- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
İhtiyacı halinde toplu taşıma aracı kullanır işi düşmeden çarşıya vs. Gitmez ihtiyaç dahilinde olur yani keyfi değil yengemin biryere gittiği ypk zaten merak etmeyin
Küçük hanım sorun da burada zatenBenim yazdığım cevaplar ve yorumlar ortada başka söyleyecek sözüm yok.
büyük çelişki malesefİhtiyacı halinde toplu taşıma aracı kullanır işi düşmeden çarşıya vs. Gitmez ihtiyaç dahilinde olur yani keyfi değil yengemin biryere gittiği ypk zaten merak etmeyin
Herkese defalarca uzun uzun aynı cevabı vermek mümkün olmuyor malesef herkes her yorumu okuduğunu söylüyor ama kimsenin birşey okuduğu yokay gerdin beni yahu
neden bunu bana kırk tane soru sordurttuktan sonra söylüyorsun..
ilk mesajlarımı hatırlıyormusun kendini ifade etme sorunun var ciddi ciddi..
yeminle şu konuyu ben açsaydım herkes benden taraf olurdu.. kitap oku bol bol..
hadi iyi geceler sana fıtık olcam yoksa durduk yerde..
tanımadığın insanlara tanımadığımız insanları çekiştiriyorsun. İnterneti faydalı bir şeye mi kullanıyorsun sen şimdiYok olmuyor çünkü benide abimide tanımıyorsun
Konu sahibiyle aynı fikirde olmasam da ,bu nasıl bir yorum ???
Siz şuan neredesiniz pardon?tanımadığın insanlara tanımadığımız insanları çekiştiriyorsun. İnterneti faydalı bir şeye mi kullanıyorsun sen şimdi
Lütfen daha fazla yorum yapmayın benim konuma sorun ne olursa olsun en sevdiğine ben beddua etsem ne düşünürsünüz lütfenNasıl bir yorum? Ben böylelerini yeryüzünde istemiyorum, onlar da beni istemiyor.
Haremlik selamlık arap özentiliği mi? Evet. Başka bir kültürde böyle bir durum yok.
Çöl kaçkını da bu tipleri tabir etmek için kullanılan bir kalıp.
Sorun nedir?
ben Allah rızası diye diye kasmıyorum her yoruma. Sizin mantığınıza göre soruyorumSiz şuan neredesiniz pardon?
İnan bana herkes okuyor ama tam olarak anlayan yok. Tüm yazdıklarını okudum ve hala anlamadığım noktalar var. Ama sana sorma hatasına düşmeyeceğim. Tavsiyemi tekrarlıyorum bol bol kitap OKU.Herkese defalarca uzun uzun aynı cevabı vermek mümkün olmuyor malesef herkes her yorumu okuduğunu söylüyor ama kimsenin birşey okuduğu yok
Herkes kendine hakim olsun ve yazmasın bir zahmet iyi günler
Herkese defalarca uzun uzun aynı cevabı vermek mümkün olmuyor malesef herkes her yorumu okuduğunu söylüyor ama kimsenin birşey okuduğu yok
Ben eşimin davranışına Allah rızası dedim buda anlaşılmadı sanırımben Allah rızası diye diye kasmıyorum her yoruma. Sizin mantığınıza göre soruyorum
Lütfen daha fazla yorum yapmayın benim konuma sorun ne olursa olsun en sevdiğine ben beddua etsem ne düşünürsünüz lütfen
Konuşmamız bitmişti iyi günlerbanabenigeriver neyin çabasındasın anlamış değilim canım bunca insan eşini hatalı buluyor ama sen hala durup düşünmüyorsun acaba mı demiyorsun kaldı ki eşin motora attığı kadınlarla hava atbilecek kadar da seviyesiz biriyken
Lütfen ya rica ediyorum gidin dilek vs. herneyse o benim sevdiğim insan lütfemBir beddua değil, bir dilekti benimkisi.
Daha fazla yorum yaparım, size soracak değilim yorum yapıp yapmayacağımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?