- Konu Sahibi Paretooptimal
-
Artniyetli olduğunuzdan olsa gerek tepesine çıkmayı hemen nerelere çekmişsiniz. Gitsin görüşsün bize gelsinler arayalım soralım mutlu edelim tabi aile onlar ama çocuğu değer veriyor üzmek istemiyorum diye çocuğun hayatını düşünmeyip hep bana hep bana demesi benim için tepesine çıkmaktır. Bu kullanmak değil de ne?Tepesine cikiyo derken degerinden bahsetmiyo musun ?? Biz mi oyle anliyoruz? Gercekten su yazdiklarini bi oku sonra gel millete artniyetli falan de. Yani artniyetli olan tek kisi burdan bakinca sen gibi gorunuyosun. Bu konuda sen hakli olsan sana haklisin derdim ama maalesef mustakbel kayinvaliden ve esin adina uzuldum. Bu kadar pireyi deve yapmak da olmaz!
Sebep??biz evlenirken birşey yapamayız üstüne para ver ikinci evi alcaz diyorlar.
Daha usturuplu bi dille anlatabilirsin anlatacaklarini. Annesi sevgilimin tepesine cikiyor! Annesi sevgilimi kocasi olarak goruyo demek artniyetlice saga sola cekilecek bi laf midir? Sen zaten yaftayi yapistirmissin. Artniyetli olan bu durumda yine sen oluyosun uzgunum. Kimse kimsenin evini duzmek dugununu yapmak zorunda degil. Biz esimle nisanimiz dahil herseyi kendimiz yaptk ama bigun agzimi acip anasi babasi soyle boyle demedim. Saygi baska bisey kendini aklamak baska. Onemli olan bu siniri asmamak.Artniyetli olduğunuzdan olsa gerek tepesine çıkmayı hemen nerelere çekmişsiniz. Gitsin görüşsün bize gelsinler arayalım soralım mutlu edelim tabi aile onlar ama çocuğu değer veriyor üzmek istemiyorum diye çocuğun hayatını düşünmeyip hep bana hep bana demesi benim için tepesine çıkmaktır. Bu kullanmak değil de ne?
Ben kötü niyetliysem de bilmiyorum ama ailemden böyle gitmedim sülalemde görmedim bizde evlenin yuvası yapılır. Borcun içinde huzursuz olmasınlar en baştan denir vs vs ben küçüklükten böyle gördüğüm için tuhafıma gidiyor.
Bizde çok varlıklı değiliz ama aileler çocukları için didinir çocuklarda aileleri için. Benim babam bir tişörtle mutlu oluyor annem on liralık çantayla ona bile ne gerek var masraf etmeyin diyen insanlar.
Tuhaf karşılamamı çokta yadırgamayın lütfen
Yapmasınlar zaten kimseden zorla birşey olacak değilim varken evladından sakınan kendi düşündün umurumda olmaz. Ama çocuğun kendi birikim yapmasına da engel olmak nedir bunu anne babalık kusura bakmayın öyle anne baba ya o laflar az bile!Daha usturuplu bi dille anlatabilirsin anlatacaklarini. Annesi sevgilimin tepesine cikiyor! Annesi sevgilimi kocasi olarak goruyo demek artniyetlice saga sola cekilecek bi laf midir? Sen zaten yaftayi yapistirmissin. Artniyetli olan bu durumda yine sen oluyosun uzgunum. Kimse kimsenin evini duzmek dugununu yapmak zorunda degil. Biz esimle nisanimiz dahil herseyi kendimiz yaptk ama bigun agzimi acip anasi babasi soyle boyle demedim. Saygi baska bisey kendini aklamak baska. Onemli olan bu siniri asmamak.
Sebep??[/istiyor
Artık ben sana karşı sorumluyum sen bana karşı sorumlusun, kendi düzenimiz için çalışacağız elzem bir ihtiyaç olsa amenna ama artık maddi destekte bulunmana gönlüm yok çünkü bu konu canımı sıkıyor. Her gün kavga etmek istiyorsan buyur deyin.Canı öyle istiyor sebep bu başka hiçbir zorunluluk yok bir birinde bir birinde oturacak.
Mantıklı gerçekten ben çok sabırlıyımdır ama kotam doldumu hırçınlaşıp direkt siliyorum insanları ama ailesi konusunda böyle davranmayı deneceğim. Teşekkür ederimArtık ben sana karşı sorumluyum sen bana karşı sorumlusun, kendi düzenimiz için çalışacağız elzem bir ihtiyaç olsa amenna ama artık maddi destekte bulunmana gönlüm yok çünkü bu konu canımı sıkıyor. Her gün kavga etmek istiyorsan buyur deyin.
Annesini de arada arayıp yoklayın, biz de düzen kuruyoruz çok şükür sizlerden bir talepte bulunmadan kendimiz hallediyoruz şu sıralar sizinle de çok ilgilenemedim o yüzden malum para biriktiriyoruz umarım bana alınmıyorsunuzdur diye
Ayse arkadasa bunu anlatmaya calisiyodm bi saattir. Ama saygisizlik budur ki demedik birakmadi birazdan seni de fesat art niyetli birisi yapabilir dikkat et :) baska bi konuda da beni cekistirmis ahaha. Neden yuzumuze konusulmaz arkadan atip tutulur anlayamadmÇok agresif yorumlar yazmışsınız. Birde bu başlık çok çirkin bir tabir. Kimse oğlunu kocasının yerine koymaz bu cümleyi sakin bir kafayla düşün istesen. Şimdiden bu kadar didişmeyle mutlu olamazsınız.
Art niyetli olsak ne olur olmasak ne :) Saygının olmadığı yerde hiç bir şey olmaz. Birde başlık cümlesi çok kötü.Ayse arkadasa bunu anlatmaya calisiyodm bi saattir. Ama saygisizlik budur ki demedik birakmadi birazdan seni de fesat art niyetli birisi yapabilir dikkat et :) baska bi konuda da beni cekistirmis ahaha. Neden yuzumuze konusulmaz arkadan atip tutulur anlayamadm
Baslik beni irite ettigi icin yorum yaptim bi taşlanmadigim kaldi. Boyleleri yorum kabul etmeyecekse konu acmasn daha iyi yaArt niyetli olsak ne olur olmasak ne :) Saygının olmadığı yerde hiç bir şey olmaz. Birde başlık cümlesi çok kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?