Ogluna bagirmisim :)

bende "aaa ne munasebet senin elin yok mu canim annene nasil sildirirsin olmaz oyle seyle kendin sileceksin kizarim bak." dedim

bu tarz seylerde neden annene yaptiriyorsun diyorum, napayim kendisi yapmak istiyor kendisi yapiyor yapsin madem diyor

Bu tarz şeylerde kullandığınız bir cümle örneğini yazmışsınız işte, ben müstakbel eşime böyle diyecem, kızarım falan pff çocukla mı evleniyorum, çocuk mu terbiye ediyorum belli değil. Annesi yapmak isteyebilir de, hala ayakkabısının sorumluluğunu taşıyamayan insan işte, yapsın mademmiş, elinden gelmiyorsa bunu söylemeye de utanacak değil herhalde.

Hayır; bunları görüyorsunuz, ondan sonra ya imzadan sonra sorumsuz bir insan oldu, aynı evin içine girince çok değişti demeyin. Annesinin onu ne kadar sevdiğine takarken esas evleneceğiniz kişi hakkında fikir edinmemek büyük hata, birden bire bu insan her işini kendisi yapabilir seviyeye gelmeyecek farkındasınız değil mi? Yoo değilsiniz tabi, hala derdiniz kv. Çünkü karı-koca değil de başka bir şey ilan edecekler sizin için; kv-gln gibi.

SSimdiden belli etmiş sakin bak sakin evlenme

ikili iliskilerine karismayin..
bu iki ayri anlam tasir
1.bu onun ve oglunun arasinda ..
ikisinin iliskisi kv'nin gozune girmek soyle dursun onu sinir eder..
2.nede olsa O onun oglu onu azarlaman hosuna gitmez.
benim kv de boyle gecen ay geldiler 10 gun kaldilar malesef...
ilk gun anne gece acikirsaniz dolabta yemek var dus alirsaniz havlu surda cekinmeyin dedim oglumun evi ne cekinecemmm dedi
canin cehenneme lanet olasi dedim tabi icimden..

Hiç Karışma bırak annesine nasıl davranıyorsa davransin sen kötü olmuşsun bak. Olan sana olur. Onu belkide nispet olsun diye silmiştir. Bende senin gibi idim başlarda annene kızma emir verme büyüğündür ayıptır günahtır dedim baktım meğer o kötülükten anlıyormus artık karışmiyorum şimdi herkes mutlu

Benim kv bitane valla.annemden fazla ilgilenir benimle.ne zaman gitsek cesit cesit yemek yapar sabah kahvaltimi hazirlar getirir her isi kendi yapmak ister sagolsun.oraya gidince yuzume gozume can gelio :)

Dışından diyesin gelmiştir eminim

Reactions: nio
Eşim ayakkabılarımı çıkartır giydirir, hem yorulmayayım hem de herkesin içinde eğilip doğrulmamdan pek hoşlanmıyor
Kayın validem akmaz kokmaz karışmaz mesafeli bir kadın, ama görünce çok üzülüyormuş
Görümcem de açık açık söyledi "bizim yanımızda yapma bari xxxx, annemin kalbine iniyordu" diye.
Gerçi inanmadım pek görümcemin uydurması da olabilir
Eşim babası hariç başka erkeğe hizmet etmemden hoşlanmaz, birisi birşey isteyince benden önce kalkar
Ona bile laf sokuyorlar, bağırsamne derler kim bilir.
Erkek aileleri istiyorlar ki oğulları gelini sevsin ama çok da sevmesin
O yüzden gerçekten hiç yüz göz olmadan mesafeli soğuk davranırsan başta çokk rahat edersin....

Şimdi mesela kalabalık bir misafirlikten çıktığınızda eşin mi giydiriyor ayaklabılarını Kaynanan neler geçiriyordur içinden Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…