- 17 Mayıs 2023
- 85
- 129
- 13
- Konu Sahibi gloria pritchett
-
Anne baska sehirde yasayan oglunu goruntulu ariyor. Bunun neresi garip? Dunyayi kendinizden ibaret mi saniyorsunuz? Sevgilinin hayatinda bir siz olun, annesi gormesin, aramasin, konusmasin. Kadinin bir oglu var, aramasi kadar dogal ne olabilir? Bana garip olan siz geldiniz su konuda. Evlilige hazir oldugunuzu dusunmuyorum. Simdiden gelin triplerine girmissiniz.
Değil mi ya ben deKonu başlığını her gördüğümde içimden allahın cezaları demem normal mi?
Yok artik çok abartılı.Ne 3-4 ü Gün içerisinde beşten fazla kere aradığına şahit oldum
Cocuk dunyaya getirmek bu yuzden sorumluluk istiyor iste. Dunyaya getirmeye vesile oldugumuz cocuklara gelecekte ben seni binbir emekle buyuttum diyecek olan kisi bence cocuk sahibi olmayi bir daha dusunmeli. Zira bu kendisinin sorunu olmali, cocugunun ya da gelininin degil. Ikincisi ben de herkese vicdanli kayinvalide diliyorum zira genelde ay ben seni ne emeklerle buyuttum tarzi kayinvalidelere de genelde gelinler agziyla kus tutsa yaranamiyor. Son olarak ben kimseyi basimin ustunde tutmayi da dogru bulmuyorum, herkes kendi yerinde duysun ve herkes birbirinin yerine konumuna saygi duysun yeter.Erkek annesi olarak kızlardan çok korkuyorum.
Anneler ne emekle büyütüyor bir çocuğu fikriniz var mı? Dünyaya 3 kg bir bebek, emeksiz koca bir adam dönüşmüyor. ( Bunu oğlum olduğu için yazmıyorum, kayinvalidemi de hep başımın üstünde tuttum)
Daha sevgiliyken anne derdi sardıysa sizi, kadın ağzıyla kuş tutsa yine de yaranamayacaktır size.
Bütün annelere vicdanlı gelin ve damatlar diliyorum.
Aynen öyle. Dünyaya getiriyorsan bakmakla yükümlüsün. Bu senin görevin. Görevini yaptı diye kimse takdir beklemesin. Sonuçta benim için doğurup büyütmedi, doğururken aklında ben mi vardım kaynanamın? Bir vefa borcu varsa oğlunun var benim değil. Aynı şey benim annem için de geçerli.Cocuk dunyaya getirmek bu yuzden sorumluluk istiyor iste. Dunyaya getirmeye vesile oldugumuz cocuklara gelecekte ben seni binbir emekle buyuttum diyecek olan kisi bence cocuk sahibi olmayi bir daha dusunmeli. Zira bu kendisinin sorunu olmali, cocugunun ya da gelininin degil. Ikincisi ben de herkese vicdanli kayinvalide diliyorum zira genelde ay ben seni ne emeklerle buyuttum tarzi kayinvalidelere de genelde gelinler agziyla kus tutsa yaranamiyor. Son olarak ben kimseyi basimin ustunde tutmayi da dogru bulmuyorum, herkes kendi yerinde duysun ve herkes birbirinin yerine konumuna saygi duysun yeter.
Direk sorarak anlarsın.. evlilik için ne düşünüyorsun. Annen anneannenle yaşar dimi ..Ben iki tarafa da mesafe olsun isterim annene 20 dk benim anneme 20 dk mesafe iyidir derdim orda dili çözülür ben annemi bırakamam ya hasta olursa 2 dk ötemde olsun derse KAÇSevgilimin annesi o küçükken eşinden boşanmış erkek arkadaşımı annesi ve ananesi büyütmüş. Kadınla henüz tanışmadım ama oğlunu gün içesinde çok sık araması, bazen sevgilimin evinde gelip 3-4 hafta kalması falan beni çok korkutuyor görüyoruz burda anneci erkeklerin neler çektirdiklerini. Sorun şu ki sevgilim anneci mi değil mi anlayamıyorum yani öyle annesinin lafına göre hareket etmez, çok aradığında sinirlenir bazen açmaz, ama evine geldiğinde ayıp olmasın diye git diyemez fakat annesine sık sık gider. Kadın kötü biri gibi değil ama yine de endişeleyorum. Beni ailesiyle tanıştırdığında araya mesafe de koymak istiyorum ben istemem öyle gelip 1 ay kalınmasını evimde. Anneci ana kuzusu erkek nasıl tespit edilir benim adam da ana kuzusu mu acaba diye içim içimi yiyor.
Ben de 2.150 kg prematüre bir kız bebek annesiyim zar zor güç bela büyütüp 3 yaşına getirdim ha kız bebeği de süs bebeği gibi koy öte büyü olmuyor.. ben de binbir emek zahmetle büyüttüğüm kızımı sizin gibi binbir emek verdim büyüttüm o benim oğlum diyen hatta ileri gidip gizli ensest duygular besleyen annelerin oglundan Rabbım korusun diye diye büyütüyorum..sizin kayinvalindeniz başınızın tacı olabilir zaten sevgi saygı olsun da ama kimse kimseyi sırf birilerinin anası diye sevmek ya da baş tacı etmek zorunda değilErkek annesi olarak kızlardan çok korkuyorum.
Anneler ne emekle büyütüyor bir çocuğu fikriniz var mı? Dünyaya 3 kg bir bebek, emeksiz koca bir adam dönüşmüyor. ( Bunu oğlum olduğu için yazmıyorum, kayinvalidemi de hep başımın üstünde tuttum)
Daha sevgiliyken anne derdi sardıysa sizi, kadın ağzıyla kuş tutsa yine de yaranamayacaktır size.
Bütün annelere vicdanlı gelin ve damatlar diliyorum.
Kizlar İçin de aynı şeyleri söyleyebilirim. Elin adamı gelip ailenle görüşmeyeceksin de diyebiliyor, tıpkı gelinlerin anneye kafaya takması gibi, bunu takıntı haline getiren damatlar da var.Ben de 2.150 kg prematüre bir kız bebek annesiyim zar zor güç bela büyütüp 3 yaşına getirdim ha kız bebeği de süs bebeği gibi koy öte büyü olmuyor.. ben de binbir emek zahmetle büyüttüğüm kızımı sizin gibi binbir emek verdim büyüttüm o benim oğlum diyen hatta ileri gidip gizli ensest duygular besleyen annelerin oglundan Rabbım korusun diye diye büyütüyorum..sizin kayinvalindeniz başınızın tacı olabilir zaten sevgi saygı olsun da ama kimse kimseyi sırf birilerinin anası diye sevmek ya da baş tacı etmek zorunda değil
Artı ensest duygu lafı çok terbiyesizce olmuş.Ben de 2.150 kg prematüre bir kız bebek annesiyim zar zor güç bela büyütüp 3 yaşına getirdim ha kız bebeği de süs bebeği gibi koy öte büyü olmuyor.. ben de binbir emek zahmetle büyüttüğüm kızımı sizin gibi binbir emek verdim büyüttüm o benim oğlum diyen hatta ileri gidip gizli ensest duygular besleyen annelerin oglundan Rabbım korusun diye diye büyütüyorum..sizin kayinvalindeniz başınızın tacı olabilir zaten sevgi saygı olsun da ama kimse kimseyi sırf birilerinin anası diye sevmek ya da baş tacı etmek zorunda değil
gunde 5 kere aramak cok anormal,Değil mi ya ben de
Emin olun Turkiyede fazlasıyla var bu kadinlardan.. oğulları sadece kurban tabi gelinlerdeArtı ensest duygu lafı çok terbiyesizce olmuş.
Eşiniz annesine karşı ensest duygu besliyorsa bilemem. Bizde yok öyle şeyler.
katılıyorum sizeSizce bunlar ovulecek seyler mi? Olumlu yon mu?
Kvye bayilmaz cogu kisi ama annesine boyle davranan biri korkuturdu beni asıl.
Kvnin gelip kalmasi degil
Tuhafsiniz..
katılıyorum size
annesine yaptığı hareketlerin mislini size yapması çok yüksek ihtimal dikkatli olun derim konu sahibi
benim eşim de çok anneci annesi de çocuklarına pek düşkündür
aynı yerde yaşarken evimizde de kalmışlığı oğlunu gün içerisinde aramışlığı da oldu
ama hep dozunu bildi.. Bekarken daha farklılardı muhtemelen
nişanlı iken gözlemler ona göre karar verirsiniz
Benim kocam günde bilmem kac kez arar kv ayni sekilde. Bu bir zaman sonra insani acayip sinir ediyor, mesela tatile gidiyoruz ucaktan iniyioruz ilk yaptigti sey anasini aramak olur. Bavular alincak falan hic kasmaz önce anasini arar durum bildirimi yapar. Simdi cocuk var birde görüntülü arama eklendi bunlara. Cok cok iyi düsün derim cünkü gercekten isani geriyor budurum.Ne 3-4 ü Gün içerisinde beşten fazla kere aradığına şahit oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?