- 26 Ocak 2009
- 298
- 9
- 116
- 39
- Konu Sahibi nurcan_odtu
-
Allah'im ne kadar guzel olmus bu oda..
icim bi tuhaf oldu insallah sag salim kucagina alirsin canim..
bende bebek istiyorum suan adetimi beklemekteyim (insallah gelmezler)
ama bende oglum olsun istiyorum boyle bi odasi olsun...
Cok guzel masallah..
çok tşk ederim, inş Allahım sana da isteyen herkese de nasip eder..fotoğraf makinesiyle çektiğim fotoları kabul etmedi, büyük diye, telden çektiklerimi yolladım, biraz net değil ama..
Maşallah çok güzel olmuş , güle güle sağlıkla büyütün :)
Maşallah Rabbim hayırlısıyla oğlunun gelmesini ve bu güzel eşyaları kullanmayı nasip etsin. Çok beğendim çok zevkli abartıya kaçmadan döşenmiş bir oda.
cok guzelmıs gercekten gayet sade ve sık......gule gule saglıkla buyutmeyı nasıp eder ınsallah Allah tum bebıslerımız ıcın:9
sonunda tamamladık oğlumuzun arkadaşlar, ve ben hazırlık sürecinde çok kafam karıştığı için nasıl yapayım nasıl edeyim diye hazırlnamış odalar bana çok yardımcı oldu..bizim odamızın da belki birilerine faydası olur, fikir olur diye düşünüyorumm..biz çok beğeniyoruz, umarım siz de beğenirsiniz..Eki Görüntüle 798433 Eki Görüntüle 798446 Eki Görüntüle 798451 Eki Görüntüle 798452 Eki Görüntüle 798453 Eki Görüntüle 798456 Eki Görüntüle 798455 Eki Görüntüle 798457
inşallah olmuştur, ilk defa foto yüklüyorumm
çok güzel olmuş ya allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin eğer mahsuru yoksa mobilyanı nereden ve nekadara aldığını öğrenebilirmiyim kısmet olursa benimde oğlum olcak bende araştırıyorum
kapı süsüne bayıldım canım, çok şeker
Her şeyi çok güzel, sağlıkla mutlulukla kullanın
oda harika olmuş çok güzel bayıldım güle güle büyütün bebeğinizi içinde inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?