- 1 Temmuz 2017
- 672
- 726
- 33
- 39
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
şu soylediginize bakilirsa sizin zihniyetiniz kabiniz kotu hemde dusundugumdende Kotu Allahinizi severseniz siz dini savunmayin cok itici bir mizaciniz var hemcinsime bunlari soylemekten cok utaniyorum ama hakediyorsunuz evet sizi haksiz gorenler bende dahil nefsini terbiye edemeyenler gunah işleyenler Allah size zihin açıkligi en önemlisi kalp temizligi versin:))) rica ediyorum tutmayın kendinizi, dilime tercüman oldunuz :))
Eşyaları beğenmemiş babasının elindekiler iyiymiş ki biz bizden fazlasını görmedik gözümüz kördür heraldeYa evinizle, eşyanızla ilgili ne diyor mesela cidden merak ettim. Koltuğun rengini mi beğenmemiş, halının desenini mi, buzdolabı markasını mı??
Ama saygi lutfen
Bayilirlar agizlarina geleni soyleyip saygi dilenmeye
tahammülsüzlük büyük sıkıntı işte , bir de ne hikmetse evlendikten sonra daha da bir radikalleşip kapanan tipler var kendi tercihim falan zırvalıkları yapıyorlar hiç anlamıyorum konu sahibi üstüne alınmasın :)Duzgun giyinmek ne, kime gore? Bana gore her kadin mini sort ve bustiyer giymeli mesela, duzgun giyinmek bu bence.
Ben şaka olduğunu düşünmeye başladım açıkçası. Madde etkisindeymiş gibi sürekli aynı minvalde cevaplar veriyor. Cevaplar soruyla alakasız.Vayyy morsever gelmis, yeni avlar da bulmus kendine aferin.. gecen sene hepimizi antidepresanlik hale getirip uyeligini kapattin simdi de geri kalanlari cildirtmaya gelmissin
Neyse konuya yorum yapayim; yengen sonuna kadar hakli, derdini dusunup yazarak bile anlatamiyorsun konusarak ne diyorsun kadina kimbilir..
Suraya da yorum yapan kizlara yazayim; bu arkadas dipsiz kuyu.. canini seven kacsin :)
Bunu öğrendiğim iyi oldu, belliydi zaten kısır döngü gb cvplar sürekli aynı yere bağlanıyor.Vayyy morsever gelmis, yeni avlar da bulmus kendine aferin.. gecen sene hepimizi antidepresanlik hale getirip uyeligini kapattin simdi de geri kalanlari cildirtmaya gelmissin
Neyse konuya yorum yapayim; yengen sonuna kadar hakli, derdini dusunup yazarak bile anlatamiyorsun konusarak ne diyorsun kadina kimbilir..
Suraya da yorum yapan kizlara yazayim; bu arkadas dipsiz kuyu.. canini seven kacsin :)
Yengemle hal hatırına fazlasını konuşmuyorum kimseyide avlamıyorum gerçektenVayyy morsever gelmis, yeni avlar da bulmus kendine aferin.. gecen sene hepimizi antidepresanlik hale getirip uyeligini kapattin simdi de geri kalanlari cildirtmaya gelmissin
Valla ben de mini mini şortlarımı giyiyorum misler gibi. Kocamı da takıyorum koluma şıkır şıkır geziyoruz:)Duzgun giyinmek ne, kime gore? Bana gore her kadin mini sort ve bustiyer giymeli mesela, duzgun giyinmek bu bence.
Eeeee ne var bunda? Beğenmek zorunda mı?? Bunda büyütülecek birşey yok ki.. Sizde fazla irdelemekten mütevellit muhakeme problemleri görüyorum.Eşyaları beğenmemiş babasının elindekiler iyiymiş ki biz bizden fazlasını görmedik gözümüz kördür heralde
bence siz yengenize karşı yıllardır kendinizi doldurmuşsunuz kadının bi şey demesi beklemişsiniz üstüne çullanmak içinEşyaları beğenmemiş babasının elindekiler iyiymiş ki biz bizden fazlasını görmedik gözümüz kördür heralde
Ben şaka olduğunu düşünmeye başladım açıkçası. Madde etkisindeymiş gibi sürekli aynı minvalde cevaplar veriyor. Cevaplar soruyla alakasız.
Ayıp değil mi bunu dile getirmek siz herhangi bir eve gidip bunu diyebilir misinizEeeee ne var bunda? Beğenmek zorunda mı?? Bunda büyütülecek birşey yok ki.. Sizde fazla irdelemekten mütevellit muhakeme problemleri görüyorum.
Abini gormeyeceksin ve sorunu çözdün öyle mi? Belki çok dindar bir insan değilim ama zaten yılda bir gördüğüm abimi görmemi kimse engelleyemez. Ne kadar gözünüz kör, eşin resmen beynini yıkamış.Evet abimler geldiğinde gelmeyeceğiz sorunu çözdük
benim dayımın hanımıda böyle ama hiç birimiz irtibatı kesmedik çünkü dayımın hatrı varAyıp değil mi bunu dile getirmek siz herhangi bir eve gidip bunu diyebilir misiniz
aynen yenge ve eşi yüzünden abiyi yok saymak inanılmazAbini gormeyeceksin ve sorunu çözdün öyle mi? Belki çok dindar bir insan değilim ama zaten yılda bir gördüğüm abini görmemi engelleyemez. Ne kadar gözünüz kör, eşin resmen beynini yıkamış.
Bir de buna seviniyorlar, sanki evlenmeden önce batakta yaşıyolardı da kocalar çekip kurtardıtahammülsüzlük büyük sıkıntı işte , bir de ne hikmetse evlendikten sonra daha da bir radikalleşip kapanan tipler var kendi tercihim falan zırvalıkları yapıyorlar hiç anlamıyorum konu sahibi üstüne alınmasın :)
Ne yapayım herkesin huzurunu mu bozayım eşim buna değil yengem sebep oluyorAbini gormeyeceksin ve sorunu çözdün öyle mi? Belki çok dindar bir insan değilim ama zaten yılda bir gördüğüm abimi görmemi kimse engelleyemez. Ne kadar gözünüz kör, eşin resmen beynini yıkamış.
Ayıp değil mi bunu dile getirmek siz herhangi bir eve gidip bunu diyebilir misiniz
Aha! Türk polisi enseledi. Morsever acil cevap bekliyoruz plizzz.Otuz küsur sayfayı okuyamadım, göz gezdirdim ama göremedim soran oldu mu?
Geçen yıl konu açıp da "abim evlenemiyor, ümidi kestim" dediğiniz abi mi bu? Eğer öyleyse yenge nasıl senelerdir iyiydi de birden kötü oldu? Bu seneler hangi seneler? Abinizin eşi annenizle yaşasın gibi dertleriniz vardı, galiba çözülmüş bunlar.
O diğer abim hala bekarOtuz küsur sayfayı okuyamadım, göz gezdirdim ama göremedim soran oldu mu?
Geçen yıl konu açıp da "abim evlenemiyor, ümidi kestim" dediğiniz abi mi bu? Eğer öyleyse yenge nasıl senelerdir iyiydi de birden kötü oldu? Bu seneler hangi seneler? Abinizin eşi annenizle yaşasın gibi dertleriniz vardı, galiba çözülmüş bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?