- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ailenin diğer fertlerinin de düşüncesi önemli,herkes böyle istiyorsa gelin hanım saygı duyacak ya da gelmeyecek..Konu sahinin esi iste rahatsiz olan haremlik seramlik ortam isteyen. O gelmeyecek herkes rahat edecek....
Kimseyle laf dalaşına girdiğim yok uğraşıyorumda yengem diyeceğini demiş annemde dinlemiş yengem kestirip atma derdinde annemden karşılık bulamadı ve hiçbirşey yapamadı bizde zihniyetini öğrenmiş oldukBirde konu başlığı ile düşünceleriniz apayrı.. Oğlunuzu, Abinizi seviyorsanız ne diye gelinle uğraşıyorsunuz. Niyetiniz iyilik ve iyiye çekmek olsaydı insanlarla kavga etmek ya da söz dalaşına girmek yerine orta yol bulmaya çalışırdınız.
Konu sahibi lütfen kitap okuyun, lütfen.. Bir insan kendisini ifade ederken ancak bu kadar yetersiz bir yazım dili seçer. Kaç yaşındasınız bilmiyorum, imla kurallarını da geçtim lütfen düzgün cümle kurmayı, yazdıklarınızı tekrar okuyup düZeltmeyi deneyin. Ancak ilkokul mezunu bir insan bu kadar yavan, kuralsız, anlatım bozukluğuyla dolu cümleler kurabilir.Konuyu yorum yapmiycam ama ozur
dileyerek söylüyorum nekadar manasiz basit bir anlatim diliniz var umarim normal hayatınızdaki diyaloglarinizda da bu uslubu kullanmiyorsunuzdur cunku kendinizi ifade edemiyorsunuz.Belliki burdaki arkadaşlar sizin yasam tarzinizdan ziyade zihniyetinize takıldılar benim dinimiz diyince aklima ilk gelen sey hosgoru aksi ifadeler beni ve benim gibi düşünenleri itiyor sanirim.Ben o gunah bu sevap islerine pek karismiyorum zira ona yaradan karar verir ben insanları kırmamaya kuI hakki yememeye yakinimda ihtiyacı olan biri varsa elimden geleni yapmaya calisirim ibadetlerimde benle Rabbim Arasinda
Anlamayıp bu durumu eleştirenler sadece üç beş kişi bir konuyu okuyup anlamadıysanız yorum yapmayı verin o kadar şeyi kuralına göre yazıp hiç uğraşamamKonu sahibi lütfen kitap okuyun, lütfen.. Bir insan kendisini ifade ederken ancak bu kadar yetersiz bir yazım dili seçer. Kaç yaşındasınız bilmiyorum, imla kurallarını da geçtim lütfen düzgün cümle kurmayı, yazdıklarınızı tekrar okuyup düZeltmeyi deneyin. Ancak ilkokul mezunu bir insan bu kadar yavan, kuralsız, anlatım bozukluğuyla dolu cümleler kurabilir.
Emin olun eleştirmeyenler de siz muhteşem yazdığınız için değil ya rencide etmemek ya da sadece konuya odaklanmak için özellikle belirtmemişlerdir! Amaaa siz ne olursa olsun kuralına uygun yazmak zorundasınız kusura bakmayın! Sonra iki sayfada anlatacabileceğiniz derdi bööyle sayfalarca anlatmaya uğraşırsınız!Anlamayıp bu durumu eleştirenler sadece üç beş kişi bir konuyu okuyup anlamadıysanız yorum yapmayı verin o kadar şeyi kuralına göre yazıp hiç uğraşamam
Şahsen bende çok üzülecek birşey göremedim beğenmeyen gelmesin gitmesin çağırmasında olur biterde ...Ben pek uzulecek bir sey goremedim. Belki goren arkadaslar olur.
Hiç yakıştıramadım çok günahÖyle Allah rızası için olunca gösteremiyor insan
Ya Allah için şu yazdığınız cevabı bir okuyun. Hangi dili konuluyorsunuz siz??? Google translate' den çıkmış gibi cümleleriniz.Anlamayıp bu durumu eleştirenler sadece üç beş kişi bir konuyu okuyup anlamadıysanız yorum yapmayı verin o kadar şeyi kuralına göre yazıp hiç uğraşamam
Herkesin uslubu belli ve kendine yakışan şekilde konuşup kendi zihniyetini ortaya koyuyorEmin olun eleştirmeyenler de siz muhteşem yazdığınız için değil ya rencide etmemek ya da sadece konuya odaklanmak için özellikle belirtmemişlerdir! Amaaa siz ne olursa olsun kuralına uygun yazmak zorundasınız kusura bakmayın! Sonra iki sayfada anlatacabileceğiniz derdi bööyle sayfalarca anlatmaya uğraşırsınız!
Bayramlarını zehir etmedik ki gelip yarım saat durduk gittik asılyani bu haremlik selamlik durumunuza saygi bekliyorsunuz ama siz lqrsi tarafa saygi duymuyorsunuz. onlar belki rahatsiz bu durumdan. ailece oturma sohbet etme keyfini yasayamiyorlar.
Bunun zihniyetle değil dilimizi doğru kullanmakla alakası var. Çok yanlış şeyleri birbiriyle bağdaştırıyorsunuz, kavram kargaşası bu.Herkesin uslubu belli ve kendine yakışan şekilde konuşup kendi zihniyetini ortaya koyuyor
Yengemle muhabbet etmiyorum.O benim için nasıl bir insandı ama ne oldu.Ya Allah için şu yazdığınız cevabı bir okuyun. Hangi dili konuluyorsunuz siz??? Google translate' den çıkmış gibi cümleleriniz.
Yazma biçiminiz sizin eğitiminizle, düşünme biçiminizle, dolaylı olarak sosyoekonomik durumunuzla ilgili ipucu veriyor okuyuculara. 'Hiiiiiiç uğraşamam' deyip işin içinden çıkıveriyorsunuz. Yengenizle de bu şekilde konuşuyorsanız anlaşamamanız normal.
Ayrıca istediğim gibi okur, yorumlarım. Belki şifre çözmeyi seviyorum..
Buna kavram kargaşası değil, 'cehalet' deniyor bence..Bunun zihniyetle değil dilimizi doğru kullanmakla alakası var. Çok yanlış şeyleri birbiriyle bağdaştırıyorsunuz, kavram kargaşası bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?