- 14 Eylül 2014
- 21.024
- 100.876
- 798
- Konu Sahibi Ilkbahar38
-
Ben guzelim de gerisini bilemem
Merhaba hanimlar
Bu da dert degil demeyin asil derdim hazir cevap olmak.
Esim oglumuzla bugün disardaydi disarda yengesini gördü ve yengesi dediki esime:
ayy oglun cok cirkin olmus
Esimde hic birsey dememis.
Eve gelince bana anlatdi bende sinir oldum.
Cünkü yengesi bunu saka niyetine söylememis gayet de ciddi söylemis.
Evet oglum cirkin görünebilir ama bir insan bunu niye söylerki ne gerek var? Kendisininde cocuklari var ben onun cocuklarina kalkip diyememki ayyy cocuklarin cok cirkin.
Birdahaki sefer bu yengeyi görünce ona birsey diyimmi diyeceksem ne diyim?
Yok artik benim oglum 6 aylik 9 kg biz sisko diye seviyoruz :)
Bide bakimsiz dedi he mi ???
Kadinin goz bakimini oracikta yapaydin en morundan
Sagol canimBu çocuğa ancak nazar değmesin diye çirkin denilebilir. Maşallah Allah bağışlasın yavrunuzu.
fotograftaki senin oglunsa masaallah cok tatli. eger bir melek hem de senin oglun gibi bir melek birine cirkin gorunuyorsa o insanin kalbinden suphe ederim. sen hazir cevap olma bosver Allaha havale et herkes elbet yureginin ekmegini yer.
dayanamıcam.... fiziksel olarak güzel bile olsanız, ağzınızı açtığınız an o güzellik gidiyor. bilin istedim....Sana mi dedim
Sagoö canim Allah razi olsun
başlığı görür görmez istemsizce fotonuza baktım da bu güzel yavruya mı çirkin demişler? annesi siz de "çirkin olabilir de..." filan demişsiniz. nesi çirkin yahu, şuna bak. masumcuk, tertemiz.
çocuğun çirkini mi olur zaten. Allah öyle bir güzel yaratıyor ki onları, pırıl pırıl bir cilt, tombik eller, minnacık ağız-burun. nasıl çirkin olacaklar? konuşmaları ile tavrı ile, ailesinin yetiştirmesi ile sevimsiz olan çocuk oluyor bazen, o kadar.
siz yine de şaka demiş gibi düşünün çünkü bu yavruya gerçekten şakadan denmiştir. yarın, öbürgün bi yerde gördüğünüzde aynı şeyi söylerse de o yengeye gözünün, gönlünün ne kadar çirkin olduğunu hatırlatırsınız.
bi de bi yorumlar var. Allah'ım, tam evlere şenlik. kendisini güzel sanan, merhametten, çocuk sevgisinden haberi olmayan şaşkınların, çok realist olduğunu sandıkları için yaptıkları yorumlar. değil bir çocuğa, yaratılan hiçbir şeye "çirkin" denmez. bi de yorumlarında "Rabbim, Allah'ım..." tripleri. geçin bunları hanımlar. Allah'ın yarattığı en masum canlıya çirkin demek, bunu savunmak kokuşmuşluğun göstergesidir. kimseye cevap vermiycem.
pardon o kişi sizin eltinizmi oluyo ? eğer öyleyse kıskançlık tavan yapmış demektir gayette eli yüzü düzgün bi oğlunuz var Allah size bağışlasın
dayanamıcam.... fiziksel olarak güzel bile olsanız, ağzınızı açtığınız an o güzellik gidiyor. bilin istedim....
Dengesiz kadin, nerden bulmuş bu cureti!
Kizimin bebekliginde ben de yasadim buna benzer seyleri.
Kizimi bebekken bana hic benzetmediler, benzemiyoruz da zaten. Ve gercekten guzel bir bebekti. Gorenler hep 'ayyy cok guzeel, sizin kiziniz mi, ama hic benzemiyor'. Ya da ' bu guzelligin annesi kim' ben deyince suratta bir düşme, sasirma oluyordu. Hatta size hic benzemiyor ama bu cok guzel gibi laflar.
Kizimi kiskanacak halim yok elbette ama insanlar gercekten dengesiz. Birinin guzelligini ovmek icin digerini kotulemeye gerek yok. Bir defasında magazada dolasirken iki kadin tuttu kizimi ben biraz gerideydim, yine ayni laflarla seviyorlar. Ay annesi kim bunun bir bakayim falan dedi kadin hatta.esime dedim git sen al cocugu yine hayalkirikligina ugratmayayim milleti
Kırk bir kere maşallah kuzuyaKıskanmışlar resmen bu tatlı adamı. Karşılaştığınızda cevabını da verin. Eşinizin söylediği ortaya çıkacak diye de düşünmeyin bence. O sizin eşiniz, çocuk sizin çocuğunuz. Size söylemeyecekti de kime söyleyecekti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?