- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi Ilkbahar38
-
Kızların canını yakmak???inadına sizde benim çirkin oğlummm kızların canını nasıl yakıcak büyüyünce diye laf sokun kavga etmeyin suçlu olursunuz oğlunuzda çokkk şeker allah bağışlasın :)
Kızların canını yakmak???
Espri olsun diye hani derler ya çok yakışıklı manşallah çok can yakıcak kızada derler çok güzel manşallah can yakar diye anlatabildim umarım:)
sen ona bakma.. oğlun büyüyünce çok yakışıklı çocuk olur.. o zaman yengesi ayy ne yakışıklı olmuş bölee der... Çirkin ördek yavrusunun hikayesi vardi bilirsin:)Merhaba hanimlar
Bu da dert degil demeyin asil derdim hazir cevap olmak.
Esim oglumuzla bugün disardaydi disarda yengesini gördü ve yengesi dediki esime:
ayy oglun cok cirkin olmus
Esimde hic birsey dememis.
Eve gelince bana anlatdi bende sinir oldum.
Cünkü yengesi bunu saka niyetine söylememis gayet de ciddi söylemis.
Evet oglum cirkin görünebilir ama bir insan bunu niye söylerki ne gerek var? Kendisininde cocuklari var ben onun cocuklarina kalkip diyememki ayyy cocuklarin cok cirkin.
Birdahaki sefer bu yengeyi görünce ona birsey diyimmi diyeceksem ne diyim?
Ben olsam evine gitmem, evime almam bu insanı. Dengesiz midir ruh hastası mıdır nedir.Merhaba hanimlar
Bu da dert degil demeyin asil derdim hazir cevap olmak.
Esim oglumuzla bugün disardaydi disarda yengesini gördü ve yengesi dediki esime:
ayy oglun cok cirkin olmus
Esimde hic birsey dememis.
Eve gelince bana anlatdi bende sinir oldum.
Cünkü yengesi bunu saka niyetine söylememis gayet de ciddi söylemis.
Evet oglum cirkin görünebilir ama bir insan bunu niye söylerki ne gerek var? Kendisininde cocuklari var ben onun cocuklarina kalkip diyememki ayyy cocuklarin cok cirkin.
Birdahaki sefer bu yengeyi görünce ona birsey diyimmi diyeceksem ne diyim?
Esimde bir alem haklisin sanirim kendisi ne diyecegini bilemedi yengesi zaten kivirirdi lafi zamaninda benim hakkimda da cirkin demistide neyse. Evet esim laf tasimis gibi olacak onun bana söyleme sebebi ben yemek yaparken oglum tezgahin üstündeydi pirincleri döktü her yere bende ogluma kiziyordum biraz onda dedim bak oglum buralar pis oldu cirkin etdin heryeri felan derken esimin aklina geldi söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?