Annem gece gündüz bakmak zorunda mı deseydin onun hicmi hayatı yok üstelik çocuk bizim sorumlu biziz ay ne bencilmis ya rahatına duskunsen çocuk niye yaparsinAy cildiracam ya şimdi aradı yoldayim geliyorum diyor. Işten geldiğimden beri anca simdi iki lokma yedim dedim ve adamın cevabı anneme biraksaydin ya diyor saka gibi.
O 8 de uyuyan çocuğu bize de getirin de benimki de öğrensin erken uyumayıCocuk zaten 8 de uyur gorup gorebileceginiz gunde 2-3 saat. O kadar da gormeyince bu cocugun anne olarak anneannesini bilmesi isten bile degil.
Bi arkadasim vardi, babannemi annemden cok seviyorum derdi. 28 yasindaydi babannesi vefat ettiginde annesi olmus gibi mahvolmustu.
Olmaz sanmayin yani, esiniz de bi kac sene bozuversin duzenini. Cocugun ilk yillari bu dunyada, en cok ihtiyac duydugu ailesi.
Degil mi ya bak 8 bucuk aylik hala uyumadi ayagimda direniyorO 8 de uyuyan çocuğu bize de getirin de benimki de öğrensin erken uyumayıÇok nadir onlardan her eve lazım..
Eşine annenin değil o çocuğun sizin oğlunuz olduğunu hatırlat bence gittiği hiçbiryerde evladını istemiyorsa gerçekten sorun büyük. Hayır empati yapmaya çalışıyorum ancak eşinin bu tutumunu anlayabilmem imkansız. Benimde 3 yaşında kızım var ve biz gezmeye genelde onun için çıkıyoruz onun hoşlanacağı seveceği yerlere götürmeye Çalışıyoruz, küçük olabilir ancak onunda gezmeye, parka gitmeye, oynamaya, farklı ortamlar görmeye ihtiyacı var diye düşünüyorum.Merhaba. Oğlum bir yaşında ve ben hafta ici 08.00-18.00 calisiyorum.ben isteyken oğluma annem bakiyor. Hafta ici işten geldigimde yorgun oluyorum yine de elimden geldiğince ilgilenip oynuyorum. Esim gezmeye giderken oglumuzu yanimizda istemiyor. Hafta ici veya sonu bi yere mi gidilecek oğlanı annene bırak diyor. Her hafta sonu gezmeye gitmek istiyor ve hep oğlanı bırak duyup duruyor. ben tabi ki birakmiyorum oglum gelmezse ben de gelmem diyorum. Ama esimin bu oğlumu yanimizda bi yere götürmek istemesi surekli bunun tartışmasını yapmaktan biktim. Artık oğlanı bırak dediğinde sinirim tepeme çıkıyor. Şu an da arkadaşlarıyla iftara çıktı hala gelmedi. Işten cikinca oğlumu alıp eve geldim ve 10 dk önce oglum uyudu iki lokma ancak ağzıma koyabildim. Annen yardım etsin diyor. çok karışık yazdim evet cok yorgunum toparlayamiyorum. Yoruldum.
Allah aşkına şu forumda erkeklerden tiksindim.Bunlardan baba falan olmazmış da işte kadınlarımız el mahkum çekiyor bunları.Çocuk büyüyüp adam olunca da sahip çıkar aslan oğlum ben büyüttüm diye.
O 8 de uyuyan çocuğu bize de getirin de benimki de öğrensin erken uyumayıÇok nadir onlardan her eve lazım..
Anne baba modelini öğrenmesi için bebeğinizle birlikte daha fazla zaman geçirmelisiniz bunu eşinize dikte edin yoksa tek model anneanne olur..Zaten çalışıyorsunuz insan can atar canının parçası ile vakit geçirmeye, arada bir kaçamak yapılır tabi de..Fazla reddedici bir tavrı varmış gibi geldi yazınızdan bu tip erkekler çocuk 2 yaşına falan girdiğinde konuşmaya ve kendini yarım yamalak ifadeye başladığında kabulleniyor baba olduğunuMerhaba. Oğlum bir yaşında ve ben hafta ici 08.00-18.00 calisiyorum.ben isteyken oğluma annem bakiyor. Hafta ici işten geldigimde yorgun oluyorum yine de elimden geldiğince ilgilenip oynuyorum. Esim gezmeye giderken oglumuzu yanimizda istemiyor. Hafta ici veya sonu bi yere mi gidilecek oğlanı annene bırak diyor. Her hafta sonu gezmeye gitmek istiyor ve hep oğlanı bırak duyup duruyor. ben tabi ki birakmiyorum oglum gelmezse ben de gelmem diyorum. Ama esimin bu oğlumu yanimizda bi yere götürmek istemesi surekli bunun tartışmasını yapmaktan biktim. Artık oğlanı bırak dediğinde sinirim tepeme çıkıyor. Şu an da arkadaşlarıyla iftara çıktı hala gelmedi. Işten cikinca oğlumu alıp eve geldim ve 10 dk önce oglum uyudu iki lokma ancak ağzıma koyabildim. Annen yardım etsin diyor. çok karışık yazdim evet cok yorgunum toparlayamiyorum. Yoruldum.
Sizinki nadir ve seçkin olanlardan şekerim koskoca anne grubumuzda dahi 3 5 tane ancak çıkar.Hicte nadir değil. Benim kizim 5-6 ayliktan beri saat 7'de yatiyor hatta.
O kadar da süründürmüyor hakkını yemeyim 10 11 arası yatar..Degil mi ya bak 8 bucuk aylik hala uyumadi ayagimda direniyor
Daha 10 da uyudugu olmadi en basindan beri boyle 12 1 de sabittir.Bu aksam 2buckta uyuduO kadar da süründürmüyor hakkını yemeyim 10 11 arası yatar..
Eve geldigimde biseyler hazırlama fırsatım olmadı. Oğlum yeni yeni yürümeye başladı ve sürekli hareket halinde.Ben şeyi anlamadim aksamdan beri bir lokma yedim demişsiniz. Çocuk uslu ise nasil bir lokma yediniz ki? Bir de eşiniz çocuğu başta istemiyor muydu?
Evde sever oynar, sarılır. Altını değiştirir meyvesini yedirir. 9. Aya kadar kucağında esim uyutuyordu ancak ışte dışarı çıkarken rahat edemeyiz diyip annene bırak diyorEvde nasıl peki cocuguna karsı? Cunku benımkıde dısarda istemez zor oluyo diye (sirtinda tasiyo sanki). Her neyse evde pek ilgili pek düskündür
Valla en son annene bırakalım dediğinde apartman inledi. Bosarim seni sen gelme dedim. Simdi bi de soyle bisey var bu annene birakalim mevzusu dışında iyi bir eş. Beni çok sever, ilgilenir, sadiktir, ne istersem olur yapar, es olarak sorumluluk sahibidir.ama ışte..Boşan demiyorum ama bu düzende ilerleyen bir aile hayatında boşanma düşünülür diyorum. Ben düşünürdüm yani. Sizin evliliğiniz 2 kişilik değil ki. Ailenin en muhtaç, en sevgiye ve ilgiye ihtiyacı olan bireyini dışlama söz konusu. Adamın yapamadığı o babalık bile soğutur beni. Siz hiç uzaklaşmadınız mı, ayrılmayı düşünmediniz mi?
Bir yasindaOldu olacak çocuğu annene ver kurtulsun
Bu ne rahatlık yahu pesss
Kaç yaşında çocuk
Bir yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?