Doğuma Hazırlık Oğlumuz için isim desteği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi ismi tercih edersiniz,oğlumuz için isim arıyoruz

• Ankete Katılan
    177
Bu ara KPSS çalışıyorum ordan kaldı benim de aklımda Baybars m.ö yok milattan sonra konulara daha gelemedim

Ben de KPSS çalışıyorum, ondan bir emin olamayıp Baybars'ı arattım Allah Allah yanlış mı öğrendim diye, ehehe. Başarılar dilerim konuyu da çok saptırmadan. :)

Arkadaşlar isim seçebilmek için desteğinize ihtiyaç var, ankete katılırsanız seviniriz :)
Kuzenimizin çocuğunun adı ayberk kardeşi oldu berke bir Yigen daha oldu adı da aybars. Yani baybars değil n
Ister istemez değişik gözle bakılıyor birde bu çocuk yaslandigini düşünün aybars dedeee kulağa çok değişik geliyor Haktan anlamini bilmiyorum ama sevdim oyumu ona kullaniyorum hayirlisi olsun inşallah

Evren
Doruk
Güven
Poyraz
Çınar
Doğa isimleri çocuğa katılmazki bir yazida okumustum nehir rüzgar toprak bunlar dunya lik şeyler olduğu için vede doğa olayları olduğu için katilmaz diye biliyorum mesela çocuklara aslan şahin doğan isimleri de katilmamli çünkü çocuğa hayran ismi katılmış oluyor tabi herkesin kendi tercih i

Yani şimdi Fatma ismi dünyalık değil mi?
Cahillik kötü şey velhasıl

Çınar
Poyraz
Rüzgar
Mert
Deniz

Benim sevdiğim erkek isimleri bunlar.
Haktan diğer ikisine göre biraz daha iyi ama hiçbiri benim zevkime uygun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…