Oğlunu seven geliniyle uğraşmaz...

Herkesin uslubu belli ve kendine yakışan şekilde konuşup kendi zihniyetini ortaya koyuyor
Sizin zihniyetinizi apaçık gördük. İçiniz fitne fücur , dışınız müslüman . Size artık yorum bile yapmicam , iğrendim düşüncelerinizden

Abim çok uzak gerçekten sarılışı bile içten değil zorla ona yapışamam ki

Yengenizden etkileniyordur belki de siz yinede komple baglari koparmayin.. Emin olun kimsenin yaptigi yanina kâr kalmiyor.. Uzmeyin kendinizi
Ben abimden çoktan vazgeçtim aslında böyle mutluysa ne yapabilirim arasak belki üç gün belki bes yada bir haftaya dönüyor belki hiç dönmez böyle biri yani

Kesinlikle katiliyorum bende Acik bir bayanim inancim Allah ile benim aramda elbet geçen sene kuran Kerim
Sizi sakin yargiladigimi düşünmeyin zira sizin gibi kapalida var ailemde cevremde acik bayanlarda var mesele saygi duymak aslinda ve hepsiylede cok iyi anlasiriz cunku kimse biraraya geldiginde birbirini yargılamaz neden Boyle giyindin neden Oruc tutmuyorsun neden kapali değilsin diye Rabbim ne guzel bir kitap indirmis bize okuyalim dinimizi dogru yerden öğrenelim diye herkes dini kafasına Gore yorumlamasın diye ayrica kulun Kula sorucagi sorular değildir bunlar.Bize dusen esimizde dostumuzda birinin derdine yardımcı olmak saygi gostermek kinamamak ihtiyaci olan kardeşlerimize elimizi uzatmak gibi...ibadet kismina gelince elimden geleni yaparim yaradanin Affina siginirim ayrica aileniz ve siz bu yasam seklini Allah rizasi icin yapsaydiniz esinizden oncede rabbimin emridir der uygulardiniz bize indirilmis kusursuz bir kitap varken onu kenara birakip eşinizin vaaziyle yapmazdiniz

Bende açik bir kadinim. Akrabalarimizda da epey dindar ve haremlik selamlik seklinde oturanlar var. Bir kesim açik bir kesim epey kapali ve dindar yani..Elimden geldigince uyum sagliyorum, saygi duyuyorum. Onlar da benim acik olmama saygi duyup hicbir sekilde yargilamiyorlar, ki cok saygili cok sevecen insanlardir. Kisacasi her iki tarafa da saygi duyulmali mutlaka. Senede 1 kez bir haftaligina geliyorlarmis, buraya yazmak yerine bence yengenizle tatli tatli konusup orta yolu bulun.. Elbet cozume kavusturursunuz. Hem yengeniz hakkinda burada tanimadan yorumda bulunmamiz hic dogru degil..

Sizin eşiniz haremlik selamlik oturmak isteyip buna uyulunca sorun yok ama yenge böyle oturmak istemeyip dile getirince sorun öylemi?
1 tek kişi yüzünden bütün düzen değişebiliyorsa,şu an yengenize de uyum sağlanabilir.
Ben eşimle bir yere gidiyorsam,eşimle oturmak isterim,ayrı gayrı oturmak istemem,birde eşin ailesine gidipte eşle görüşmemek tamamen abeste iştigal kusura bakmayın.

Ben ne diyorum, siz ne anlatıyorsunuz??? Ben haddinden fazla eşinizin etkisinde kaldığınız izlenimine kapıldım.
[/QUOTE]
Hiçte değil üç beş tane erkek kuzenim vardır hep çok mesafeliydim diyorum ya abim ve yengem dışında bu durumu garipseyen yok

Bu düzenin değişmesine kimse laf etmedi bilakis memnun oldu bayram günü ziyarete gelmemek eşim için dert değil yani buyursun otursunlar yarım saat için bunları sayan bir insana daha fazla malzeme vermem

Kadın kadına -erkek erkeğe sohbet daha güzel sarıyor. .kadınlar bundan niye rahatsiz oluyor anlamak çok zor.
Hayatıma bunu sokamadım ama sokmayı çok arzu ederim.
Kadın Kadına sohbet mis gibi oluyor daha kendini koyvermislik samimiyet oluyor.
Kendini uzmeye değmez bile abin ne diyor bu duruma?
Amma abartmislar yahu .
Yenge demek bana çok itici geliyor ablan veya kardeşin yaşını bilmiyorum ama çok hadsiz geldi.

Eşim sadece yarım saatliğine geldi idare edilmeyecek bir durum yoktu artık malzeme vermem ben onlara

Abim direk insan çoğunluğa ayak uydurmalı öyle olur mu dedi bende dedim istersen seni arasın telefonla sorun olmasın yok gelsin dedi normalde yengeme abla derim ama artık hiçbirşey diyesim gelmiyor yengem bugüne kadar annemle benle bir yerde oturmamıştır ortamda ikimiz varsak sadece odasında olur belkide gösterdiği tepki sırf bunun içindi artık bizi ne sanıyorsa bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…