Oha oha oha kusura bakmayın benim eski nişanlımin annesini özetlediniz. Kadın aradığında müsait değilsek mesela açana kadar ısrarla arar mesaj atar yine arardı hem beni hem eski nişanlımin hem benim annemi ve eski nişanlım arada derede kalır panik olurdu. Mecburen açardı. Kadın bu köle benim kölem der gibi olduğu için (bu telefon mevzusu haricindede) düğünü onun istediği gibi şaşalı değil sade istiyoruz diye iptal etmiş. Kız tarafına haber veren yok. Evi terk etmiş defolup memlekete. Ve biz nişanı atana dek evine dönmedi. Nişanı atma sebebi de hanfendi memleketinde bana gelinlik kiraladigimiz duyunca şekeri çıkmış kemik erimesi azmış. O yüzden eski nişanlımi çok güzel acındirmisti kendine. Ve kavga ettik ben annenin hastalıklarına inanmıyorum artık bir buçuk ay kaldı düğüne bu kadın nerede dedim diye vicdansız ve saygısız oldum. (nişanı da annesinin hastalıkları annesinin üniversite sınavları ve annesinin tatili sebebiyle ertelemistik) . Anası uzaktan attırdı nişanı. Ana kuzusu. Ha sürekli kavga ederdi annesiyle. Ama sonuçta ona bağımlı yani. Annesine hayır demekte zorlanıyorsa anla ki bağımlı. Anasından korkuyor. Lafa gelince yok korkmam falan derler. Benimki de öyle derdi. Ama bir hastalık acındirmasi yetti. Attı nişanı. Anam da anam diye.