Oğlunu seven geliniyle uğraşmaz...

:))) rica ediyorum tutmayın kendinizi, dilime tercüman oldunuz :))
şu soylediginize bakilirsa sizin zihniyetiniz kabiniz kotu hemde dusundugumdende Kotu Allahinizi severseniz siz dini savunmayin cok itici bir mizaciniz var hemcinsime bunlari soylemekten cok utaniyorum ama hakediyorsunuz evet sizi haksiz gorenler bende dahil nefsini terbiye edemeyenler gunah işleyenler Allah size zihin açıkligi en önemlisi kalp temizligi versin

Ya evinizle, eşyanızla ilgili ne diyor mesela cidden merak ettim. Koltuğun rengini mi beğenmemiş, halının desenini mi, buzdolabı markasını mı??
Eşyaları beğenmemiş babasının elindekiler iyiymiş ki biz bizden fazlasını görmedik gözümüz kördür heralde

Ama saygi lutfen
Bayilirlar agizlarina geleni soyleyip saygi dilenmeye
Duzgun giyinmek ne, kime gore? Bana gore her kadin mini sort ve bustiyer giymeli mesela, duzgun giyinmek bu bence.
tahammülsüzlük büyük sıkıntı işte , bir de ne hikmetse evlendikten sonra daha da bir radikalleşip kapanan tipler var kendi tercihim falan zırvalıkları yapıyorlar hiç anlamıyorum konu sahibi üstüne alınmasın :)

Ben şaka olduğunu düşünmeye başladım açıkçası. Madde etkisindeymiş gibi sürekli aynı minvalde cevaplar veriyor. Cevaplar soruyla alakasız.

Bunu öğrendiğim iyi oldu, belliydi zaten kısır döngü gb cvplar sürekli aynı yere bağlanıyor.

Zaten çok sabırlı bir insan sayılmam ilk banımı da böyle bir konudan yemek istemem, sana iyi eğlenceler konu sahibi.

Yengemle hal hatırına fazlasını konuşmuyorum kimseyide avlamıyorum gerçekten

Duzgun giyinmek ne, kime gore? Bana gore her kadin mini sort ve bustiyer giymeli mesela, duzgun giyinmek bu bence.
Valla ben de mini mini şortlarımı giyiyorum misler gibi. Kocamı da takıyorum koluma şıkır şıkır geziyoruz:)
Beni görse sokağına sokmayacak demek ki konu sahibi:) Onların lokasyona eşi bakıyor sanırım:)) '''Sen gel, sen gelme başın açık, sen az ötede dur hallenebilirim, sen yan odada otur arzulayabilirim'' dünya adamın kapladığı metrekare etrafında dönüyor zannımca. Kafalar süper ne içtiyse konu sahibi, bana da aynından lütfen. Tokuşturacam.

Eşyaları beğenmemiş babasının elindekiler iyiymiş ki biz bizden fazlasını görmedik gözümüz kördür heralde
Eeeee ne var bunda? Beğenmek zorunda mı?? Bunda büyütülecek birşey yok ki.. Sizde fazla irdelemekten mütevellit muhakeme problemleri görüyorum.

Ben şaka olduğunu düşünmeye başladım açıkçası. Madde etkisindeymiş gibi sürekli aynı minvalde cevaplar veriyor. Cevaplar soruyla alakasız.

Yok saka degil resmen hayatin gercegi bu uye gecen sene bir para biriktirme konusu vardi evlerden irak, kac kere gitti kelleler bu arkadas yuzunden.. bant kaydi gibi bir de hep ayni yanitin farkli versiyonlarini verir cileden cikarsin

Eeeee ne var bunda? Beğenmek zorunda mı?? Bunda büyütülecek birşey yok ki.. Sizde fazla irdelemekten mütevellit muhakeme problemleri görüyorum.
Ayıp değil mi bunu dile getirmek siz herhangi bir eve gidip bunu diyebilir misiniz

Evet abimler geldiğinde gelmeyeceğiz sorunu çözdük
Abini gormeyeceksin ve sorunu çözdün öyle mi? Belki çok dindar bir insan değilim ama zaten yılda bir gördüğüm abimi görmemi kimse engelleyemez. Ne kadar gözünüz kör, eşin resmen beynini yıkamış.

Abini gormeyeceksin ve sorunu çözdün öyle mi? Belki çok dindar bir insan değilim ama zaten yılda bir gördüğüm abini görmemi engelleyemez. Ne kadar gözünüz kör, eşin resmen beynini yıkamış.
aynen yenge ve eşi yüzünden abiyi yok saymak inanılmaz

Otuz küsur sayfayı okuyamadım, göz gezdirdim ama göremedim soran oldu mu?

Geçen yıl konu açıp da "abim evlenemiyor, ümidi kestim" dediğiniz abi mi bu? Eğer öyleyse yenge nasıl senelerdir iyiydi de birden kötü oldu? Bu seneler hangi seneler? Abinizin eşi annenizle yaşasın gibi dertleriniz vardı, galiba çözülmüş bunlar.

Bir de buna seviniyorlar, sanki evlenmeden önce batakta yaşıyolardı da kocalar çekip kurtardı Kendi adıma ne büyük hakaret. İster açılırım, ister kapanırım, ister çarşafa dolanırım karar merci koca kişisi olamaz, anca desteklemekle yükümlüdür.
Geçen kuaförümle de tartıştık bu meseleden, karı-koca kuaförlük yapıyorlar. Adam o kadar kapalı ki güya, eşi evlendikten sonra kapanmış; açılayım dese hayatta izin vermem falan diye konuşuyordu. Saç o kadar derdinizse neden kuaförlük yapıyorsun, akşama kadar kaç kadının saçı ellerinde dedim. O farklı bu farklı gak guk etti durdu. Bir daha da gitmedim, deli midir nedir.

Ne yapayım herkesin huzurunu mu bozayım eşim buna değil yengem sebep oluyor

Aha! Türk polisi enseledi. Morsever acil cevap bekliyoruz plizzz.

O diğer abim hala bekar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…