- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi prettywoman89
-
İlk Türk devletinin kurucusu Teoman değil miydiİlk Türk devletini kuran kişi, eşimin önerisi.
İlk Türk devletinin kurucusu Teoman değil miydi
Bu ara KPSS çalışıyorum ordan kaldı benim de aklımda Baybars m.ö yok milattan sonra konulara daha gelemedimEvet. Baybars Memlüklüymüş, kölelikten sultanlığa geçmiş. Google abla söyledi. :)
Bu ara KPSS çalışıyorum ordan kaldı benim de aklımda Baybars m.ö yok milattan sonra konulara daha gelemedim
Teşekkür ederim kapesedeş bilmukabeleBen de KPSS çalışıyorum, ondan bir emin olamayıp Baybars'ı arattım Allah Allah yanlış mı öğrendim diye, ehehe. Başarılar dilerim konuyu da çok saptırmadan. :)
BeğenmedimArkadaşlar isim seçebilmek için desteğinize ihtiyaç var, ankete katılırsanız seviniriz :)
Baypas die okudum ben yaBaypas diye dalga gecerler Baybars ismiyle.
Bnde Ertugruldan yana kullandim.
Kuzenimizin çocuğunun adı ayberk kardeşi oldu berke bir Yigen daha oldu adı da aybars. Yani baybars değil nArkadaşlar isim seçebilmek için desteğinize ihtiyaç var, ankete katılırsanız seviniriz :)
Doğa isimleri çocuğa katılmazki bir yazida okumustum nehir rüzgar toprak bunlar dunya lik şeyler olduğu için vede doğa olayları olduğu için katilmaz diye biliyorum mesela çocuklara aslan şahin doğan isimleri de katilmamli çünkü çocuğa hayran ismi katılmış oluyor tabi herkesin kendi tercih iEvren
Doruk
Güven
Poyraz
Çınar
Yani şimdi Fatma ismi dünyalık değil mi?Doğa isimleri çocuğa katılmazki bir yazida okumustum nehir rüzgar toprak bunlar dunya lik şeyler olduğu için vede doğa olayları olduğu için katilmaz diye biliyorum mesela çocuklara aslan şahin doğan isimleri de katilmamli çünkü çocuğa hayran ismi katılmış oluyor tabi herkesin kendi tercih i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?