- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi holdmetight
-
Erkek annelerinin yaptığı en büyük hata bence .
Geçen bi abla da 15 yaşındaki oğlunun hala kendisinin giyinmediğini , çoraplarına kadar kendisinin giydirdiğini söylemişti .
Bu çocuklar sonra büyüyüp evlenip eşlerini kendilerine bakıcı olarak kullanıyorlar bi güzel .
Kaynanan anlaşılan oğluna aşırı düşkün bi kadın .
Ne diyeyim çok uğraşacaksın şimdiden belli .
Aynen öyle .gerçekten 15 yaşındaki ergeni annesi mi giydiriyormuş??
Neden bu kadar şaşırdıysam bende 12 yaşında ikiz oğullarını bebek besler gibi kaşık kaşık elleriyle besleyen anne gördüm.
Onun bir üst aşaması da bu olsa gerek. Çocuğun mahremiyetine saldırıdır bu bir kere.
Neyse konuyu saptırmıyım ben
Allah sabir versin bncr baştan konus anandan bekledgn ilgi alakayi fazla bnden bekleme de
Bu kadar düşkün olmalarinin nedeni yasliliklarinda kucuk ogulun bakmasindan dolayidir belkim m
hic yuz verme,madem oyle mesafeni koru..
Evlenirseniz isiniz zor.
Sevgiliniz corabini bile giymeyi bilmiyordur Allah bilir. Evin her isini de siz yaparsiniz, ayrica bilmiyorum calisiyor musunuz ama, calisirsiniz. Ailesinin yaninda da dislerinizi sika sika en ufak hizmetleri bile size yaptirirlar. Iste boyle ayakkabisiymis, suyuymus, hep size bakacak. Sikayet edecekseniz bir daha dusunun.
Nesli Tukenmez BunlarınNisana gidecektik annesini evden almak icin gittik ama kv adayim hazir degilmis daha biraz oturduk bizde, sevgilim "anne ayakkabilarimi sildin mi" dedi.. bende "aaa ne munasebet senin elin yok mu canim annene nasil sildirirsin olmaz oyle seyle kendin sileceksin kizarim bak dedim" Kv adayi "aa olur mu hemen silerim oglum unutmusum simdi siliyorum diye cikti gitti"
neyse sonrasindaki gun sevgilim gulerek annem bana bagirdin diye cok uzulmus, ici erimis, icine oturmus, hic kiyamamis bana bagirdin diye ama birseyde diyememis dedi
bu bagirmakmismi canim sana gercekten bagirdigim zamanlari gorse fenalik gecirecek herhalde dedim
Kadina bak, hem iyiligini dusunuyoruz hem suclu oluyoruz
Ne yapacagim ben bu kv ile bilmem, oglunun emrine amade olmam gerek herhalde
Çocuk paylaşamayan anneler gibisiniz birisi kızıyor, diğeri kızılmasına üzülüyor
Çocuk ise hala ayakkabı sildirtme peşinde ama evlilik yapacak güya, enteresan ne diyim.
Aaa o da bir şey mi benim ki ogluna bağırdığımi duydu. Ona bağırma bana bagir dedi ya bana:)))
evet sevgilim bas bas bagiriyorya zaten ben anne babama bakicam diye ondandir belki :)
Iste sorun burdakendini ons göre hazrla canm
napayim buyuklerimiz hep anlasmak iyidir iyi anlasin, kendi annem soyler o'da bir annen olacak en az benim kadar sev say, hos tut, gonlunu yap vs konusunca bende iyi gecinmeye calisiyorum ama bilmem, ogluna asik bir kv ile nekadar anlasilirsa :)
Isin zor gibi gorunuyor.
gorusruzz
haa birde biz 3 katli bir evde elti kayin bir katta, biz benimkiyle bir katta yasayacagiz kismetse
bir gun, askim annenler misafirlige geldiginde nasil olacak dedim, merak etme askim, annem bizde en alt kata(depo diye kullanacagiiz yer) 2 oda yapariz kimseyi rahatsiz birakmayiz orada kaliriz demisoldum bittim gulmekten ilerde aglamam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?