- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Allah rızası için abinize saygı gösteremiyormusunuz. AaaaHayır yok çünkü onlarla bir aile değiliz
Benim içinde tuhaf bir durum ama madem öyle ayak uydurabilir yani karışık oturmayabilir. Ben anlatamiyorum. Kötü birşey yazdığımı düşünmüyorum. Böyle insanlar var evet. Ben saygı duyarim. Başı kapansın demedim. Sadece daha dikkatli giyinir dedim. Angelina jolie bile müslüman bir ülkeye gittiğinde sal atiyo basina. Bu saygidan. Bu kapanmak zorunda olduğu için değil ayak uydurmak icin. Neyse bende bu konuyu daha fazla tartışmicam. Benim kendi fikrim ben her şekilde ayrı oturabilirim bu beni ezik gostermez. Istemiyorsa istemiyor yani. Ucunda ölüm yokBende en az senin kadar açık bi insanim.. i yaşadığım yerde çok fazla uyum sağlayarak giyiniyorm.bence o da zaten giyimiyle uzun sağlıyordur. Mini etek giymeyip pantolon giyiyordur,askılı giymeyip yarım kol giyiyordur bu onun için uyum sağlamaktır zaten. Sırf ona uyum sağlamak için başını mi kapatması lazım onu anlamadim.. kadın düşüncesini dile getirmis neden onu yadırgıyoruz? Neden hep bi kişi uyum sağlamak zorunda? Nerde kaldı Allahın selami kelami? Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum bu konu hakkında
Biseyleri yalandan yapmak iyi degil ki yada kul icin yapmakBenim içinde tuhaf bir durum ama madem öyle ayak uydurabilir yani karışık oturmayabilir. Ben anlatamiyorum. Koru birşey yazdığımı düşünmüyorum. Böyle insanlar var evet. Ben saygı duyarim. Başı kapansın demedim. Sadece daha dikkatli giyinir dedim. Angelina jolie bile müslüman bir ülkeye gittiğinde sal atiyo basina. Bu saygidan. Bu kapanmak zorunda olduğu için değil ayak uydurmak icin. Neyse bende bu konuyu daha fazla tartışmicam. Benim kendi fikrim ben her şekilde ayrı oturabilirim bu beni ezik gostermez. Istemiyorsa istemiyor yani. Ucunda ölüm yok
Bende kötü birşey demiyorum fikir paylaşımı yapıyoruz düzgünce tartışıyoruz...Benim içinde tuhaf bir durum ama madem öyle ayak uydurabilir yani karışık oturmayabilir. Ben anlatamiyorum. Kötü birşey yazdığımı düşünmüyorum. Böyle insanlar var evet. Ben saygı duyarim. Başı kapansın demedim. Sadece daha dikkatli giyinir dedim. Angelina jolie bile müslüman bir ülkeye gittiğinde sal atiyo basina. Bu saygidan. Bu kapanmak zorunda olduğu için değil ayak uydurmak icin. Neyse bende bu konuyu daha fazla tartışmicam. Benim kendi fikrim ben her şekilde ayrı oturabilirim bu beni ezik gostermez. Istemiyorsa istemiyor yani. Ucunda ölüm yok
Öyle Allah rızası için olunca gösteremiyor insanAllah rızası için abinize saygı gösteremiyormusunuz. Aaaa
Çay olayı basit odalardan birine çay makinası veriyoruz diğer oda rahatça gidip mutfaktan doldurabiliyor yemekte eşim mutfak kapısından alıyor içerde bana yardım eden kişiler varsaÇaylari kim veriyor siz bir araya gelince yemek nasil yeniyor merak ettim
Ben evlenmeden önce gidecektik eşin yokken yani defalarca reddedildik bizde artık üstelemiyoruzPardon abiniz gitseydiniz eşiniz nerde oturacakti? Yani yengeniz kendi evinde köşe bucak kocanizla karşılaşmamak için kaçmak durumunda mi kalacakt? Merak ettiğim için soruyorum?
Canım benim sende haklisin ama bir kac saatliginede olsa yapsa incilerimi dokulur. Bana da ters diyorumya ters değilde değişik. ben oyle cok ayrı ortamlarda bulunmadim. Bi kınaya gitmiştim erkekler bayanlar ayri. Hiçte rahatsız olmadım. Duvarı yikin bu bana ters beni zorla bu ortamda bulunduramazsinizda demedimBiseyleri yalandan yapmak iyi degil ki yada kul icin yapmak
Anladım peki..iBen evlenmeden önce gidecektik eşin yokken yani defalarca reddedildik bizde artık üstelemiyoruz
Bu link çok çok seneler öncesi mevzu geçmiş yani gitmişEşiniz bu konuda anlattığınız yanıtı verebildiyse haremlik selamlık olayını kendisiyle bagdastiramadim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-lafina-bakin.957997/
Ayrıca bir arada oturunca ne oluyor tam olarak ? Bilmediğimden soruyorum ?
Bisey diyemiyorum bana tuhaf gelen aile icinde olmasi.hadi arkadas cevresi olsa neyse de...Çay olayı basit odalardan birine çay makinası veriyoruz diğer oda rahatça gidip mutfaktan doldurabiliyor yemekte eşim mutfak kapısından alıyor içerde bana yardım eden kişiler varsa
Ben zaten belirttim onun yanlis oldugunu konu sahibini zaten tum yazdiklarini dogru bulmuyorum ben sadece boyle oturma tercihleri var diye insanlara sapik yaftasinin yapismasina karsiyim vicik vicik demesi de yanlis.hanimefendi de ayni sekilde yengesini yargiliyor farkindaysaniz bi de ustune basiyorum,altini çiziyorum vicik vicik ne demek bi bakin
Bu link çok çok seneler öncesi mevzu geçmiş yani gitmiş
Angelina şeriat yasaları yüzünden kapatıyor başını, baş açık gezmek yasak çünkü, cezası var. Saygıdan değil o durum.Benim içinde tuhaf bir durum ama madem öyle ayak uydurabilir yani karışık oturmayabilir. Ben anlatamiyorum. Kötü birşey yazdığımı düşünmüyorum. Böyle insanlar var evet. Ben saygı duyarim. Başı kapansın demedim. Sadece daha dikkatli giyinir dedim. Angelina jolie bile müslüman bir ülkeye gittiğinde sal atiyo basina. Bu saygidan. Bu kapanmak zorunda olduğu için değil ayak uydurmak icin. Neyse bende bu konuyu daha fazla tartışmicam. Benim kendi fikrim ben her şekilde ayrı oturabilirim bu beni ezik gostermez. Istemiyorsa istemiyor yani. Ucunda ölüm yok
Canım benim sende haklisin ama bir kac saatliginede olsa yapsa incilerimi dokulur. Bana da ters diyorumya ters değilde değişik. ben oyle cok ayrı ortamlarda bulunmadim. Bi kınaya gitmiştim erkekler bayanlar ayri. Hiçte rahatsız olmadım. Duvarı yikin bu bana ters beni zorla bu ortamda bulunduramazsinizda demedim
Sirf koye gittigimde ayak uyduruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?