Oğlunu seven geliniyle uğraşmaz...

Yaşayış tarzı rahatlığı zihniyeti yaşanmışlık dediğim o bende böyle yaşıyorum ona ne

Terbiyesiz sen önce ağzını kapatmayı öğren

İstediği beklediği şeyler mantıklı geliyor çünkü Allahın rızasına uygun şeyler ve yaptıkça huzur buluyorum mutlu oluyorum
O zaman evinizde huzur bulun bir zahmet. Gidip milletin evine onların da usülüne adabına karışmayın. Kimsenin aklı yok da bir siz mi biliyorsunuz doğru yolu.

Eşimin yengemle oturması ters olan abim bana mahrem

Yanlis biliyorsam duzeltin,
Hz. Esma ile(Hz.Aysenin kiz kardesi) Peygamber efendimizle ücü bir arada otururlarmis, tabi ki mesafeli bir sekilde..Yanlis olan tek baslarina oturmalari diye biliyorum. 3.kisi oldugu surece problem yok. 3.kisi olmaksizin tek baslarina olmalari yasak. Anneannemde cok dindar bir kadindir, bize boyle soylerdi hep akraba ortamlarinda, bir suru siyer, fikih,tefsir, kelam okuyan bir kadin..

Yaşayış tarzı rahatlığı zihniyeti yaşanmışlık dediğim o bende böyle yaşıyorum ona ne
bunca yıl sorun etmeyip kocanla evlenince sorun haline getirmen ne kadar doğru peki unutma ki kocandan önce yengen vardı demekki iyi biriydi ki bu zamana kadar sorun yaşamadınız ben eşine bu kadar sorgusuzca baglanmana anlam veremedim malesef

O zaman evinizde huzur bulun bir zahmet. Gidip milletin evine onların da usülüne adabına karışmayın. Kimsenin aklı yok da bir siz mi biliyorsunuz doğru yolu.
Onlar mı biliyor da öğretiyor onlar öğretmeyi denedi sorun çıktı onlar saygı duymadı en başta

dogru biliyorsun bi kadın ve erkek bir arada oturmak zorunda kalmışlarsa o zamn kadının kapıya yakın bir yere oturup kapıyı açık bırakması gerekir diye ögrenmiştim bir büyüğümden

Ben zaten kapalıydım bundan rahatsızmış daha fazlası olunca tutamadı demek ki kendini.Yengemi evet iyi bilirdim bize nasıl baktığını evimizi nasıl gördüğünü öğrenene kadar kendimi kandırmışım

Onlar mı biliyor da öğretiyor onlar öğretmeyi denedi sorun çıktı onlar saygı duymadı en başta
Eşinden önce ailenin de doğrusu buymuş ama. Yani saygı duymayan, usülü eşine göre değiştiren sensin. Orası annenin evi abinler 1 haftalığına gelmişse, en azından ev sahibinin hatrına uyum göstermesi ya da uzak durması gereken sizsiniz.

Her şeye Allah rızası diyip duruyorsunuz. Esinizden önce aklınız yok muydu. Kusura bakmayın da kocaniz beyninizi tam yikayamamis. Saatlerdir internettesiniz mesela. Faydalı bir şey için mi kullanıyorsunuz interneti. Tanımadığınız ve ailenizi tanımayan insanlara canınız abinizi ve yengenizi cekistirip dedikodusunu yapiyorsunuz

Vayyy morsever gelmis, yeni avlar da bulmus kendine aferin.. gecen sene hepimizi antidepresanlik hale getirip uyeligini kapattin simdi de geri kalanlari cildirtmaya gelmissin

Neyse konuya yorum yapayim; yengen sonuna kadar hakli, derdini dusunup yazarak bile anlatamiyorsun konusarak ne diyorsun kadina kimbilir..

Suraya da yorum yapan kizlara yazayim; bu arkadas dipsiz kuyu.. canini seven kacsin :)

Ya evinizle, eşyanızla ilgili ne diyor mesela cidden merak ettim. Koltuğun rengini mi beğenmemiş, halının desenini mi, buzdolabı markasını mı??

Biz yarım saatliğine geldik ve bir zihniyetin ne olduğunu anladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…