Oglun cok cirkin olmus

Bende öyle yapmayi düsünüyorum. Oglum bebek daha 18 aylik onu kiskandigini düsünmüyorum ama kim bilir insanlarin icini göremiyoruz

Kesinlikle mesafe koyun kadınla aranıza bundan böyle. Soğuk merhabadan öteye gitmeyin. Çocuğunuzun hakkını bu şekilde arayın derim. Kadın uzak olsun yoksa daha çok çirkinleşir kendisi.(kadın)

Evet yasli nene muhtemelen düsünememistir ama yazik gercekten. Hadi bebekken sevilir öyle belki buna bir diyecegim yok nazar degmesin diye felan. Ama büyüdükce anlamaya basladikca cocuk etkisinde kalir

bir erkek şaka yapmadı ciddi söyledi diyorsa ben ona inanırım. çünkü düz mantıklar kadınlar kadar mana çıkarıp alınmıyorlar. bir de oğlunuz hakikaten çok güzel bir bebek. kıskanılmış belli ki. bazı insanlar güzele hep çirkin der. başınıza gelmiştir bu tip muhabbetler .dünyaca ünlü güzellerin hiç birini beğenmeyen de var . yani o yorum dürüst değil. gerçekten çirkin bulsa susardı. ama çok istiyorsanız o yengeye normal davranıp laf arasında başka insanlar varken de oğlunuza iltifat edin. arada bu çocuğa hep nazar değdiriyorlar maşallah deyin gibi çevredekilere söyleyin geçin. dediği lafın bir önemi olmadığını anlar. çok da umursamayın.

Bende öyle yapmayi düsünüyorum. Oglum bebek daha 18 aylik onu kiskandigini düsünmüyorum ama kim bilir insanlarin icini göremiyoruz

oğlunuz bebek olabilir belki yüzü çok tatlıdır gerçi tüm bebişler tatlıdırda olsun belki ona dokunan farklı bir güzelliği vardır.
Dediğim gibi niyetine hasetliğine bağlı onuda siz daha iyi bilirsiniz.

Evet bende anlamadim yani niye cirkin olsunki bir bebek sonucta daha 18 aylik
oğlun profil fotondaki ise bence gayet tatlı bir çocuk. yenge bozuntusu kıskanmıştır evladını..
ya da hadi iyi düşüneyim hani nazar değmesin diye çirkin der severiz ya belki o şekilde söylemiştir de erkekler malum biraz kalas oluyorlar eşin öyle anlamış olabilir.

Kesinlikle mesafe koyun kadınla aranıza bundan böyle. Soğuk merhabadan öteye gitmeyin. Çocuğunuzun hakkını bu şekilde arayın derim. Kadın uzak olsun yoksa daha çok çirkinleşir kendisi.(kadın)

Zaten mesafeliyiz uzun zamandan beei görüsmedik zaten bu güne kadar toplasan 5 defa gördüm. Son kez oglumun dogumgününde görmüstü oglumu iste cocuk 6 ay icinde nekadar degistiyse artik. Anca bayramdan bayrama bu ramazan bayraminda görüsmedik bile

Sagol canim resimdeki oglum. Her insanin evladi kendisine en güzelidir elbetde. Hangi cocuk güzel cirkin lafi bile cok utancverici ve terbiyesiz kulaga hic hos gelmiyor demi.
Allah bildigi gibi etsin zaten messfeliyiz ama ogluma benim yanimd abirsey derse buna müsade etmicem.
Ve esim aslind aöyle konularda odun degil ama dogru anladigini da düsünüyorum. Kücükken tatliydi da simdi cok cirkin olmus dedi

Emin misiniz ciddi söylediğine..
Hani belki sevme maksatlı çok çirkin demiştir, nazar olmasın diye denir ya..

Ne bileyim tuhaf geldi.
Hele profil fotonuzda gördüğümüz yakışıklı oğlunuz ise, bu bebeğe çirkin denmezki. Allah bağışlasın, maşallah.
Yengenizin nasıl bir karakteri var, ciddi mi, sevme maksatlı mı siz daha iyi bilirsiniz

Mahallesinde guzel olarak anilan, alt sosyo kulturel siniflara ait insanlari cok da elestirmemek lazim. Avam cevrelerinden guzellikleri veya evlilikleri ile cikabileceklerini saniyorlar. Sonra da kultursuz mahalle teyzelerine donusuyorlar.

Uygulamali ornegi de gormussunuz bu baslikta konu sahibi. Eminim artik umursamiyorsunuzdur cirkin lafini.

Hahaha
Tam benim yaşadıklarımı anlatmışsınız

inadına sizde benim çirkin oğlummm kızların canını nasıl yakıcak büyüyünce diye laf sokun kavga etmeyin suçlu olursunuz oğlunuzda çokkk şeker allah bağışlasın :)

Yengeniz sasirmis gonlunuz kirilmistir eminim Allaha havale edin kendisini ve ciddiye almayin dunyada ki hic bir cocuk cirkin degildir
Ayrica profil fotonuzdaki oglunuzsa cokta yakisikli masallah
Ben sarisin yesil gozlu beyaz tenliyim oglum babasina benziyor esmer kara kasli kara gozlu arada banada dokundurmaya calisanlar oluyor sanada hic cekmedi gibisinden bende evet bana degil tamda hayallerine beziyor diye yapistiriyorum lafi onlar bize Allahin emaneti konusmasinlar bos bos

Tam cirkin cocuk yoktur diyecektim ki profilinizdeki fotoyu gordum. Yani bu cocuga cirkin demek icin insanin cidden hasetten gozlerinin kararmis olmasi gerekiyor. Sakin kafaniza takmayin.

Hem dunyadaki herkes cirkin bulsa bile onemli degil. Onemli olan o sizin evladiniz ve saglikli cok sukur. Insan baska ne ister.

bida onu gördüğünde ona deki; geçenlerde oğluma çirkin olduğunu söylemişsinde ben hamileyken sana çok bakmıştım ondan kalıcı bişey olmuştur de ayrıca o senin kalbinden daha güzel de..hadsiz şeyler

Bazı yörelerde bebeklere nazar değmesin diye çirkin denir. Öyle birşey olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…