- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.578
- 168
- Konu Sahibi holdmetight
-
haa birde biz 3 katli bir evde elti kayin bir katta, biz benimkiyle bir katta yasayacagiz kismetse
bir gun, askim annenler misafirlige geldiginde nasil olacak dedim, merak etme askim, annem bizde en alt kata(depo diye kullanacagiiz yer) 2 oda yapariz kimseyi rahatsiz birakmayiz orada kaliriz demisoldum bittim gulmekten ilerde aglamam insallah
Nisana gidecektik annesini evden almak icin gittik ama kv adayim hazir degilmis daha biraz oturduk bizde, sevgilim "anne ayakkabilarimi sildin mi" dedi.. bende "aaa ne munasebet senin elin yok mu canim annene nasil sildirirsin olmaz oyle seyle kendin sileceksin kizarim bak dedim" Kv adayi "aa olur mu hemen silerim oglum unutmusum simdi siliyorum diye cikti gitti"
neyse sonrasindaki gun sevgilim gulerek annem bana bagirdin diye cok uzulmus, ici erimis, icine oturmus, hic kiyamamis bana bagirdin diye ama birseyde diyememis dedi
bu bagirmakmismi canim sana gercekten bagirdigim zamanlari gorse fenalik gecirecek herhalde dedim
Kadina bak, hem iyiligini dusunuyoruz hem suclu oluyoruz
Ne yapacagim ben bu kv ile bilmem, oglunun emrine amade olmam gerek herhalde
uğraşma yaranamazsın kv ye...senin yerinde olsam bende ayakkablarımı sildirirdim o kaynanaya..bak o zaman nasıl değerli olursunNisana gidecektik annesini evden almak icin gittik ama kv adayim hazir degilmis daha biraz oturduk bizde, sevgilim "anne ayakkabilarimi sildin mi" dedi.. bende "aaa ne munasebet senin elin yok mu canim annene nasil sildirirsin olmaz oyle seyle kendin sileceksin kizarim bak dedim" Kv adayi "aa olur mu hemen silerim oglum unutmusum simdi siliyorum diye cikti gitti"
neyse sonrasindaki gun sevgilim gulerek annem bana bagirdin diye cok uzulmus, ici erimis, icine oturmus, hic kiyamamis bana bagirdin diye ama birseyde diyememis dedi
bu bagirmakmismi canim sana gercekten bagirdigim zamanlari gorse fenalik gecirecek herhalde dedim
bunun bu konuyla ne alakası var diye sormadan edemedim
Nisana gidecektik annesini evden almak icin gittik ama kv adayim hazir degilmis daha biraz oturduk bizde, sevgilim "anne ayakkabilarimi sildin mi" dedi.. bende "aaa ne munasebet senin elin yok mu canim annene nasil sildirirsin olmaz oyle seyle kendin sileceksin kizarim bak dedim" Kv adayi "aa olur mu hemen silerim oglum unutmusum simdi siliyorum diye cikti gitti"
Sevgilin onay beklemeden kendi başına kararlar alabiliyor mu hayatıyla ilgili önemli konularda? Sorumsuzluk var mı? Bir işi son ana kadar erteler mi mesela? Kendisine ters davranan insanlara kinlenir mi? Pohpohlanmayı çok sever mi? Kv'ye bakıp oğlunu almak gerekli. Bu tür annelerin yetiştirdiği çocuklardan iyi çıkanını pek görmedim çünkü. Ya ana kuzusu olurlar ya sorumsuz ve öz güvensiz.bunu bende dusunuyorum ve sinir oluyorum
Kadin kolayini bulsa sevgilim yerine yasayacak o kipirdamasin aman birsey olmasin yorulmasin, gece 3te eve gelse gece 3te ona ozel sofra hazirliyor dusun
ben boyle sey gormedim hayatimda yaa
Ana oğul ilişkilerine karışma.Seni rahatszı eden şeyleri,iki ikiye kaldığınız zaman belirt.Nisana gidecektik annesini evden almak icin gittik ama kv adayim hazir degilmis daha biraz oturduk bizde, sevgilim "anne ayakkabilarimi sildin mi" dedi.. bende "aaa ne munasebet senin elin yok mu canim annene nasil sildirirsin olmaz oyle seyle kendin sileceksin kizarim bak dedim" Kv adayi "aa olur mu hemen silerim oglum unutmusum simdi siliyorum diye cikti gitti"
Şimdiden karışın karışın ana-oğul ilişkisine, evlendiğinizde sorunların ardı arkası kesilmesin. Kusura bakmayın da kadının iyiliğini düşünmek size mi kaldı? Yaşınız çok küçük sanırım ki, yazdıklarınızdan öyle anlaşılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?