Oğlunu seven geliniyle uğraşmaz...

Benim içinde tuhaf bir durum ama madem öyle ayak uydurabilir yani karışık oturmayabilir. Ben anlatamiyorum. Kötü birşey yazdığımı düşünmüyorum. Böyle insanlar var evet. Ben saygı duyarim. Başı kapansın demedim. Sadece daha dikkatli giyinir dedim. Angelina jolie bile müslüman bir ülkeye gittiğinde sal atiyo basina. Bu saygidan. Bu kapanmak zorunda olduğu için değil ayak uydurmak icin. Neyse bende bu konuyu daha fazla tartışmicam. Benim kendi fikrim ben her şekilde ayrı oturabilirim bu beni ezik gostermez. Istemiyorsa istemiyor yani. Ucunda ölüm yok

Biseyleri yalandan yapmak iyi degil ki yada kul icin yapmak

Bende kötü birşey demiyorum fikir paylaşımı yapıyoruz düzgünce tartışıyoruz...

Çaylari kim veriyor siz bir araya gelince yemek nasil yeniyor merak ettim
Çay olayı basit odalardan birine çay makinası veriyoruz diğer oda rahatça gidip mutfaktan doldurabiliyor yemekte eşim mutfak kapısından alıyor içerde bana yardım eden kişiler varsa

Eşiniz için evinizin, ailenizin ve hatta sülalenizin yaşam tarzı değişmiş. Yengeniz için de değişsin o zaman. Eşiniz için neden tüm sülalenizi pasif bir baskı altına aldınız ki? Sülaleye yeni giren eşiniz ve elbette ortama uyum sağlayacak. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor ki. Yengenizin sözleri de ağır değil bence. Açık yüreklilikle söylemiş gelmek istememe sebeplerini.

Kurallarınız zira çok keskin. Herkes uyum sağlayamaz.

Pardon abiniz gitseydiniz eşiniz nerde oturacakti? Yani yengeniz kendi evinde köşe bucak kocanizla karşılaşmamak için kaçmak durumunda mi kalacakt? Merak ettiğim için soruyorum?
Ben evlenmeden önce gidecektik eşin yokken yani defalarca reddedildik bizde artık üstelemiyoruz

Biseyleri yalandan yapmak iyi degil ki yada kul icin yapmak
Canım benim sende haklisin ama bir kac saatliginede olsa yapsa incilerimi dokulur. Bana da ters diyorumya ters değilde değişik. ben oyle cok ayrı ortamlarda bulunmadim. Bi kınaya gitmiştim erkekler bayanlar ayri. Hiçte rahatsız olmadım. Duvarı yikin bu bana ters beni zorla bu ortamda bulunduramazsinizda demedim
Sirf koye gittigimde ayak uyduruyorum

Çay olayı basit odalardan birine çay makinası veriyoruz diğer oda rahatça gidip mutfaktan doldurabiliyor yemekte eşim mutfak kapısından alıyor içerde bana yardım eden kişiler varsa
Bisey diyemiyorum bana tuhaf gelen aile icinde olmasi.hadi arkadas cevresi olsa neyse de...
Mesela bana gore bayram ailece yemek yemektir sohbet etmektir yengenize tuhaf gelen de bu olabilir.
Aile farkli bi kurum farkli bi kavram enistemle sohbet ederim derdini dinlerim ama.asla.sizin tabirinizle vicik vicik bi diyalogumuz olmadi olamaz ben onun kardesiyim ablamla nikahlandigi andan itibaren

hanimefendi de ayni sekilde yengesini yargiliyor farkindaysaniz bi de ustune basiyorum,altini çiziyorum vicik vicik ne demek bi bakin
Ben zaten belirttim onun yanlis oldugunu konu sahibini zaten tum yazdiklarini dogru bulmuyorum ben sadece boyle oturma tercihleri var diye insanlara sapik yaftasinin yapismasina karsiyim vicik vicik demesi de yanlis.

Angelina şeriat yasaları yüzünden kapatıyor başını, baş açık gezmek yasak çünkü, cezası var. Saygıdan değil o durum.

ya konu sahibesinin cümlelerine kendini ifade etmesindeki yetersizliğe bir bakın.. kimbilir yengeye bu durum nasıl aksettiriliyor.. dediğiniz gibi senede bir geliyorlarmış zaten idare eder kadın da bence ama bu nasıl ifade edilip talep ediliyor önemli olan o..
sürekli bir allah rızası için falan diye kadını bezdirdilerse patlamıştır..
konu sahibesi evlenmeden böyle bir sorunda yokmuş daha önce abisiyle oturken şimdi abisinden imtina ediyor kadın bozulmuşta olabilir..
elin herifi geldi diye herkes daha önceki düzenini niye değiştirsin? konu sahibesinede eskiden olduğu gibi değilde kocasının aklıyla davrandığı için bilenmişlerdir..
halbuki konu sahibesi okusa araştırsa kocasının kısıtlı dini bilgisiyle değilde kendi öğrendikleriyle davransa keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…