- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Benim bi akrabaminda evlendikten sonra her dugunde bi kismeti cikardi ama evlenmeden once o kadar kısmeti yoktuAhahah çok güldüm yorumlara.
Bende 2.5 senelik evli ve 2 aylık hamileyken
Samsun'a gittik.ordan da mevlüde gittik.
Eşimin teyzesine kim bu kızyapsak ya bizim oğlana demiş kadının biri.
Yeğenimin karısı
Üstelik de hamile demiş Teyzem :)
Yüzükleri bilmiyorum ama babam vermeyecem dediğinde demediğini bırakmayıp evimizi terketmiştiKendi kendine istemis kendi kendine vermis birde baklavasini yemege gelmis amca yuzuklerde varmiydi bari
Yüzükleri bilmiyorum ama babam vermeyecem dediğinde demediğini bırakmayıp evimizi terketmişti
657 tabi gelin demekPark eyvallah da, eylem nedir arkadaş
Benim kayınpeder de beğendiği bir kız olsun
Fizana gidermiş oğluna istemeye
Üstelik eşimin hiçbişeyden haberi yok
Teee burdan trabzona gitmiş.1000 küsür km
Bir sürü de erzak alıp gitmiş
Kız buna hoşgeldin dememiş de
Kızıp vazgeçmiş babam
Duyunca çokk güldüm...
Ne bileyim eli kolu dolu gitmiş işte :)Ben bugun gule gule bi hal oldum yeminle
Demekki gulduren dertlerde varmis
Kiz istemeye erzagi nediyo onu anlamadim
Baklavaları ondan önce arabasına koydu yine abim. damat yoktu eşini ve bir kızını kendisiyle getirmişti o kadar. Bide baya iri yarı şalvarlı şapkalı bir amcaydı midyatlıydı burnunun kenarındada kocaman bir ben'i vardı hiçİste tamda o amcadaki ozguvenden istiyorum
Baklavalar noldu baklavalar
Damatta gelmismiydi misafir falanda getirmismiydi kendiyle
Baklavaları ondan önce arabasına koydu yine abim. damat yoktu eşini ve bir kızını kendisiyle getirmişti o kadar. Bide baya iri yarı şalvarlı şapkalı bir amcaydı midyatlıydı burnunun kenarındada kocaman bir ben'i vardı hiç
Unutmam. Babamın babası eskiden ağaymış köyde bide biz köyd eoturuyorduk. diyordu illa o ağanın torununu alacam oğluma. Sonra halamın kızınıda istemeye gitmişti onlarda veröeyince bir sürü şey söyleyip evlerini terk etmişti
Beni de isteyen halamın bir tanıdığı vardı
Oğluna beğenmişti....oğluda beğenmiş .kuzenime tanıştır illa diye baskı yapmıştı.
Ama ben tabi istemedim.
Evlendiğimi duyan o teyze çok dövünmüş
Gitti gitti gül gibi kız diye :) :)
Baya üzülmüş kadıncağız.
Kız şimdi eşim kuyumcu istediğimiTam filmlik amca ya nasilda kendinden emin tatlisini temeye gelmis kiz gulmekten yanaklarima agrilar girdi
Ama bilezikleri kacirdin benden demesi
Hem belki koyude ustune yapardi
Çirkin değilsin tabi...bu işler nasıp.Yok ya benim arkamdan hic oyle pisman olan kimse olmadi zaten beni oyle isteyen kiksemde olmadi cok mu cirkinim acaba
Haksiz degil ki adamin marketi olsa girer cikolatani gofretini alir cikarsin ama burda en ucu alacagin sey bi yuzuk olur haftada 1 kere dukkana gitsen eder aysa 4 buda demek oluyor ki eniste kepwkleri indirsinbdaha iyiKız şimdi eşim kuyumcu istediğimi
Alıyorum dükkandançarşıya gittiğim zaman dükkana uğrarım bi şey bepenip isteyecem diye eşim dükkanın kapısının önünde karşılıyor beni dükkana sokmuyor
Ooo iyiymişKız şimdi eşim kuyumcu istediğimi
Alıyorum dükkandançarşıya gittiğim zaman dükkana uğrarım bi şey bepenip isteyecem diye eşim dükkanın kapısının önünde karşılıyor beni dükkana sokmuyor
Oooooo bu güzel oldu baakKız şimdi eşim kuyumcu istediğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?