Oğluna parkta hatta eylemde gelin arayan anneler

Benim bi akrabaminda evlendikten sonra her dugunde bi kismeti cikardi ama evlenmeden once o kadar kısmeti yoktu

Benim kayınpeder de beğendiği bir kız olsun
Fizana gidermiş oğluna istemeye
Üstelik eşimin hiçbişeyden haberi yok
Teee burdan trabzona gitmiş.1000 küsür km
Bir sürü de erzak alıp gitmiş
Kız buna hoşgeldin dememiş de
Kızıp vazgeçmiş babam
Duyunca çokk güldüm...

Ben bugun gule gule bi hal oldum yeminle
Demekki gulduren dertlerde varmis

Kiz istemeye erzagi nediyo onu anlamadim

Sarjim bitmek uzere aklim burda kalacak diye uzuluyorum

Resmwn bagimlilık yapiyo
Buraya uyelik yapilmadan once uyari verilmesi lazim bence

Ben bugun gule gule bi hal oldum yeminle
Demekki gulduren dertlerde varmis

Kiz istemeye erzagi nediyo onu anlamadim
Ne bileyim eli kolu dolu gitmiş işte :)
Verirler diye mi düşündü ne :)

Sonradan eşim anlattı
Köyden babanesinşn komşusuymuş
Hiç tarzım değil demişti :)
Kızı da gördüm sonradan. Tipik şiveli karadeniz kızı.

İste tamda o amcadaki ozguvenden istiyorum
Baklavalar noldu baklavalar

Damatta gelmismiydi misafir falanda getirmismiydi kendiyle
Baklavaları ondan önce arabasına koydu yine abim. damat yoktu eşini ve bir kızını kendisiyle getirmişti o kadar. Bide baya iri yarı şalvarlı şapkalı bir amcaydı midyatlıydı burnunun kenarındada kocaman bir ben'i vardı hiç
Unutmam. Babamın babası eskiden ağaymış köyde bide biz köyd eoturuyorduk. diyordu illa o ağanın torununu alacam oğluma. Sonra halamın kızınıda istemeye gitmişti onlarda veröeyince bir sürü şey söyleyip evlerini terk etmişti

Tam filmlik amca ya nasilda kendinden emin tatlisini temeye gelmis kiz gulmekten yanaklarima agrilar girdi

Ama bilezikleri kacirdin benden demesi
Hem belki koyude ustune yapardi

Beni de isteyen halamın bir tanıdığı vardı
Oğluna beğenmişti....oğluda beğenmiş .kuzenime tanıştır illa diye baskı yapmıştı.
Ama ben tabi istemedim.
Evlendiğimi duyan o teyze çok dövünmüş
Gitti gitti gül gibi kız diye :) :)
Baya üzülmüş kadıncağız.

Yok ya benim arkamdan hic oyle pisman olan kimse olmadi zaten beni oyle isteyen kiksemde olmadi cok mu cirkinim acaba

Tam filmlik amca ya nasilda kendinden emin tatlisini temeye gelmis kiz gulmekten yanaklarima agrilar girdi

Ama bilezikleri kacirdin benden demesi
Hem belki koyude ustune yapardi
Kız şimdi eşim kuyumcu istediğimi
Alıyorum dükkandan çarşıya gittiğim zaman dükkana uğrarım bi şey bepenip isteyecem diye eşim dükkanın kapısının önünde karşılıyor beni dükkana sokmuyor

Yok ya benim arkamdan hic oyle pisman olan kimse olmadi zaten beni oyle isteyen kiksemde olmadi cok mu cirkinim acaba
Çirkin değilsin tabi...bu işler nasıp.
Bekarsın galiba.
Demekki zamanı var daha.
Nasibin nerden geleceği belli olmaz.

Haksiz degil ki adamin marketi olsa girer cikolatani gofretini alir cikarsin ama burda en ucu alacagin sey bi yuzuk olur haftada 1 kere dukkana gitsen eder aysa 4 buda demek oluyor ki eniste kepwkleri indirsinbdaha iyi

Ama aga amca olsa oyle mi olurdu hangi bilezigi istesen dizerdi koluna

banada geçen yaz markette biri dünür çıkmıştı alyansımı takmayı unutmuşum o gün yumurtalarım toplanmıştı zaten hava alayım kafa dağıtayım diye annemle çıkmıştık anneme sormuş hayır bide çıkıştı neden yüzüğünü takmıyosun diye eşime dedim demez olaydım eneeeeem bi kızdı bi kızdı bana -o değil bende öyle bekar gibi falan durmuyorumki enine boyuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…