Oğlunu seven geliniyle uğraşmaz...

Senin eşin öyle istiyo diye yengen haremlik selamlık şeriatçı düzeninize ayak uydurmak zorunda değil...böyle bişeyi de beklemeye hakkın yok bence.kusura bakma ama yengen haklı...eşin o kadar dindarsa namahrem kadınların olduğu ortamlara hiç girmeyin oturun evinizde...kimsenin de düzenini bozmayın..

Sizin aileniz esiniz için haremlik selamlik oturunca normal , ama yenge bunu kabullenmeyince abes...
Bişey diyemiycem herkes herseyi kabul etmek zorunda değil malesef ki....
Görüşmeyiverin.
Yengede suç bulamiicam Üzgünüm ..

yahu ev sizin değil ki..sizde misafirsiniz..misafirin eşim geliyor kadınlı erkekli oturmayalım balkona çık demesi ayıp değil mi peki?
Çok çarpıtıyorsunuz.ev annemin evi o eşyayıda abim aldı ve bu duruma bozuldularını gördüm abimin bile tavrı değişti o sözden sonra

Eşiniz haremlik selamlık seviyorsa kimseden ona uygun davranmasını beklemesin.
Normal olan şey iki farklı cinsiyetteki insanların bir arada bulunmasıdır, "şu ana kadar bi yengem sorun çıkardı" demekle kendinizi aklayamazsınız zira sorun çıkaran sizin geri kafalı eşiniz. Kimse sizin eşinizin geri kafalıca düşüncelerine uymak zorunda değil.
Aile kadınlarından bile tahrik olabilitesi yüksek, geri kafalı eş... Sizi de tek başınıza sokağa "salmıyordur".

Haremlik selamlık isteyen eşiniz için suudi arabistandan riyat şehrini öneriyorum.

Bunlar hep metroda kadın görünce boşalan tipler

Ben abime mutfağa gel dedim olmadı telefonla arasın sorun olmasın dedim sorun yapıp büyüten onlar oldu

Çok çarpıtıyorsunuz.ev annemin evi o eşyayıda abim aldı ve bu duruma bozuldularını gördüm abimin bile tavrı değişti o sözden sonra

neyi çarpıtıyorum..ev ailenizin her iki tarafta misafir..eşyaya nerden geldin ne alaka..
kendi evinizde misafirlerinizi uygun bulduğunuz şekilde ağırlarsınız..
gözünüz kör kulağınız sağır olmuş sizin.. eşim de eşim..
azıcık bu insanlar doğru söylüyor olabilir mi acaba deyip önyargısız eş odaklı düşünmeden bakın.

Ben abime mutfağa gel dedim olmadı telefonla arasın sorun olmasın dedim sorun yapıp büyüten onlar oldu

Kusura bakma da kız kardeşimin kocası istedi diye ben de karımla ayrı oturmam.Dediğim gibi böyle bişey istemeye hakkın yok.Herkes kadınlı erkekli oturuyor aykırı olan eşin.Onca insan neden ona uyum sağlıyor?çoğunluğa uyum sağlaması gereken ve düzeni bozan senin eşin.

Yeterince gösterdim yeni evli değiller istemede bile yaşı büyük nişanlanıp ayrılmış mı deyip konuşmuşlardı aramızda sadece altı yaş var işini beğenmeyip hor görmüşlerdi yeterince sınırlarını zorladılar

Telefonla arasın deseydi o zaman ben illa yakasına mı yapıştım

Kayınvalidemin evinde diyebilirim. Ne var ki bunda?? Beğenmediysem beğenmemişimdir? İşin içinde küçümsemek yoksa zevk meselesi deyip geçilir.
İşin içinde küçümsemek var işte başka ne niyetle denilebilir imkan bu beğenmiyorsan eee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…