Oğlunu seven geliniyle uğraşmaz...

Eşim zaten hep böyleydi düğünden sonra ilkkez bir araya geleceklerdi istemede kadın erkek ayrı oldu nişanda düğünde

Ne yapabilirim insanların elini tutamam ya eşime kadar beddua edildi herkes kendini bilsin

butun aile kadinli erkekli ayri yerlerde oturmayi mi savunuyo? yani siz evlenmeden de boyle miydi?
Iste sorun hanimefendinin Esinden sonra bu devrimler geliyor oncesinde o
Öyle insanın nefsine ters gelen zoruna gider bende böyleydim
Hanimefendi sizin acik olmanız veya Ayri Ayri oturma isteginiz anormal degil sizin zihniniz dusunce tarziniz cirkin bizde esimin ailesi veya kendi aileme gittiğimizde bellI bir süreden sonra ayri odalara geciyoruz bazen ama kadin kadina sohbet etmek oturmak daha rahat oldugu icin aklımızdan cirkin dusunceler gectigi icin degil ben acigim tatilede gidiyorum erkeklerlede olmasi gerektigi kadar muhatabim kafanizda benle ilgili bir profil olusmustur sanirim.Ama ben ayni zamanda Oruc tutarim kurani kerimi hatim ettim ama bunlari yaradanin rizasi icin yaptim ne esim ne ailesi ne benim ailem yaradanin emrinden daha buyuk değildir onlar istedi diye yapayim

Bence konuyu kapattirmalisin. En iyisi bu..
Bence kapattırmaz. Hoşuna gidiyor daha önceki konularından gördüğüm kadarıyla. Bir sürü kişi banlanınca polemikten kapanır konu.

Ayrıca işine gelenleri gayet de anlıyorsun konu sahibi. Gelmeyince de aynı minvalde bir sürü otomatik cevap.

Esiniz hic toplu tasima araci kullanmiyor mu?
Isyerinde, sokakta, magazada, restoranda hic kadinlarla ayni cati altinda bulunmuyor mu?
Eger bu ortamlara girip kadinlarla oturuyor da sadece sizin akrabalarinizla oturmuyorsa, nedenini sorgulamiyor musunuz?
Ha bu arada, yengenizin yerinde olsam o aileden kimsenin kapisina basmam, belli ki yanlislikla ayni odada bulunsa gunaha girecek tipler var, hic riske atamam kendimi, maazallah gece koridorda karsilasilir falan...

İhtiyacı halinde toplu taşıma aracı kullanır işi düşmeden çarşıya vs. Gitmez ihtiyaç dahilinde olur yani keyfi değil yengemin biryere gittiği ypk zaten merak etmeyin

Söyledim zaten o gelsin dedi

ay gerdin beni yahu
neden bunu bana kırk tane soru sordurttuktan sonra söylüyorsun..

ilk mesajlarımı hatırlıyormusun kendini ifade etme sorunun var ciddi ciddi..
yeminle şu konuyu ben açsaydım herkes benden taraf olurdu.. kitap oku bol bol..

hadi iyi geceler sana fıtık olcam yoksa durduk yerde..

Konu sahibi o kadar çelişkili ve kendini anlatamıyor ki konuyu anlamak imkansız. Dine falan da kaymış ciddi hakaretler eden olmuş. Konu kapatılsın bence zaten konu sahibinin tavsiye falan aradığı yok, kendince gıybet yapıyor burada. Milletin hak vermesini beklemiş, verilmeyince bozulmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…