- 26 Ocak 2009
- 298
- 9
- 116
- 39
- Konu Sahibi nurcan_odtu
-
odası çok güzel olmuş cok beğendim bende oda düzüyorum oğluşuma.odanın halısını nerden aldın birde duvarın rengi bebek mavisimi?
Allah öncelikle sağ salim bebeğinizi kucağınıza almayı sonrasında evladınıza sağlıklı uzun uzun ömürlü olmasını nasip etsin. Bahtı da sizin ona özenle hazırladığınız bu oda gibi güzel olsun inşallah.
Cooooooooooooooook guz3lll bayıldım
Rabbim saglikla buyumesini nasip eder insallah
Bu arada yunanlilara gore mavi renk bocekelerden fallan koruomus
muhteşem olmuş oğluşunun odası .. aynı mobilyalardan bizde aldık.. halıyı çok beğendim, ölçüleri nelerdir öğrenebilir miyim
cokk guzell bi oda olmuss saglikla gelirr insallahh.ellerinize saglik..suan test gunumu bekliyorum tup bbebek yaptirdik..inan icimm gittii insallahhbenim bebislerimde annelerine siki siki tutunmusturda senin gibi bi oda hazirlariz...
inşallah tutunmuştur bebişlerin sana, rabbim sana da nasip eder böyle güzel telaşlarıı inşallah..bizim bebişimiz de sağlıkla doğsun da odasını huzurla kullanalım inşallahh..çok tşk ederimm..
insallahh canimm rabbim yar ve yardimcin olsun dogumun kolay olsun odasina bi ayatel kursi yada muska koymayi unutma tabi nazar degmesin diye kocaman bi nazarboncugu herkesin gozu ona takilsin
saol cnm halıyı english home'dan aldık, duvarın rengi de marshall çiğ damlası..
odanız çok güzel olmuş bebeğinizle güle güle kullanın benimde oğlum olacak inşaallah,
küçük sepeti nerden kaça aldınız,uyku setini cibinliğiyle kaça aldınız annemde bana nevresimini aldı çok güzel
cok sırın allahım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın.annelık cok guzel bır duygu darısı basınıza
saol cnm halıyı english home'dan aldık, duvarın rengi de marshall çiğ damlası..
bende çok beğendim ancak pembesi ve 100-180 olanı olsaydı bizim odaya uyuyordu. english home bulunduğum şehirde yok, siteyede koyulmamış bu halı.. fiyatını da sorsam??? bide shaggy halı mı nasıl ???
internet sitesinde artık satılmıyor, eski bi halı çünkü biz de tesadüfen bi mağazda bulduk..100 liraydı...aslında bunu bulamasam ben de beyaz shaggy düşünüyordumm..güzel olurdu yani..
bebişinizin odası çok güzel olmuş maşAllah...
güle güle kullanın...
tam olarak kaça mal oldu..bende oğluşuma böyle bi oda düşünyorum.fiyatlar baya yüksek ama...
3000 lirayı buldu cnm, diğer masrafları hariç..
düzcede english home var mı kı?bide fiyatını sölermısın
cnm bolu highway de var, adapazarında serdivanda var english home..
sonunda tamamladık oğlumuzun arkadaşlar, ve ben hazırlık sürecinde çok kafam karıştığı için nasıl yapayım nasıl edeyim diye hazırlnamış odalar bana çok yardımcı oldu..bizim odamızın da belki birilerine faydası olur, fikir olur diye düşünüyorumm..biz çok beğeniyoruz, umarım siz de beğenirsiniz..Eki Görüntüle 798433 Eki Görüntüle 798446 Eki Görüntüle 798451 Eki Görüntüle 798452 Eki Görüntüle 798453 Eki Görüntüle 798456 Eki Görüntüle 798455 Eki Görüntüle 798457
inşallah olmuştur, ilk defa foto yüklüyorumm
Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. çok güzel olmuş. görünce tesadüfe çok şaşırdım. oda rengimiz, bebek odası takımı, uyku seti seçimimiz aynı:) biz alışverişi yaptık ama henüz ürünleri gelip kurmadılar sizin resimleri görmek çok güzel oldu.
beBek arabasında tercihiniz hangimarka oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?