- 3 Nisan 2014
- 36.507
- 149.356
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Çok şükür yaptığımız tekşey o değil Allah biliyor gerisini
Öyle bir talebimiz yok zaten şu saatten sonra eşim girmek istese bile ben izin vermemSiz madem gönüllerini hoş etmiyorsunuz abinizin hatrına, eşiniz için yenge neden sizin gönlünüzü hoş etsin? Avrupaya gitseniz mini şortlu kadınlara ''eşim için kapanacaksın, yanında oturma git öteki masaya yemek ye'' mi diyeceksiniz? Dünya eşiniz etrafında dönmüyor hanımefendi.
Peygamber efendimizin eşleri kızları damatları nasıl giyindikleri ortada hepsi kapalı ve mesafeli şuan öyle bir durum yok çünkü yengem açıkEsinize bu durumdan ötürü saygı gösteriyorlar ne guzel ama esiniz gosteriyor aynı ölçüde aynı saygıyı bir arada oturmak isteyenlere??? Kendini sizi ziyaretlerinizi kısıtlamadan.
Hepimiz dindarız peygamber efendimiz esiylr kızıyla damadı ile ayri ayrımı oturuyorlarmis ????
Dindarlıkla bağdaşan bir sey degil bu. Esiniz kadınlara bakmasın oturduğu yerde. Herkes potonsiyel kadın gözüyle ni bakıyor??? Hepsi sizin ailenizden insanlar abla kardes gözüyle baksın problem ortadan kalkar.
Evet yoktu olsada farketmezdi eşimin şuan nasıl yaşadığı ilgilendiriyor beniEşiniz in motoruna binen kızlarla münasebetide normal yani öyle mi?demek ki evlenmeden önce hiçbirşeyden haberiniz yoktu...
Eşinize etrafında çıplak kadın olduğunda dahi baksa da görmemesine, dünyanın bambaşka kültüre, dine, yaşam ahlakı ve tarzına sahip insanlardan oluştuğuna, nefs terbiyesinin de sevap olduğuna, din alimlerinin sırf nefsini terbiye etmek için 40 gün halvete girdiğine dair bir konuşma yapın. Siz de bu dediklerimi bir araştırın, belki bakış açınız değişir.Öyle bir talebimiz yok zaten şu saatten sonra eşim girmek istese bile ben izin vermem
Mağdur değilim çok şükür hatta çok özgürüm kadınlar bir arada olunca bu sıcakta baş örtü falan takmıyoruz çok iyi yani Allah razı olsun eşimdenAllah askina kapaliyiz maduruz ayagindan da bi cikin ya bi cikin.....
Olur deneriz teşekkürlerEşinize etrafında çıplak kadın olduğunda dahi baksa da görmemesine, dünyanın bambaşka kültüre, dine, yaşam ahlakı ve tarzına sahip insanlardan oluştuğuna, nefs terbiyesinin de sevap olduğuna, din alimlerinin sırf nefsini terbiye etmek için 40 gün halvete girdiğine dair bir konuşma yapın. Siz de bu dediklerimi bir araştırın, belki bakış açınız değişir.
...Peygamber efendimizin eşleri kızları damatları nasıl giyindikleri ortada hepsi kapalı ve mesafeli şuan öyle bir durum yok çünkü yengem açık
Tebrikler o zaman=))Evet yoktu olsada farketmezdi eşimin şuan nasıl yaşadığı ilgilendiriyor beni
Peygamber efendimizin eşleri kızları damatları nasıl giyindikleri ortada hepsi kapalı ve mesafeli şuan öyle bir durum yok çünkü yengem açık
Bunu bende anlamadım ama simdi. Allah niye bu durumda eşinden razı oluyo. Sana basını acman için omu izin veriyorMağdur değilim çok şükür hatta çok özgürüm kadınlar bir arada olunca bu sıcakta baş örtü falan takmıyoruz çok iyi yani Allah razı olsun eşimden
Konuyu yorum yapmiycam ama ozurBu annemin sözüdür ve bu sözü destekleyecek şekilde davranır yengeme.Ama bu bayram anneme dedikleri beni gerçekten çok üzdü onuda üzdüğünü anlatırken anlıyorum doluyor susuyor kesiliyor konuşması...Benim eşim dindar biridir karışık kadın erkekli ortamlarda oturmaz.Buna sülalemiz bile saygı gösterdi memnun kaldılar Allah razı olsun dediler sırf eşim için kadınlar bir yerde erkekler biryerde oturuyor bir arada olduğumuzda. Ama gelin görün ki bu sadece yengemle abimin işine gelmedi öyle olur muymuş insan ortama ayak uydurulmuş biz aileymişiz(o derece bir yakınlık yok uzakta yaşıyorlar senede bir hafta görüşüyoruz toplamda)yok yengemin annesi abimi uyurken yatakta başını kaldırıp öpermiş,severmiş, ablasıda öyleymiş, hatta ablasının kaynanası görümcesi bile öyleymiş abime karşı,yengemin babası bu durumu bilse yengemi birdaha koymazmış,yengem herşeyi kabul etmiş(evlenirken herşeyi abim yaptı sanırım kasdettiği bu) hem annemle ben çok kapalıymışız hem akrabalarım yengem bundan rahatsızmış hatta bize gelirken anlayış gösterip daha açık olduğu halde kapalı giyiniyormuş,babasının evi güzelmiş bizim evi beğenmiyormuş...vs
...Bunları duyunca yıllardır yengeme toz konduramayan ben resmen tiksindim ondan ben onun açıklığından yaşamışından hiç rahatsız olmadım abime suç bulup ona bulmadım bu hak mı reva mı nasıl bunları dedi o istiyor diye onun dilediği gibi mi olacağız hani saygı hani sevgi bu mu bahsettiği aile olmak...çok üzgünüm gerçekten üzgünüm körmüşüm yıllardır göremememişim bu yüzünü sizce artık ne yapmalı nasıl dabranmalıyım onlara karşı?
Arkadaşlar konu eksik anlaşıldı akrabalarım ailem dahil herkes mecbur kalmıştı eşime ayak uydurmuş gibi oldu öyle bir durum yok olsa arada sırada bile eşimiz nadir ziyarete gitsek herkes neden gelmesi der küser gerçekten eşim taktir edilen sevilen biri öyle olmasa kimse saygı duymaz sormazdı yani
Erkegin elinin kiri bu kafaya goreEşiniz bu konuda anlattığınız yanıtı verebildiyse haremlik selamlık olayını kendisiyle bagdastiramadim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-lafina-bakin.957997/
Ayrıca bir arada oturunca ne oluyor tam olarak ? Bilmediğimden soruyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?