- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi holdmetight
-
bende "aaa ne munasebet senin elin yok mu canim annene nasil sildirirsin olmaz oyle seyle kendin sileceksin kizarim bak." dedim
bu tarz seylerde neden annene yaptiriyorsun diyorum, napayim kendisi yapmak istiyor kendisi yapiyor yapsin madem diyor
Kizzz gene ders calisirken mi dolasion ortalikta
Anlatinca komik geliyor da o an sinir küpü oldum. Da sonradan geçiyor:))
Hahaaha hemende yakaliyonuz haa kacis yok
Bugun odevim yok
Gezebilirmiyim izninizle canim ablacim?
Gez hadiekşinli konu oldumu durt beni
Nisana gidecektik annesini evden almak icin gittik ama kv adayim hazir degilmis daha biraz oturduk bizde, sevgilim "anne ayakkabilarimi sildin mi" dedi.. bende "aaa ne munasebet senin elin yok mu canim annene nasil sildirirsin olmaz oyle seyle kendin sileceksin kizarim bak dedim" Kv adayi "aa olur mu hemen silerim oglum unutmusum simdi siliyorum diye cikti gitti"
neyse sonrasindaki gun sevgilim gulerek annem bana bagirdin diye cok uzulmus, ici erimis, icine oturmus, hic kiyamamis bana bagirdin diye ama birseyde diyememis dedi
bu bagirmakmismi canim sana gercekten bagirdigim zamanlari gorse fenalik gecirecek herhalde dedim
Kadina bak, hem iyiligini dusunuyoruz hem suclu oluyoruz
Ne yapacagim ben bu kv ile bilmem, oglunun emrine amade olmam gerek herhalde
ikili iliskilerine karismayin..
bu iki ayri anlam tasir
1.bu onun ve oglunun arasinda ..
ikisinin iliskisi kv'nin gozune girmek soyle dursun onu sinir eder..
2.nede olsa O onun oglu onu azarlaman hosuna gitmez.
benim kv de boyle gecen ay geldiler 10 gun kaldilar malesef...
ilk gun anne gece acikirsaniz dolabta yemek var dus alirsaniz havlu surda cekinmeyin dedim oglumun evi ne cekinecemmm dedi
canin cehenneme lanet olasi dedim tabi icimden..
Şimdi mesela kalabalık bir misafirlikten çıktığınızda eşin mi giydiriyor ayaklabılarınıEşim ayakkabılarımı çıkartır giydirir, hem yorulmayayım hem de herkesin içinde eğilip doğrulmamdan pek hoşlanmıyor
Kayın validem akmaz kokmaz karışmaz mesafeli bir kadın, ama görünce çok üzülüyormuş
Görümcem de açık açık söyledi "bizim yanımızda yapma bari xxxx, annemin kalbine iniyordu" diye.
Gerçi inanmadım pek görümcemin uydurması da olabilir
Eşim babası hariç başka erkeğe hizmet etmemden hoşlanmaz, birisi birşey isteyince benden önce kalkar
Ona bile laf sokuyorlar, bağırsamne derler kim bilir.
Erkek aileleri istiyorlar ki oğulları gelini sevsin ama çok da sevmesin
O yüzden gerçekten hiç yüz göz olmadan mesafeli soğuk davranırsan başta çokk rahat edersin....
Benim kv bitane valla.annemden fazla ilgilenir benimle.ne zaman gitsek cesit cesit yemek yapar sabah kahvaltimi hazirlar getirir her isi kendi yapmak ister sagolsun.oraya gidince yuzume gozume can gelio :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?