürk, Mete, Metehan, Alperen, Alparslan, Kağan, nispeten daha güzel geliyor kulağa bence

Hepsi cok kotu ya. Haktan bi tik daha iyi geldi bana. Daha guzel ismler koysabiz? Yorumlara baktim kimse begenmemis

Hiç birini seçemedim. Başka seçeneklerde düşünün yukarıda arkadaşlar örnekler vermişler
Mustafa ya da Ali de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…