Öncelikle annesinden kıskandığımı düşünmüyorum arkadaşlar haddime değil yanlış anlamayın lütfen .. kendim diyorum annen o senin git sarıl uzak durma ilgi bekliyor senden diye ben kendim derim öp derim. Ama kaynanam fırsat kolluyor eşimle başbaşa kalmak icin sürekli sarılır öper her gün onlara gideriz yeni evliyiz oğluma çay koy oğluma meyve koy oğluma yemek koy koş oğluma şunu yap oğluma bunu yap oğlummmmm der sapur şupur yanımda öper kocam sevmez pek ole şeyleri ben yanaşmak isteyince bile tepki vermez çok nadir karşılık verir. Pikniğe gittiğimizde gezmeye gittiğimizde eşim eltimin çocuğunu gezdirir kaynanam arkasından gider koşa koşa bense oturum biyerde. Arabaya bineriz en son eşim binecek kalabalığız arkaya oturcaz kaynanam beni bekler önce o otursun ben oğlumun yanına oturym diye kıskanmyorum arkadaslar konu kaynanamn abartmasi her gün araması zaten hep sizdeyiz arıyor her gün eşimi soryor kahvaltı yptimi gittimi kaçta çıktı kaçta geliyo ne ymek yaptın nasıl yaptın (oğlu sever mi onu test ediyor beğenmezse benim oğlum sevmez onu keşke yapmasaydin diyor) kızlar sizce bende mi sorun var benmi abartyrum
Bu oğlan analarıda başta evlendiremicrm oğlumu diye canları çıkıyor sonra evlendirince gelinin canını çıkarıyolar. Aldırmayın annesi sonuçta. Kocanızı sizden kıskanması normal.
ben oğlunun dadısı mıyım diye sormuyor musun? beni damızlık inek, temizlikçi ve aşçısı olarak mı görüyorsun ? demiyor musun. ve eşinde sana böyle şeyler yapmıyor mu? yemek temizlik vs.
Sadece sen mi yapıyorsun? Sen afedersin eşşek misin?
Çok kızıyorum kusura bakmayın, o kadın benim kayınvalidem olcak sıkarım gırtlağını.
ay şu oğlan anaları niye böyle? terapistlik yemin ediyorum kendi kızlarına böyle yapılsa ne olur acaba? alttan alın politik olun sallamayın her dediğini başka çaresi yok