- 6 Temmuz 2017
- 78
- 81
- 18
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Telefonla arasın deseydi o zaman ben illa yakasına mı yapıştım
Evetgorusuyoruz dediginiz siz ailenin kadinlari ile esiniz ailenin erkekleri ile, degil mi?
Herhangi bir yerde din savunusu yapmadım küçük hanım ayrıca siz ne hakla kendinizi benden daha temiz veyahut daha müslüman veya daha En .... gibi görebiliyorsunuz? Karşı argüman üretmek yerine hemen bir mağdur kisvesine bürünmek neyin nesidir ayrıca?şu soylediginize bakilirsa sizin zihniyetiniz kabiniz kotu hemde dusundugumdende Kotu Allahinizi severseniz siz dini savunmayin cok itici bir mizaciniz var hemcinsime bunlari soylemekten cok utaniyorum ama hakediyorsunuz evet sizi haksiz gorenler bende dahil nefsini terbiye edemeyenler gunah işleyenler Allah size zihin açıkligi en önemlisi kalp temizligi versin
Öyle bir eşim yanlış onlar doğru kimin ne düşündüğü umrumda değil herkesin nasıl bir insan olduğu belllibak şimdi daha bundan bir kaç ay önce eşin motoruna attığı kızlarla övünüyormuş..e abinlerde senede bir geliyor ne bilsin abin eşinin hidayete erdiğini gelsin demiştir..
Konu sahibiyle aynı fikirde olmasam da ,bu nasıl bir yorum ???O çöl kaçkını, arap özentisi, başka kadınları kendisini günaha sokacak şeytan olarak gören eşiniz için allahtan onu ıslah etmesini diliyorum.
Gerçi ıslah değilde, yeryüzünden yok olmasını dilesem daha hayırlı olur sanki.
Herhangi bir yerde din savunusu yapmadım küçük hanım ayrıca yıllardır yengenize gösterdiğiniz riyakar hoşgörüyübir anda eşiniz yüzünden boşverip tırnaklarınızı çıkararak kadına geçmişini kusmanız bence hangimizin daha kara kalpli olduğunu gösteriyor açıkça,ayrıca yine söylemeden edemeyeceğim bence kocanıza gösterdiğiniz biat konusundaki sebatınızı azıcık birey olabilmek konusunda gösterseydiniz bu ezik zihniyette olmazdınız
Belki de siz küçümsediğini düşünüyorsunuz. Şu an değerlendirmelerinizin çok da objektif olmadığını düşünüyorum.İşin içinde küçümsemek var işte başka ne niyetle denilebilir imkan bu beğenmiyorsan eee
Öyle bir eşim yanlış onlar doğru kimin ne düşündüğü umrumda değil herkesin nasıl bir insan olduğu bellli
Boşverin beddua sahibini bulurKonu sahibiyle aynı fikirde olmasam da ,bu nasıl bir yorum ???
Abimler doğru eşim yanlış tamamtürkçesini de yazar mısın anlayamadım..
Hahhahahahhah buna güldüm işte :))Amin aminÇok fazla kapalı yobaz insan gördüm ama kendi ailesi ile ilgili böyle pis düşüncelere sahip olup ayrı oturalım aman diyen fesat sapık insan hayatımda görmedim. Allah kocanızı ıslah etsin size de akıl fikir versin böyle insanlar yüzünden gayet normal ve temiz kalpli insanlar (yengeniz) zan altında bırakılıyor ya daha ben ne diyeyim. Yengenize ve abinize çok üzüldüm abinizde istemez ki ailesinden uzak olsun ama ne yalan söyleyeyim benim ailem böyle insanlara saygı gosterip haremlik selamlık muhabbetine girse asla görüşmezdim çünkü sapıklığın saygı gösterilecek bir tarafı yok benim gözümde. Abiniz ve yengeniz çok doğru insanlar eşiniz sizin beyninizi yıkamış artık düşünemez olmuşsunuz umarım kısa sürede kendinize gelirsiniz...
siz kendi ailenizin erkekleriyle gorusmemenizi bnm aklim mantigim almadi kusura bakmayin. esiniz sizin ailenizin erkekleryle gorustrmemesnin sebebini size nasi acikladi bilmiyorum ama dinimizde boyle bisi oldugunu bn hic duymadim
Abimler doğru eşim yanlış tamam
Dayım ve amcamlarla giriş çıkışta görüşüyorum mecburen erkeklerin arasına girmediğim içinsiz kendi ailenizin erkekleriyle gorusmemenizi bnm aklim mantigim almadi kusura bakmayin. esiniz sizin ailenizin erkekleryle gorustrmemesnin sebebini size nasi acikladi bilmiyorum ama dinimizde boyle bisi oldugunu bn hic duymadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?