Doğuma Hazırlık oğlumuzun odası hazır, kendisini bekliyoruz...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
muhteşem olmuş oğluşunun odası .. aynı mobilyalardan bizde aldık.. halıyı çok beğendim, ölçüleri nelerdir öğrenebilir miyim[

çok güzel ama bende bayıldım oda ya :)
güle büyütün bebişinizi:)

tşk ederim, sizinki de hayırlı olsun..halıyı english home dan aldık 120-180 olması lazımm..bana biraz küçük gibi geliyo ama en uygunu bunu aldık, çocuk odası halısı çok fazla alternatif yok..

çok güzel canım güle güle kullanın sağlıklı günlerde

hepsi harika cnm..

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..

benim kızımın oda takımıda bu
sağlıkla büyüsünler inş

Canım çok beğendim çok güzel olmuş her şey. Benim aklımdaki oda da sizinki gibi. Toplam ne kadar tuttu takım? Bir de sepet beşiğinizi çok beğendim markasını ve nereden bulabileceğimizi öğrenebilir miyiz?

Son düzenleme:
Merhaba ,
Uzun süre yoktum bebiş koşuşturmaları..
Sanki çocuk evlendiriyoruz ya mobilyası çeyizi:)
Allah herkesin bebeğini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
nurcan_odtü arkaşım çoğumuza fikir verdin saolasın. showroomlardaki gibi olmayı bir oda içerisine kurulmuş halini görmek güzel oluyor.
Senin doğumuna da az kaldı heralde. Allah sağlık shhat versin..

tşk ederim sadece mobilyamız 2000 lira, geriye kalan şeylerle de 3500-4000 ü buldu sanırım, bütün eksikleriylee..sepet beşiğimizi e bebek den aldı, markası baby&plus, internetten almıştım, şu anda internette stokta yok diyo ama, mağazalardan araştırıp bulabilirsiniz..

evt ben de onu düşünerek paylaştım,kendimhazırlarken çok kafam karışmıştı çünkü, inşallah faydalı olabilmişimdir..

Bebeğinizin odası çook güzel olmuş.....

Sağlıcakla gelsin inşllh....

Masallah super olmuss Allah gonlunuze gore versın ınsallahh ...
Saglıklı sapasaglam bır delıkanlı oglunuz olurr ınsallahhh

tşk ederim, sizinki de hayırlı olsun..halıyı english home dan aldık 120-180 olması lazımm..bana biraz küçük gibi geliyo ama en uygunu bunu aldık, çocuk odası halısı çok fazla alternatif yok..

nurcan hanım bir yanlışlık olmuş ben daha oda falan almadım....başka bir arkadas sızın odanızdan almıs ona cvp yazarken yada size yazarken alıntılı cvp yapmıstım o sırada sanırım yanlıslıkla gondermısım :)çok özür siizn msjını görünce yanlış yazdığımı anladım :)

tekrardan güle güle hayırlı günlerde kullannın :)

canım merhaba odanız harika olmuş güzel günler görün inş..
öncelikle hiç düşünmüyordum ama benıde heveslendırdın bnde oğluma ufaktanda olsa evımızdekı kucuk odayı hazırlıyım dıe dusundum.kıracı olduğumuzdan odayı boyamak vs hıc masraf etmek ıstememıstım ama bu benım ılk bebeğim ozendırdın benı saol..öncelıkle beyaz bır karyola avıze perde vs ufak seylerle renklendırırım odayı.. abajurunu beğendım bıde fazla masraf etmeden odayı nasıl duzenleyebılırım bana yardımcı olurmusun?

tşk ederim öncelikle..ben mobilyamı belis ten aldım, takım aldığım için biraz pahalı oldu, tek karyolasını da alailirsin, bi de benimki büyüyebiliyor mesela, büyümeyen beşikleri de var belisinn..diğer dekoratif şeyleri de funnababy den aldım, kaliteli ürünleri var, o yüzden biraz piyasanın üzerinde..funnababy'nin sitesine girersen beğendiğin bi modelin, avizesi, abajuru, perdesi, uyku seti, cibinliği herşeyi var, hem fiyatları da yazıyor..hani aslında bebeğn gelmesi 9 ay, her ay biraz birikim yapılarak çok abartmadan alınabilirr

Merhaba canımmm uzun aradan sonra tekrar ben:) uyku setim geldi. sen yıkayıp mı koydun uyku setini bebeğin çamaşırlarına ne ile yıkmayı düşünüyorsun kolay erişebilirlik açısından herkes hacışakir baby matik öneriyor. annem uyku setini yımmaya kıyamıyor.. yeniliği gider diyor. bir de senin fikrini alayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…