- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Eşim bayram ziyaretine gelecekti abime durumu açıkladım kadın erkek ayrı görüşüyoruz mutfağa gelir misin orada görüşün dedim olmazsa telefonla arasın yeter ki sorun olmasın dedim ama olan olduBu konu nereden cikti yani yengeniz durup dururken boyle mi konustu
Bu link çok çok seneler öncesi mevzu geçmiş yani gitmiş
Abim bana haram değil tabiki onunla oturmamdan bir problem hala yokya konu sahibesinin cümlelerine kendini ifade etmesindeki yetersizliğe bir bakın.. kimbilir yengeye bu durum nasıl aksettiriliyor.. dediğiniz gibi senede bir geliyorlarmış zaten idare eder kadın da bence ama bu nasıl ifade edilip talep ediliyor önemli olan o..
sürekli bir allah rızası için falan diye kadını bezdirdilerse patlamıştır..
konu sahibesi evlenmeden böyle bir sorunda yokmuş daha önce abisiyle oturken şimdi abisinden imtina ediyor kadın bozulmuşta olabilir..
elin herifi geldi diye herkes daha önceki düzenini niye değiştirsin? konu sahibesinede eskiden olduğu gibi değilde kocasının aklıyla davrandığı için bilenmişlerdir..
halbuki konu sahibesi okusa araştırsa kocasının kısıtlı dini bilgisiyle değilde kendi öğrendikleriyle davransa keşke..
Eşimi kötü görüp onları iyi görecek değilim bir günahın içinde boğulmak var birde tövbe edip ondan kurtulmak var eşim şükür kurtulan taraftamevzu eski ama cevap yeni..
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu eşin bayağı enteresan bir tipmiş.
Kimsenin kimseye kural koyduğu yok yazdıklarım gayet ortada sizin çıkardığınız sonuç buBu konu kapanır, birkaç kişi banlanır. Çok galeyana getiren, dini hassasiyetleri sorgulayan bir konu.
Bir kadına, hele ki bilmem kimin eşi konumundaki bir kişi nasıl yaşayacağının, yanındayken nasıl davranacağının kurallarını koyamaz. Nefs terbiyesi denen bir şey var. Daha da açıklamıyorum bunu anlamak için alim olmaya gerek yok.
Abim bana haram değil tabiki onunla oturmamdan bir problem hala yok
Ama kadın gelse ''sen şu odada oturacaksın eşim evdeyken buradan çıkmayacaksın'' diyeceksiniz. Kural koymak değil mi bu?Kimsenin kimseye kural koyduğu yok yazdıklarım gayet ortada sizin çıkardığınız sonuç bu
Eylul 2016 da acmissiniz konuyu ve yeni gibi anlatmissinizBu link çok çok seneler öncesi mevzu geçmiş yani gitmiş
Hayır biz böyle yaşıyoruz eşim çıkmazdı biryere sorun olmazdı o kadar insan sorun etmemiş bunu ikisi sorun ediyor diyede onların gönüllerini hoş edememAma kadın gelse ''sen şu odada oturacaksın eşim evdeyken buradan çıkmayacaksın'' diyeceksiniz. Kural koymak değil mi bu?
Kocasinin motoruna binmeyen yokmus bence yenge adamdan midesi bulandigi icin gorusmuyo bunlarla , iyi de ediyorya konu sahibesinin cümlelerine kendini ifade etmesindeki yetersizliğe bir bakın.. kimbilir yengeye bu durum nasıl aksettiriliyor.. dediğiniz gibi senede bir geliyorlarmış zaten idare eder kadın da bence ama bu nasıl ifade edilip talep ediliyor önemli olan o..
sürekli bir allah rızası için falan diye kadını bezdirdilerse patlamıştır..
konu sahibesi evlenmeden böyle bir sorunda yokmuş daha önce abisiyle oturken şimdi abisinden imtina ediyor kadın bozulmuşta olabilir..
elin herifi geldi diye herkes daha önceki düzenini niye değiştirsin? konu sahibesinede eskiden olduğu gibi değilde kocasının aklıyla davrandığı için bilenmişlerdir..
halbuki konu sahibesi okusa araştırsa kocasının kısıtlı dini bilgisiyle değilde kendi öğrendikleriyle davransa keşke..
Eşim kızlarla olan durumu çok önceden geçen sene ben sordum öyle dediEylul 2016 da acmissiniz konuyu ve yeni gibi anlatmissiniz
Daha bir sene gecmemis uzerinden , nqsil seneler oncesi oluyor?
Eşimi kötü görüp onları iyi görecek değilim bir günahın içinde boğulmak var birde tövbe edip ondan kurtulmak var eşim şükür kurtulan tarafta
Kim yalan söylüyor?Yalan soylemek de gunah oluyor mu ? Bi bilen aciklasa da rahatlasam
Siz madem gönüllerini hoş etmiyorsunuz abinizin hatrına, eşiniz için yenge neden sizin gönlünüzü hoş etsin? Avrupaya gitseniz mini şortlu kadınlara ''eşim için kapanacaksın, yanında oturma git öteki masaya yemek ye'' mi diyeceksiniz? Dünya eşiniz etrafında dönmüyor hanımefendi.Hayır biz böyle yaşıyoruz eşim çıkmazdı biryere sorun olmazdı o kadar insan sorun etmemiş bunu ikisi sorun ediyor diyede onların gönüllerini hoş edemem
Çok şükür yaptığımız tekşey o değil Allah biliyor gerisinionu allah bilir ..
yeterli dini bilginiz olsaydı bu şekilde birilerinin günahın içinde boğulduğuna dair hüküm bildirmekten imtina ederdiniz..
şirk en büyük günahtır.. kadın erkek ayrı oturmakla yırtamazsınız bu zihniyete sahip olduğunuz sürece..
Cok zit aileler evlenmisler malesef sizin yaptiginiz yanlis veya onun yaptigi yanlis diyemiyorum ortada suclu yok cunku farkli yasam tarzi varEşim bayram ziyaretine gelecekti abime durumu açıkladım kadın erkek ayrı görüşüyoruz mutfağa gelir misin orada görüşün dedim olmazsa telefonla arasın yeter ki sorun olmasın dedim ama olan oldu
Evine giden yok ki sokulmasın eşimden öncede bizi kabul etmiyorlardı acaba niye kapalıyız diye mi onlara uyumuyoruzEsinin motoruna binmeyen kalmamis ama yengenizle ayni odada bulunması haram. Hic gulecegim yoktu. Allah abinizle yengenize sabir versin. Ben olsam aileme resti çeker benim bulundugum o senedeki 1 hafta sizi ve esinizi eve sokturmam. Illaki gelecekler derlersede ailemide tumden silerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?