Oğlunu seven geliniyle uğraşmaz...

Esinize bu durumdan ötürü saygı gösteriyorlar ne guzel ama esiniz gosteriyor aynı ölçüde aynı saygıyı bir arada oturmak isteyenlere??? Kendini sizi ziyaretlerinizi kısıtlamadan.
Hepimiz dindarız peygamber efendimiz esiylr kızıyla damadı ile ayri ayrımı oturuyorlarmis ????
Dindarlıkla bağdaşan bir sey degil bu. Esiniz kadınlara bakmasın oturduğu yerde. Herkes potonsiyel kadın gözüyle ni bakıyor??? Hepsi sizin ailenizden insanlar abla kardes gözüyle baksın problem ortadan kalkar.

Öyle bir talebimiz yok zaten şu saatten sonra eşim girmek istese bile ben izin vermem

Peygamber efendimizin eşleri kızları damatları nasıl giyindikleri ortada hepsi kapalı ve mesafeli şuan öyle bir durum yok çünkü yengem açık

Öyle bir talebimiz yok zaten şu saatten sonra eşim girmek istese bile ben izin vermem
Eşinize etrafında çıplak kadın olduğunda dahi baksa da görmemesine, dünyanın bambaşka kültüre, dine, yaşam ahlakı ve tarzına sahip insanlardan oluştuğuna, nefs terbiyesinin de sevap olduğuna, din alimlerinin sırf nefsini terbiye etmek için 40 gün halvete girdiğine dair bir konuşma yapın. Siz de bu dediklerimi bir araştırın, belki bakış açınız değişir.

Olur deneriz teşekkürler

Peygamber efendimizin eşleri kızları damatları nasıl giyindikleri ortada hepsi kapalı ve mesafeli şuan öyle bir durum yok çünkü yengem açık

Giyimden bahseden mi oldu? Konuyu nereye cekmeye calisiyorsun?
Öcü gibi erkekler kadınları gördüğünde kaçınca dindar mi oluyorsunuz. Zihnuyet meselesi bunu dine yoramazsın bundan bahsediyorum.
Eşiniz kadın erkek karışık otursa ne oluyor ?? Bunu bana bi izah edebilir misin? Sizin ailenizin kadınları ne yapiyorda bundan rahatsız oluyor mesela?

Ya bende böyle insanları anlamakta güçlük çekiyorum. insanların yaşam tarzı veya ne giydiğine ettiğine niye karışıyorsunuz? Siz eşiniz için aileyi 2 ye ayırıp öyle oturuyorsunuz ama gelin buna karşı çıkınca vay efendim öyle olmaz. Valla kayınvalidem de bana diyordu kısa kollu tişört ayıptır bizde giyilmez vs diye, bir giymedim iki giymedim ama baktım ki kendi kızları kapalı olmasına rağmen aile ortamında dekolteli oturuyor, giydim kısa kolluyu, altına da dar eşofmanı çıktım gittim, gık diyemedi kimse. Bırakın insanları eleştirmeyi, kendinize bakın önce. Gelini sonuna kadar haklı buldum. Kayınvalide ve görümcelerin hepsi sizin gibi aynı demek ki, hiç hata bizde diyen yok.

Mağdur değilim çok şükür hatta çok özgürüm kadınlar bir arada olunca bu sıcakta baş örtü falan takmıyoruz çok iyi yani Allah razı olsun eşimden
Bunu bende anlamadım ama simdi. Allah niye bu durumda eşinden razı oluyo. Sana basını acman için omu izin veriyor

Konuyu yorum yapmiycam ama ozur
dileyerek söylüyorum nekadar manasiz basit bir anlatim diliniz var umarim normal hayatınızdaki diyaloglarinizda da bu uslubu kullanmiyorsunuzdur cunku kendinizi ifade edemiyorsunuz.Belliki burdaki arkadaşlar sizin yasam tarzinizdan ziyade zihniyetinize takıldılar benim dinimiz diyince aklima ilk gelen sey hosgoru aksi ifadeler beni ve benim gibi düşünenleri itiyor sanirim.Ben o gunah bu sevap islerine pek karismiyorum zira ona yaradan karar verir ben insanları kırmamaya kuI hakki yememeye yakinimda ihtiyacı olan biri varsa elimden geleni yapmaya calisirim ibadetlerimde benle Rabbim Arasinda

Doğru demiş, siz ailesiniz. Ben de kızkardeşimin eşinin başını okşarım. Kardeşimin saçına maşa yapmıştı bir gün, gel senin saçını da yapayım dedi oturdum önüne güle oynaya saçımı şekillendirdi. Şimdi biz absürt aile miyiz? O benim kardeşimmm. Eniştemizin bizle aynı odada oturmayacağını düşündüm de, bir daha öz kardeşimin kapısını açmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…