Oğluna parkta hatta eylemde gelin arayan anneler

Ya evlilik ten ziyade çocuk çok istiyorum
bunun en legal şekilde evlilik

Kız bizim burdaki teyzeler ava çıkıyor resmen düğünde görseler "elbiseni çok beğendim fotoğraf çekebilirmiyiz" (ne alakaysa) derler yada bazı yaşlılar sorar "kızmısın" diye (yok artık). Ben eşimle sevgiliyken eşimin dükkanının karşısındaki parkta oturmuş kocişimle bakışıyorduk kuzanimle birlikteydik ordaki küçük çaycılarıda çok severdim çağırırdım yanımıza, yaşlı bir adamda yanımızdaki masada oturmuş bizi izliyordu sonra bana seslendi "çaycılar sizi rahatsızmı ediyor" diye bende yok dedim adam ikidevir benimle konuşmaya çalışıyordu sonra yanıma gelip durup dururken "ben belediyede çalışıyorum" dedi banane diyesim geldi ama yinede saygımı bozmayıp hmm dedim sonra adam kimin kızın nerelisin falan diye sormaya başladı ne dese beğenirsin " benim bir oğlum varda bize bir kız lazım" "bide ben belediyede çalışıyorum" dedim amca git şyrdan adam kene gibi yapıştı kaldı kalktım masadan arkamdan geldi hala "bize bi kız lazım" diyordu. Bende hızlı adımlarla geri döndüm. O zamanlar sevgilim olan eşim beni aradı dedi "yahu bu kim niye öyle atarlı konuşuyorsun akraban değilmi?"diye "yok akarabam değil" dedim adam hala peşimdeydigeçenlerde de bir teyze kayınvalideme soruyordu kızınmı bize vermezmisin diye. Bide benim annemin bir halası var bazen hatırlamıyor kadın ne zaman beni görse elimden tutup benim oğlum çok yakışıklı oğlumla evlen der

Bana da daha beni görmeden sırf öğretmen olduğum için biri talip olmuştu öğretmen oğlu adına.. Sevgilim vardı istemiyordum. Kadın sürekli haber yolluyordu. En sonunda kadın benim ücretli öğretmen olduğumu öğrenmiş, he öyle mi biz kadrolu istiyorduk demiş Bu olaydan sonra o sene atamam oldu, teyzecim kadroluyum artıkın ama başkaları kaptı, diğer kapıya alalım sizi..

Görmeden meslek sormaları çok itici geliyor yahu ben duyguları olan bir insanım banka kartı değilim.
bu kadar paragozluk çok mide bulandırıcı geliyor

Öğretmenim ve aynı durumdayim. Ingilizce ogretmeniyim. Teyzenin biri de bana göz koymustu. Devletteyim zaten ama ingilizce kursu almak isteyenler çok olurmuş, o çocuğa bakarmis ben ders verirmisim. Allahtan sevgilim var da pacayi kurtardim

Ahahahahahaahah

Kızmısın diye soran teyzenim curetkarligina mi cesaretine mi bilemedim sok olduktan sonra kene gibi yapisan amcaya ayri sinir oldum

Bende bigun bizim eve yakin bi kuzenim var onlarda kalmistim sabah ise gec kalicam uniformalar falan evde sabahin erken saati evden ciktim gozlerim yari kapali (benim uykuluyken sacmalama yada sorulan her soruya bing bang den baslayip cevap verme huyum vardir)

Amcanin biri tuttu nerden geliyosun nereye gidiyorsun inan ne konustuk hatirlamiyorum ama son cumleler hayal meyal hatirimda amca bana dulmusun diye sordu ayyy ne alaka bende o halle bagiriyom cagiriyom adam ogluma kiz ariyom falan dedi ama bende bagirdim cagirdim eve gittim

Bazen hala merak edetim biz ne konustuk adam beni kotu yolun yolcudu falan mi sandi o saatte disarda picamayla falan gorunce ayyy aklima geldikce hala ne sordu ben ne soyledim niye bana dulmusun diye sordu ki bundan kac yil evveli 20 yasindayim

10 yıllık kalkınma planını yapmış teyze hanımcım..

En sonunda meğer rüyaymış uyandım demeni bekledim

10 yıllık kalkınma planını yapmış teyze hanımcım..
Sorma ya bir de ben anlamıyorum öğretmen gelin olunca ne oluyor? Tamam çok guzel bir meslek ama avukatlikta öyle, illa da avukat gelin diyen duymadım ya da illa da dişçi gelinim, veteriner gelinim,psikolog gelinim olsun diyen hiç duymadım.

Hahhahahaha

Mesai saatleri belli ya bide tatilleri var diye yaz tatilinin yarisini kaynananin yaz temizligine atirsin diye olabilir

Bir keresinde de ismi vatan olan bir adam oğluna kız arıyordu yine bana oğlumla evlenirsen kollarını altın bileziklerle doldururum demiştisonrada evimize gelmişti baklavası ve kolasıyla birlikte istemeye geldim demişti hey allahım ya

Öğretmen kız karaborsa derler :)

Kendi kendine istemis kendi kendine vermis birde baklavasini yemege gelmis amca yuzuklerde varmiydi bari

Ahahah çok güldüm yorumlara.
Bende 2.5 senelik evli ve 2 aylık hamileyken
Samsun'a gittik.ordan da mevlüde gittik.
Eşimin teyzesine kim bu kızyapsak ya bizim oğlana demiş kadının biri.
Yeğenimin karısı
Üstelik de hamile demiş Teyzem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…