- 20 Haziran 2013
- 825
- 802
- 53
Oyle tabi hakkimizda hayirlisiÇirkin değilsin tabi...bu işler nasıp.
Bekarsın galiba.
Demekki zamanı var daha.
Nasibin nerden geleceği belli olmaz.
Sarjim bitiyo yaaa gitmek istemiyorumOooooo bu güzel oldu baak
Haksiz degil ki adamin marketi olsa girer cikolatani gofretini alir cikarsin ama burda en ucu alacagin sey bi yuzuk olur haftada 1 kere dukkana gitsen eder aysa 4 buda demek oluyor ki eniste kepwkleri indirsinbdaha iyi
Ama aga amca olsa oyle mi olurdu hangi bilezigi istesen dizerdi koluna
Oyle tabi hakkimizda hayirlisi
Topikte goruldugubkadariyla artik teyzelerde cocuklarina memur disinda gelin almiyo buda gosteriyo ki ben bildigin evde kaldim
Allah'tan isterken tam isticeksiniz ben hep ayrintili bi sekilde dua eder isterim :)Sizin hikaye tam film gibiymis Allah tamamina erdirsin cok ama cok mutlu olursunuz insallahdarisi @ipeqbojuqu nun ve benim basima o istermi bilmiyorum ama ben hep evlenirsem sanki cok mutlu olacakmisim gibi dusundum o yuzden cok istiyorum ama bu gidisle yas ilerleyecek bende vazgecicem herhalde
Banada diyen çok oluyor yaa...bu arada bana son 1 ayda bize kız bul diyen teyzeler arkadaşlar çoğaldı - ve ben bu işlerden hiç anlamamelime yüzüme bulaştırmasam bari
Benim valide de memur bir gelin istiyor kaynıma :)
Aman insan olsun hayırlı evlat olsun demiyorlarda
Memur öğretmen.
Deme öyle herkes memur olmak zorunda değil.
Bende Rabbimden diliyorum insallah icinizden gectigi givi iyi bir evlilik nasip olurAllah'tan isterken tam isticeksiniz ben hep ayrintili bi sekilde dua eder isterim :)
Benimde kalbimden iyi bi evlilik yapacakmissiniz gibi geciyor.
Insallah hakeden herkes cok mutlu olur.
Birde boyle seyler cok zamansiz oluyor hic umudunuzu kaybetmeyin.
:) benim biri 26 yaşındaBana
Banada diyen çok oluyor yaa...
Hatta geçen biri ortak bi tanıdığımız için
Sizin o apartmandaki kızlardan birini yapsana dedi.
Amca sen ne diyorsun o kızlar 40 yaşında dedim.
Söylediği çocuk da 27 28 ancadır.
Haaa öyle mi dedi
Artik gelinlik ayakkabisinin alrina adimizida yazarsin :)Allah'tan isterken tam isticeksiniz ben hep ayrintili bi sekilde dua eder isterim :)
Benimde kalbimden iyi bi evlilik yapacakmissiniz gibi geciyor.
Insallah hakeden herkes cok mutlu olur.
Birde boyle seyler cok zamansiz oluyor hic umudunuzu kaybetmeyin.
Tabii zaten başka isimiz gücümüz yok bizimMesai saatleri belli ya bide tatilleri var diye yaz tatilinin yarisini kaynananin yaz temizligine atirsin diye olabilir
Tabii zaten başka isimiz gücümüz yok bizimtek derdimiz kaynananin temizliği. Ay sinir insanlar ya...bir kaşık suda bogasim boyle tipleri
Her an her yerde başıma gelen durumyıldım yemin ederim yıldım !! Erkekler bu kadar bakmıyor,kesmiyor hatun yiyecek sanki..Güzel bisede olsam gam yicem
Kendi çalıp kendi oynamışBir keresinde de ismi vatan olan bir adam oğluna kız arıyordu yine bana oğlumla evlenirsen kollarını altın bileziklerle doldururum demiştisonrada evimize gelmişti baklavası ve kolasıyla birlikte istemeye geldim demişti hey allahım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?