Oglumuzun gelmesini istemiyor :(

Ay cildiracam ya şimdi aradı yoldayim geliyorum diyor. Işten geldiğimden beri anca simdi iki lokma yedim dedim ve adamın cevabı anneme biraksaydin ya diyor saka gibi.
Annem gece gündüz bakmak zorunda mı deseydin onun hicmi hayatı yok üstelik çocuk bizim sorumlu biziz ay ne bencilmis ya rahatına duskunsen çocuk niye yaparsin

O 8 de uyuyan çocuğu bize de getirin de benimki de öğrensin erken uyumayıÇok nadir onlardan her eve lazım..

Çocuk yapmayaymış o zaman. O çocuk yarın büyüdüğünde kendini istemezse görür o zaman naptığını.

Oğlum huysuz uykusuz çok zor bi bebekti. Şu an 5.5 yaşında ve daha 1 defa onsuz bi yere adım atmadık. Ne eşim ne ben zevk alamayız ki zaten. Bu nasıl bi baba anlamadım. Ayrıca annenize de yazık kadın mecbur gibi.. Tövbe yarabbim ya ne acayip modeller var.

Eşine annenin değil o çocuğun sizin oğlunuz olduğunu hatırlat bence gittiği hiçbiryerde evladını istemiyorsa gerçekten sorun büyük. Hayır empati yapmaya çalışıyorum ancak eşinin bu tutumunu anlayabilmem imkansız. Benimde 3 yaşında kızım var ve biz gezmeye genelde onun için çıkıyoruz onun hoşlanacağı seveceği yerlere götürmeye Çalışıyoruz, küçük olabilir ancak onunda gezmeye, parka gitmeye, oynamaya, farklı ortamlar görmeye ihtiyacı var diye düşünüyorum.
Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama çocukların da düşünüldüğü oyun parkları olan çok güzel Cafeler restoranlar var. Konuş eşinle bence laftan anlayan biriyse bi şeylerin farkına varmasını sağlayabilirsin konuşarak.

Bu seferde gelini kuma olarak görürler..

Olympea Ben olsam böyle birinden boşanirim. Siz boşanmak istemezseniz bile lütfen çok siki korunun. Hatta o iş olmasin bile. Bu adam ne baba, ne eş olmaya layik değil çünkü.

Anne baba modelini öğrenmesi için bebeğinizle birlikte daha fazla zaman geçirmelisiniz bunu eşinize dikte edin yoksa tek model anneanne olur..Zaten çalışıyorsunuz insan can atar canının parçası ile vakit geçirmeye, arada bir kaçamak yapılır tabi de..Fazla reddedici bir tavrı varmış gibi geldi yazınızdan bu tip erkekler çocuk 2 yaşına falan girdiğinde konuşmaya ve kendini yarım yamalak ifadeye başladığında kabulleniyor baba olduğunu

İnsan arada çocukları bırakır "karı-koca zamanı" yapar ama her zaman değilki.
Adam niye babalığı benimseyemedi acaba.

Biz de haftasonu gelsin de çocukları nerede eğlendirelim,hangi parka hangi etkinliğe gidelim diye dertleniyoruz.

Siz normalsiniz.
Herkes gibi.
Eşiniz tuhaf.
Çocuğunuza yönelik yerlere gidin,onun gözlerindeki mutluluğu görünce belki kalbi yumuşar eşinizin.
Ayrıca annenizin de oğlana bakma zorunluluğu olmadığını vurgulayın da sürekli bunu kullanamasın.

Baştan kötü alıştırdın. Benimki şimdiden diyor annen gelsin sana yardıma doğuma kadar diyor. Getirdim 3 aya geri gönderdim.kasten. a neden gitdi nasıl bir anne deyince hayırdır annem bakışımı sana dedim. Onunda özel hayatı işi var. Zaten bana baktı hayatının yarısını .dert ediyorsan parasını ver bakıcı tut ya da akrabaların gelsin sırayla bekçilik yapsın dedim. Cunki annem varken geceleri dahi çalışıyor du rahat di. Yarın bebek olursa eve ayak basmaz yada anamın beleş bakmasina alışır.

Madem bir cocuğa hazır deiğldi madem neden cocuk yaptı zaten çalıştınız icin cocuk sizinle beraber deği hafta sonları da olmucak bu cocuk ikinizin annenizin değil sorumluluklarını alsın bir insan bukadar rahat olabilirmi evlat can bu ya pess

cocugundan yüksünen adamdan midem bulanir ve bende onu sevmez hale gelirdim kesin. hic duymamiştim cok itici igrenc bir durum.

Ben şeyi anlamadim aksamdan beri bir lokma yedim demişsiniz. Çocuk uslu ise nasil bir lokma yediniz ki? Bir de eşiniz çocuğu başta istemiyor muydu?
Eve geldigimde biseyler hazırlama fırsatım olmadı. Oğlum yeni yeni yürümeye başladı ve sürekli hareket halinde.
Evde nasıl peki cocuguna karsı? Cunku benımkıde dısarda istemez zor oluyo diye (sirtinda tasiyo sanki). Her neyse evde pek ilgili pek düskündür
Evde sever oynar, sarılır. Altını değiştirir meyvesini yedirir. 9. Aya kadar kucağında esim uyutuyordu ancak ışte dışarı çıkarken rahat edemeyiz diyip annene bırak diyor

Oldu olacak çocuğu annene ver kurtulsun
Bu ne rahatlık yahu pesss
Kaç yaşında çocuk

Valla en son annene bırakalım dediğinde apartman inledi. Bosarim seni sen gelme dedim. Simdi bi de soyle bisey var bu annene birakalim mevzusu dışında iyi bir eş. Beni çok sever, ilgilenir, sadiktir, ne istersem olur yapar, es olarak sorumluluk sahibidir.ama ışte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…