Doğuma Hazırlık oğlumuzun odası hazır, kendisini bekliyoruz...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Cooooooooooooooook guz3lll bayıldım
Rabbim saglikla buyumesini nasip eder insallah
Bu arada yunanlilara gore mavi renk bocekelerden fallan koruomus

Allah öncelikle sağ salim bebeğinizi kucağınıza almayı sonrasında evladınıza sağlıklı uzun uzun ömürlü olmasını nasip etsin. Bahtı da sizin ona özenle hazırladığınız bu oda gibi güzel olsun inşallah.

inş sağlıkla doğar, çok tşk ederim..

Cooooooooooooooook guz3lll bayıldım
Rabbim saglikla buyumesini nasip eder insallah
Bu arada yunanlilara gore mavi renk bocekelerden fallan koruomus

çok ilginç bi bilgi sevindim valla, zaten marshallın özellikle bebek ve çocuklar için hazırladığı hijyenik bir boyaymış..iyi dilekleriniz için tşk ederiz..

muhteşem olmuş oğluşunun odası .. aynı mobilyalardan bizde aldık.. halıyı çok beğendim, ölçüleri nelerdir öğrenebilir miyim

muhteşem olmuş oğluşunun odası .. aynı mobilyalardan bizde aldık.. halıyı çok beğendim, ölçüleri nelerdir öğrenebilir miyim

tşk ederim bu halı english home'un 120*180..ben de hep arıyordum bu modeli, gecen hafta bulduk sonunda..:))

cokk guzell bi oda olmuss saglikla gelirr insallahh.ellerinize saglik..suan test gunumu bekliyorum tup bbebek yaptirdik..inan icimm gittii insallahhbenim bebislerimde annelerine siki siki tutunmusturda senin gibi bi oda hazirlariz...

bende çok beğendim ancak pembesi ve 100-180 olanı olsaydı bizim odaya uyuyordu. english home bulunduğum şehirde yok, siteyede koyulmamış bu halı.. fiyatını da sorsam??? bide shaggy halı mı nasıl ???

cokk guzell bi oda olmuss saglikla gelirr insallahh.ellerinize saglik..suan test gunumu bekliyorum tup bbebek yaptirdik..inan icimm gittii insallahhbenim bebislerimde annelerine siki siki tutunmusturda senin gibi bi oda hazirlariz...

inşallah tutunmuştur bebişlerin sana, rabbim sana da nasip eder böyle güzel telaşlarıı inşallah..bizim bebişimiz de sağlıkla doğsun da odasını huzurla kullanalım inşallahh..çok tşk ederimm..

inşallah tutunmuştur bebişlerin sana, rabbim sana da nasip eder böyle güzel telaşlarıı inşallah..bizim bebişimiz de sağlıkla doğsun da odasını huzurla kullanalım inşallahh..çok tşk ederimm..

insallahh canimm rabbim yar ve yardimcin olsun dogumun kolay olsun odasina bi ayatel kursi yada muska koymayi unutma tabi nazar degmesin diye kocaman bi nazarboncugu herkesin gozu ona takilsin

insallahh canimm rabbim yar ve yardimcin olsun dogumun kolay olsun odasina bi ayatel kursi yada muska koymayi unutma tabi nazar degmesin diye kocaman bi nazarboncugu herkesin gozu ona takilsin

kuranı kerim koymayı düşünüyorumm, tekrar tşk ederimm

odanız çok güzel olmuş bebeğinizle güle güle kullanın benimde oğlum olacak inşaallah,
küçük sepeti nerden kaça aldınız,uyku setini cibinliğiyle kaça aldınız annemde bana nevresimini aldı çok güzel

tşk ederim cnm sepet e bebek den, uyku seti 280 lira cibinilik 100 lira.funnababy markası..

cok sırın allahım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın.annelık cok guzel bır duygu darısı basınıza

tşk edreiz..

bebişinizin odası çok güzel olmuş maşAllah...
güle güle kullanın...
tam olarak kaça mal oldu..bende oğluşuma böyle bi oda düşünyorum.fiyatlar baya yüksek ama...

Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. çok güzel olmuş. görünce tesadüfe çok şaşırdım. oda rengimiz, bebek odası takımı, uyku seti seçimimiz aynı:) biz alışverişi yaptık ama henüz ürünleri gelip kurmadılar sizin resimleri görmek çok güzel oldu.
beBek arabasında tercihiniz hangimarka oldu

zevklerimiz aynı demek ki:))) siz de odayı kurunca fotoğrafları eklerseniz haber verin bana da merak ettim valla..bebek arabasını henüz almadık da oto koltuğu aldık maxi cosi pebble..en iyi yenidoğan oto koltuğu diye bi sonuca vardım araştırmalarımdaa..arabsaına ddaha sonra alacağız, quinny buzz 3 alaacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…