Oğluna aşırı düşkün kv’ler

gloria pritchett

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
85
129
13
Sevgilimin annesi o küçükken eşinden boşanmış erkek arkadaşımı annesi ve ananesi büyütmüş. Kadınla henüz tanışmadım ama oğlunu gün içesinde çok sık araması, bazen sevgilimin evinde gelip 3-4 hafta kalması falan beni çok korkutuyor görüyoruz burda anneci erkeklerin neler çektirdiklerini. Sorun şu ki sevgilim anneci mi değil mi anlayamıyorum yani öyle annesinin lafına göre hareket etmez, çok aradığında sinirlenir bazen açmaz, ama evine geldiğinde ayıp olmasın diye git diyemez fakat annesine sık sık gider. Kadın kötü biri gibi değil ama yine de endişeleyorum. Beni ailesiyle tanıştırdığında araya mesafe de koymak istiyorum ben istemem öyle gelip 1 ay kalınmasını evimde. Anneci ana kuzusu erkek nasıl tespit edilir benim adam da ana kuzusu mu acaba diye içim içimi yiyor.

Son düzenleme:
Oğluna aşırı düşkün bir kadın olması size dert yaratmaz. Sınırlarını bilmiyorsa dert olur. Şu anda oğlu bekar,kadın geldiğinde 1 ay kalabilir elbette neden kalmasın? Evlilik hayatında bazı şeyler değişir illa ki,bunu düşünemeyecek insanlarsa onu da siz anlamalısınız.

Evlendinizde gelip gitmesi kaldı size. Ben anlamıyorum sizin haddinize değil bir defa şimdiden oğlunda falan kalıyor demeniz. Eğer evlilik zamanı müdahale ederse işinize tavrınızı koyarsınız
Evlenmeden önce yaşananlar evlendikten sonra yaşanacakların fragmanı değil midir? Şimdiden kalıyorsa evlendikten sonra da kalır mı acaba diyorum şimdi neden kalıyor demiyorum.

Gün içinde üç dört defa araması hiç normal değil kimse kusura bakmasın . Geleceğin kayinvalideleri belli ediyor kendini şimdiden.

Normali haftada 1/2 defa aramaktır. Kaynvalidem oğlunu haftada bir arar uzun uzun konuşurlar , şimdi bebek oldu ben aratıyorum yine haftada bir

Evlenmeden önce yaşananlar evlendikten sonra yaşanacakların fragmanı değil midir? Şimdiden kalıyorsa evlendikten sonra da kalır mı acaba diyorum şimdi neden kalıyor demiyorum.
Ne alakası var ya. Sonuçta bekar oğlu istediği gibi davranır. Bekli siz evlenince artık evli olduğunu başbaşa vakit geçirmek istediğiniz düşünerek az gelecek belki. Siz alakasız bir durumun fragmanını izliyorsunuz. Siz kendi oğlunuz olsa şimdiden kız arkadaşının bunları hesaplamasını nasıl bulurdunuz

Eşinden manevi ve duygusal destek görmemiş kadınlar erkek evlatlarına bağımlılık geliştiriyor. Bu ister boşanmış ister eşi ölmüş ister aynı evin içinde ilgisiz kalmış olsun. İlk başlarda annenin sorun çıkartacağı yüksek ihtimal ama sonrasını senin ve oğlunun tavrı belirler. Çoğu erkek bu konuda sınıfta kalır.
kadın bekar oğlunun evine istediği kadar gelebilir arayabilir bundan darlanan evlat çok da iç açıcı gelmedi bana.

Evet ama çok yakın şehirler o yüzden sık sık gidip gelebiliyorlar.

Gelip kalmasında bir gariplik yok o zaman. Sonuçta bekar oğlu tek yaşıyor. Telefonda konuşma sıklığı da sizi ilgilendirmez. Sizi aramıyor, oğlunu arıyor neticede. Sizi de aramaya kalkarsa olur da bir gün evlenirseniz o zaman kendi sınırınızı kendiniz belirlersiniz ama anne oğul arasındaki ilişki sizi bağlamaz. Burada dikkat edeceğiniz nokta eş adayınızın/eşinizin tutumu. Daha kadını tanımadan sırf adı kayınvalide olacak diye şimdiden gardınızı almanızı ben pek doğru bulmadım

"Esimin annesine duskunlugu yuzunden bosaniyoruz" diye konu acsaniz "evlenmeden once adami tanimiyor muydunuz?" derler.
Evlenmeden once anlamaya calisinca herkes "daha dur bakalim evlenince gorursun o zaman sinir cizersin" falan yazmis. E ya cizilen siniri kimse anlamazsa? Ne yapacak o zaman? Simdiden bunu anlamaya calismak gayet normal ve onemli.

Evet ben de bunu yazacaktım cidden çok haklısınız.

Nisanlanma asamasina bir gelinde nisani uzun tutarsanız aile yemeklerine katilirsiniz size zaten ışık olur onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…