- 17 Mayıs 2023
- 85
- 129
- 13
- Konu Sahibi gloria pritchett
-
Evlenmeden önce yaşananlar evlendikten sonra yaşanacakların fragmanı değil midir? Şimdiden kalıyorsa evlendikten sonra da kalır mı acaba diyorum şimdi neden kalıyor demiyorum.Evlendinizde gelip gitmesi kaldı size. Ben anlamıyorum sizin haddinize değil bir defa şimdiden oğlunda falan kalıyor demeniz. Eğer evlilik zamanı müdahale ederse işinize tavrınızı koyarsınız
çok aradığında sinirlenir bazen açmaz
Sizce bunlar ovulecek seyler mi? Olumlu yon mu?evine geldiğinde ayıp olmasın diye git diyemez
Annesine kötü davranmıyor çok aradığı çok geldiği için darlanıyor sadece.Sizce bunlar ovulecek seyler mi? Olumlu yon mu?
Kvye bayilmaz cogu kisi ama annesine boyle davranan biri korkuturdu beni asıl.
Kvnin gelip kalmasi degil
Tuhafsiniz..
Ne 3-4 ü Gün içerisinde beşten fazla kere aradığına şahit oldumGün içinde üç dört defa araması hiç normal değil kimse kusura bakmasın . Geleceğin kayinvalideleri belli ediyor kendini . Normali haftada 1/2 defa aramaktır
Ne alakası var ya. Sonuçta bekar oğlu istediği gibi davranır. Bekli siz evlenince artık evli olduğunu başbaşa vakit geçirmek istediğiniz düşünerek az gelecek belki. Siz alakasız bir durumun fragmanını izliyorsunuz. Siz kendi oğlunuz olsa şimdiden kız arkadaşının bunları hesaplamasını nasıl bulurdunuzEvlenmeden önce yaşananlar evlendikten sonra yaşanacakların fragmanı değil midir? Şimdiden kalıyorsa evlendikten sonra da kalır mı acaba diyorum şimdi neden kalıyor demiyorum.
Kadinin telefonunu acmiyor merakta birakiyorAnnesine kötü davranmıyor çok aradığı çok geldiği için darlanıyor sadece.
Kadın günde 5 kere arıyorsa üçünü açıyor tamamen merakta bırakma gibi bir durum yok. Git diyemiyorum demedi ama sıkıldım tarzında şeyler söyledi.Kadinin telefonunu acmiyor merakta birakiyor
Evine geldiginde git diyemedigini size mi soyledi?
Annesiyle ayrı şehirde mi yaşıyor sevgiliniz?
Evet ama çok yakın şehirler o yüzden sık sık gidip gelebiliyorlar.
Evet ben de bunu yazacaktım cidden çok haklısınız."Esimin annesine duskunlugu yuzunden bosaniyoruz" diye konu acsaniz "evlenmeden once adami tanimiyor muydunuz?" derler.
Evlenmeden once anlamaya calisinca herkes "daha dur bakalim evlenince gorursun o zaman sinir cizersin" falan yazmis. E ya cizilen siniri kimse anlamazsa? Ne yapacak o zaman? Simdiden bunu anlamaya calismak gayet normal ve onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?