Oğlunu seven geliniyle uğraşmaz...

Bu konu nereden cikti yani yengeniz durup dururken boyle mi konustu
Eşim bayram ziyaretine gelecekti abime durumu açıkladım kadın erkek ayrı görüşüyoruz mutfağa gelir misin orada görüşün dedim olmazsa telefonla arasın yeter ki sorun olmasın dedim ama olan oldu

Abim bana haram değil tabiki onunla oturmamdan bir problem hala yok

mevzu eski ama cevap yeni..
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu eşin bayağı enteresan bir tipmiş.
Eşimi kötü görüp onları iyi görecek değilim bir günahın içinde boğulmak var birde tövbe edip ondan kurtulmak var eşim şükür kurtulan tarafta

Bu konu kapanır, birkaç kişi banlanır. Çok galeyana getiren, dini hassasiyetleri sorgulayan bir konu.
Bir kadına, hele ki bilmem kimin eşi konumundaki bir kişi nasıl yaşayacağının, yanındayken nasıl davranacağının kurallarını koyamaz. Nefs terbiyesi denen bir şey var. Daha da açıklamıyorum bunu anlamak için alim olmaya gerek yok.

Kimsenin kimseye kural koyduğu yok yazdıklarım gayet ortada sizin çıkardığınız sonuç bu

Abim bana haram değil tabiki onunla oturmamdan bir problem hala yok

e aile değiliz diyorsun cidden kendini ifade edemiyorsun .. kaç yaşındasın?
biraz kitap falan okusan .. bak bu konuyu ben açsaydım senin bu kadar tepki almazdım. çünkü akım derken bkum diyorsun laf nereye gidiyor düşünmeden yazıyorsun..

Ama kadın gelse ''sen şu odada oturacaksın eşim evdeyken buradan çıkmayacaksın'' diyeceksiniz. Kural koymak değil mi bu?
Hayır biz böyle yaşıyoruz eşim çıkmazdı biryere sorun olmazdı o kadar insan sorun etmemiş bunu ikisi sorun ediyor diyede onların gönüllerini hoş edemem

Kocasinin motoruna binmeyen yokmus bence yenge adamdan midesi bulandigi icin gorusmuyo bunlarla , iyi de ediyor

Eşimi kötü görüp onları iyi görecek değilim bir günahın içinde boğulmak var birde tövbe edip ondan kurtulmak var eşim şükür kurtulan tarafta

onu allah bilir ..
yeterli dini bilginiz olsaydı bu şekilde birilerinin günahın içinde boğulduğuna dair hüküm bildirmekten imtina ederdiniz..
şirk en büyük günahtır.. kadın erkek ayrı oturmakla yırtamazsınız bu zihniyete sahip olduğunuz sürece..

Hayır biz böyle yaşıyoruz eşim çıkmazdı biryere sorun olmazdı o kadar insan sorun etmemiş bunu ikisi sorun ediyor diyede onların gönüllerini hoş edemem
Siz madem gönüllerini hoş etmiyorsunuz abinizin hatrına, eşiniz için yenge neden sizin gönlünüzü hoş etsin? Avrupaya gitseniz mini şortlu kadınlara ''eşim için kapanacaksın, yanında oturma git öteki masaya yemek ye'' mi diyeceksiniz? Dünya eşiniz etrafında dönmüyor hanımefendi.

Çok şükür yaptığımız tekşey o değil Allah biliyor gerisini

Eşim bayram ziyaretine gelecekti abime durumu açıkladım kadın erkek ayrı görüşüyoruz mutfağa gelir misin orada görüşün dedim olmazsa telefonla arasın yeter ki sorun olmasın dedim ama olan oldu
Cok zit aileler evlenmisler malesef sizin yaptiginiz yanlis veya onun yaptigi yanlis diyemiyorum ortada suclu yok cunku farkli yasam tarzi var

Evine giden yok ki sokulmasın eşimden öncede bizi kabul etmiyorlardı acaba niye kapalıyız diye mi onlara uyumuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…