- Konu Sahibi nurcan_odtu
-
muhteşem olmuş oğluşunun odası .. aynı mobilyalardan bizde aldık.. halıyı çok beğendim, ölçüleri nelerdir öğrenebilir miyim[
çok güzel ama bende bayıldım oda ya :)
güle büyütün bebişinizi:)
çok güzel canım güle güle kullanın sağlıklı günlerdesonunda tamamladık oğlumuzun arkadaşlar, ve ben hazırlık sürecinde çok kafam karıştığı için nasıl yapayım nasıl edeyim diye hazırlnamış odalar bana çok yardımcı oldu..bizim odamızın da belki birilerine faydası olur, fikir olur diye düşünüyorumm..biz çok beğeniyoruz, umarım siz de beğenirsiniz..Eki Görüntüle 798433 Eki Görüntüle 798446 Eki Görüntüle 798451 Eki Görüntüle 798452 Eki Görüntüle 798453 Eki Görüntüle 798456 Eki Görüntüle 798455 Eki Görüntüle 798457
inşallah olmuştur, ilk defa foto yüklüyorumm
çok güzel canım güle güle kullanın sağlıklı günlerde
sonunda tamamladık oğlumuzun arkadaşlar, ve ben hazırlık sürecinde çok kafam karıştığı için nasıl yapayım nasıl edeyim diye hazırlnamış odalar bana çok yardımcı oldu..bizim odamızın da belki birilerine faydası olur, fikir olur diye düşünüyorumm..biz çok beğeniyoruz, umarım siz de beğenirsiniz..Eki Görüntüle 798433 Eki Görüntüle 798446 Eki Görüntüle 798451 Eki Görüntüle 798452 Eki Görüntüle 798453 Eki Görüntüle 798456 Eki Görüntüle 798455 Eki Görüntüle 798457
hepsi harika cnm..
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..
sonunda tamamladık oğlumuzun arkadaşlar, ve ben hazırlık sürecinde çok kafam karıştığı için nasıl yapayım nasıl edeyim diye hazırlnamış odalar bana çok yardımcı oldu..bizim odamızın da belki birilerine faydası olur, fikir olur diye düşünüyorumm..biz çok beğeniyoruz, umarım siz de beğenirsiniz..Eki Görüntüle 798433 Eki Görüntüle 798446 Eki Görüntüle 798451 Eki Görüntüle 798452 Eki Görüntüle 798453 Eki Görüntüle 798456 Eki Görüntüle 798455 Eki Görüntüle 798457
benim kızımın oda takımıda bu
sağlıkla büyüsünler inş
Canım çok beğendim çok güzel olmuş her şey. Benim aklımdaki oda da sizinki gibi. Toplam ne kadar tuttu takım? Bir de sepet beşiğinizi çok beğendim markasını ve nereden bulabileceğimizi öğrenebilir miyiz?
Merhaba ,
Uzun süre yoktum bebiş koşuşturmaları..
Sanki çocuk evlendiriyoruz ya mobilyası çeyizi:)
Allah herkesin bebeğini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
nurcan_odtü arkaşım çoğumuza fikir verdin saolasın. showroomlardaki gibi olmayı bir oda içerisine kurulmuş halini görmek güzel oluyor.
Senin doğumuna da az kaldı heralde. Allah sağlık shhat versin..
tşk ederim, sizinki de hayırlı olsun..halıyı english home dan aldık 120-180 olması lazımm..bana biraz küçük gibi geliyo ama en uygunu bunu aldık, çocuk odası halısı çok fazla alternatif yok..
canım merhaba odanız harika olmuş güzel günler görün inş..
öncelikle hiç düşünmüyordum ama benıde heveslendırdın bnde oğluma ufaktanda olsa evımızdekı kucuk odayı hazırlıyım dıe dusundum.kıracı olduğumuzdan odayı boyamak vs hıc masraf etmek ıstememıstım ama bu benım ılk bebeğim ozendırdın benı saol..öncelıkle beyaz bır karyola avıze perde vs ufak seylerle renklendırırım odayı.. abajurunu beğendım bıde fazla masraf etmeden odayı nasıl duzenleyebılırım bana yardımcı olurmusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?