- 16 Eylül 2017
- 305
- 222
- 18
- 31
- Konu Sahibi Paretooptimal
-
Telefon dan kaynaklı nasıl sileceğim ki bulamadım kilitlemeyide bilmiyorum yardımcı olur musunuzKonuyu iki kere açmışsınız
Hemen art niyet aramalar önceden işi vardı. Şuan bıraktı işi dönünce başlayacak iş bulmak ta kolay değil malum.Ya senin sevgilinin dogru duzgun bi isi bile yoksa evleri jipleri paralari sevgilin ailesine nasil kazandiriyo acaba?
:)) pardon art niyet arayan ben miyim? Sevgilisinin anasinin herbiseyinde kusur arayan sen mi?? Ayrica anlattigin gibiyse sevgilinin isi yokken anasi nasi para istiyo ikinci ev istiyo? Nerden bakarsan bak tutarsizlikHemen art niyet aramalar önceden işi vardı. Şuan bıraktı işi dönünce başlayacak iş bulmak ta kolay değil malum.
@Margarikotin ya daTelefon dan kaynaklı nasıl sileceğim ki bulamadım kilitlemeyide bilmiyorum yardımcı olur musunuz
İyi de alan razı, veren razı. Bunlar zaten en nihayetinde anne-oğul. Kendi meseleleri bu. Dışardan biri olarak burda size laf düşmüyor. Yapacağınız şey, çok rahatsızsanız ayrılır gidersiniz. Sadece sevgilisiniz.
O annesini kirmamaya calisiyosa sen neden bu duruma kiriliyosun o zaman?Veren razı falan değil. O kırmamaya çalışıyor annesi yüz bulup tepesine çıkıyor. Ben doldurmadım bu konuda hiç sevgilimi kendide rahatsız bende hak verdim
Canım senin işin gücün yok galiba dedektiflik peşindesin şuan işi bırakmak zorundaydı bu adam çocuk değil 3-4 sene çalıştı öncesinde! Hadi kendine başka iş bul insanlar buraya sıkıntı paylaşmaya yazıyor senin gibilerde sıkıntılarını birilerine sataşarak atıyor herhalde.:)) pardon art niyet arayan ben miyim? Sevgilisinin anasinin herbiseyinde kusur arayan sen mi?? Ayrica anlattigin gibiyse sevgilinin isi yokken anasi nasi para istiyo ikinci ev istiyo? Nerden bakarsan bak tutarsizlik
Ne tuhaf insanlarsınız ya adamla evlenmeyi düşünüyorum tabiki önemseyeceğim böyle şeyleri.O annesini kirmamaya calisiyosa sen neden bu duruma kiriliyosun o zaman?
Yazdiklarindaki ironileri soyluyorum sana. Insanin akli ister istemez karisiyo ya ne diyo bu falan oluyoruz. Farkindaysan kimse kaynanani taslamiyo suan. Anne ogul arasinfa olan iliskileri seni hic ilgilendirmez. Kaldi ki sevgilinin tepesine cikiyo falan diyosun ne kadar cirkin bi tabirdir bu. Ne olursa olsun o annesi sen ise sevgilisisin. Pek bi soz hakkina sahip degilsin bu durumda. Kimseye satastigim falan yok egriye egri dogruya dogru. Insanlara politik davraninca zor geliyo hep nedense :) kadin seni sevdigini bile soylemis. Yazik bu sozlerini duysa gelinim olarak seni istiyorum der mi halâ...Canım senin işin gücün yok galiba dedektiflik peşindesin şuan işi bırakmak zorundaydı bu adam çocuk değil 3-4 sene çalıştı öncesinde! Hadi kendine başka iş bul insanlar buraya sıkıntı paylaşmaya yazıyor senin gibilerde sıkıntılarını birilerine sataşarak atıyor herhalde.
Evlenmeyi dusunuyosun diye annesiyle olan samimiyetini degistirecek degil ya bu adam! Herkesin degeri yerinde. Annenin yeri ayrri sevgilinin yeri ayri. Bunun bilincinde ol ilk onceNe tuhaf insanlarsınız ya adamla evlenmeyi düşünüyorum tabiki önemseyeceğim böyle şeyleri.
Siz evlenin rahat edin deyip sonra evlenmemize destek olacağına gereksiz yere masraf çıkartırsa bende ona derim çokta meraklın değilim diye.Yazdiklarindaki ironileri soyluyorum sana. Insanin akli ister istemez karisiyo ya ne diyo bu falan oluyoruz. Farkindaysan kimse kaynanani taslamiyo suan. Anne ogul arasinfa olan iliskileri seni hic ilgilendirmez. Kaldi ki sevgilinin tepesine cikiyo falan diyosun ne kadar cirkin bi tabirdir bu. Ne olursa olsun o annesi sen ise sevgilisisin. Pek bi soz hakkina sahip degilsin bu durumda. Kimseye satastigim falan yok egriye egri dogruya dogru. Insanlara politik davraninca zor geliyo hep nedense :) kadin seni sevdigini bile soylemis. Yazik bu sozlerini duysa gelinim olarak seni istiyorum der mi halâ...
Ya siz niye bugün bu kadar art niyetlisiniz ben annesine değer vermesin mı dedim değer vermekle bütün çalıştığını vermek ne alaka annesi çıkarcı olmuyorda ben mi suçlu oluyorum. Tabi sizde sevdikleriniz size para yedirince değerli hissediyorsanız bilemem .Evlenmeyi dusunuyosun diye annesiyle olan samimiyetini degistirecek degil ya bu adam! Herkesin degeri yerinde. Annenin yeri ayrri sevgilinin yeri ayri. Bunun bilincinde ol ilk once
Sana soyleyecegim tek sey bak evlenirsin evlenmezsin bu beyle bilmem ama, sen annesinin arkasindan bu kadar saygisizca konusursan cok mutsuz olursun.. tamam hoslanmadigin davranislari olabilir ama tepesine cikiyo yoj kocasi gibi goruyo sevgilimi bunlar igrenc seyler. Ayrica annesi dedi diye ev araba mi aldi da adam hemen kendi kendini dolduruyosun burda. Biraz sakin.Siz evlenin rahat edin deyip sonra evlenmemize destek olacağına gereksiz yere masraf çıkartırsa bende ona derim çokta meraklın değilim diye.
Annene bir şeyler al mutlu olur diyen ben ama ufak hediyelerle ev al aynı şey değil maalesef .
Siz karışmayı ben karışırım iki sene verdiğim adama bir ömür paylaşmayı düşündüğüm insana karışırım o da bana karışır zaten. Biz böyleyiz öyle hiç bir gelecek planı yapmadan sevgiliyiz demek olmuyor onun adı takılmak.
Tepesine cikiyo derken degerinden bahsetmiyo musun ?? Biz mi oyle anliyoruz? Gercekten su yazdiklarini bi oku sonra gel millete artniyetli falan de. Yani artniyetli olan tek kisi burdan bakinca sen gibi gorunuyosun. Bu konuda sen hakli olsan sana haklisin derdim ama maalesef mustakbel kayinvaliden ve esin adina uzuldum. Bu kadar pireyi deve yapmak da olmaz!Ya siz niye bugün bu kadar art niyetlisiniz ben annesine değer vermesin mı dedim değer vermekle bütün çalıştığını vermek ne alaka annesi çıkarcı olmuyorda ben mi suçlu oluyorum. Tabi sizde sevdikleriniz size para yedirince değerli hissediyorsanız bilemem .
sevgilim karşı gelmek istiyor yufka yürekli kimseyi üzmek istemez birşey demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?