Oglun cok cirkin olmus

Yazdiklarinla haklisin. Cocugun özgpvenini sarsitiyorlar. Benim yanimda bir kere dese öyle birsey kesinlikle cevabini verecegim. Ama benim yanimda söylemedi ondan birsey demicen simdilik zateb uzun zamandan beri glrmesim fazla samimi olmadigim biri. Ama bayramda kesinlikle görecegim onu ozaman tavrina bakacagim. Zaten kendisi benide cirkin buluyor bunu da biliyorum. Ogluma laf söyletdirmiyorum zaten kimseye. Kimsede bugüne kadar böyle birsey demedigi icin sasirdim acikcasi

Şimdi sana cevap vererek kendimi yakıyorum biliyorum. Varsın olsun. Bu naif dizelerin güzel bir küfürü hakediyor aslında, ağız dolusu. Ama etmeyeceğim o kadar tutacağım kendimi.
Sen ne kendini bilmez densizin tekisin? Sosyal hayatında söyleyebiliyor musun bu sözleri insanların karşısında? Senin yüzünü ilk gördüğümde bu fotonun neden bu denli fake smiley yapılmış olduğunu düşünür dururdum. Buldum! Çünkü sen gerçekten gülümseyemezsin. İçinden gelerek gözlerinin içi gülmez çünkü. Sen foto çekinirken gamzeni gösterme telaşına düşersin. Güzelim der övünürsün sonra. Kalbinin her tarafı pas tutmuş. Dilerim Allahtan burda acımasızca laf söyleyip üzdüğün ağlattığın anaların ahı yerde kalmasın.

He ayrıca masum bebeğe çirkin dediği için mi yengenin güzel olduğunu düşündün? Ama önemli olan iç güzellik demiştim di mi?
Bence de öyle. Sen çok çirkin bi insansın çok.

Muhakkak sizin ailenizde kıskandığı bir şey vardır. Hastalıklı ruha sahip olan bir insan söyleyebilir bunu ancak. Bir daha böyle bir girişimde bulunursa "Güzellikle kafayı bozmuşsun eşin senden güzel kadınlara mı bakıyor yoksa" diye gülerek şaka yollu söyleyin. Çocuğunuza da özel olduğunu hissettirin.

Ben aslinda kiskandigini düsünmüyorum. Sinir bozmak icin yada can yakmak icin dedigini düsünüyorum. Neyi kiskanacak ki ? El kadar bebegi kiskanmamistir herhalde. Ama ruhu bozuk sanirim. Cocugu cirkin buluyorsun tamam da bunu niye esime söylüyorsun ne gerek var kalp kirmaya demi

Şöyle bir örnek vereyim benim annemlerin bir komşusu genç kızlığında anneme çok güzelsin dermiş hep gel zaman git zaman anneannemle küsmüşler aradan yıllar geçmiş, kadınla annem karşılaşmış annem büyüktür diye selam vermiş kadın inat ya "Ay ne çirkin seysin öyle sen" demiş anneme. Annem donmus kalmış tabi. Ama annem gerçekten çok güzel bir kadın annem olduğu için söylemiyorum, herkeste aynı şeyi söyler. Bu kadın bunu söyleyince be oldu içindeki kötülük göz önüne çıktı sadece. O kadın da oğlunuza cirkin dedi diye oğlunuz çirkin olmaz ama altında kalmamak lazım böylelerinin.

Bebeği kıskanmıyordur da eşinizle olan ilişkinizi kıskanıyordur, oturduğunuz evinizi kıskanıyordur, annenizle olan ilişkinizi kıskanıyordur yani kıskanç fesat biriyse tırnağınızı bile kıskanıyordur bu lafları ancak kıskanç biri eder.

Profilde ki foto çocuğuna ait sanırım maşallah çok şeker samimi söylüyorum yoksa bu saatte hayatta yorum yapmazdım.. Yengenin gözler gitmiş sanırım ya da bazen biz tatlı çocuklara nazar değmesin diye çirkin deriz.. Yani ne çirkin şey olmuşsun sen deriz eşiniz yanlış anlamış olabilir.. Ya da bebeğiniz küçükken bariz çok tatlı ise belki büyümüş o bebeklik tatlılığı gitmiş diye de demiş olabilir ben art niyet aramadım..

Ayy komsuys bak resmen kiskanmis anneni. Ddmdkki var öyle insanlar. Bundan sonra asla altinda kalmam bide benim yanimda desin oglun cirkin olmus diye. Ben de ne diyim ozaman? Kalk git bir aynaya bak kim cirkin mi diyim ne diyim bilmiyorumki agzimda laf xapmazki benim

Bizde bebeklere deriz cok cirkin aman nazar degmesin diye. Esimede sordum öyle severek dememis ve kendisi neselo biri sert ciddi biri degil ve esim nasil dedigini ayirt etmis. Belkide bebekligi gitdiginden desi öyle belkide gözüne cirkin geldi ama bunu böyle söylemesi gerekmiyordu bence ona sinir oldum. Ben asla ona veya cocuklarini cirkin fibi birsey demem kendimde o hakki bulmuyorum.

Yok öyle yapmayın "Hayırdır güzellikle çok uğraşıyorsun buncacık çocuğun tipine bile baktığına göre eşinin gözü senden güzellere kayıyor galiba" diyerek gülün nasıl bozulur.

Belkide öyledir kim bilir. Belkide laf olsun diye dedi..... yada esimin sergileyecegi taviri metak etdi

Yok öyle yapmayın "Hayırdır güzellikle çok uğraşıyorsun buncacık çocuğun tipine bile baktığına göre eşinin gözü senden güzellere kayıyor galiba" diyerek gülün nasıl bozulur.

Ben bunu hemen screanshotladim. bol bol okuyup unutmiyim vallah bazende kekelemee basliyorum insallah olmaz öyle .

Cok tesekkür ederim canim

Esin laf soylemeyi becerememiste sana mi yetistirmis
Bence burada sorun esin
Yengene de bundan sonra ona gore davran
Yeri gelir lafini esirgemezsin merak etme

fotograftaki senin oglunsa masaallah cok tatli. eger bir melek hem de senin oglun gibi bir melek birine cirkin gorunuyorsa o insanin kalbinden suphe ederim. sen hazir cevap olma bosver Allaha havale et herkes elbet yureginin ekmegini yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…