Oğlunu seven geliniyle uğraşmaz...

İhtiyacı halinde toplu taşıma aracı kullanır işi düşmeden çarşıya vs. Gitmez ihtiyaç dahilinde olur yani keyfi değil yengemin biryere gittiği ypk zaten merak etmeyin

Toplu tasimaya binince destuuur erkek var diye sesleniyor mu?
Yoksa diger kadinlarla ayni aracta seyahat mi ediyor? Gunah degil mi?
Gerci adamin motosikletinden bile 40 kadin gecmis kimbilir otobuste ne yapiyordur

Herkese defalarca uzun uzun aynı cevabı vermek mümkün olmuyor malesef herkes her yorumu okuduğunu söylüyor ama kimsenin birşey okuduğu yok

Konu sahibiyle aynı fikirde olmasam da ,bu nasıl bir yorum ???

Nasıl bir yorum? Ben böylelerini yeryüzünde istemiyorum, onlar da beni istemiyor.
Haremlik selamlık arap özentiliği mi? Evet. Başka bir kültürde böyle bir durum yok.
Çöl kaçkını da bu tipleri tabir etmek için kullanılan bir kalıp.
Sorun nedir?

Lütfen daha fazla yorum yapmayın benim konuma sorun ne olursa olsun en sevdiğine ben beddua etsem ne düşünürsünüz lütfen

Herkese defalarca uzun uzun aynı cevabı vermek mümkün olmuyor malesef herkes her yorumu okuduğunu söylüyor ama kimsenin birşey okuduğu yok
İnan bana herkes okuyor ama tam olarak anlayan yok. Tüm yazdıklarını okudum ve hala anlamadığım noktalar var. Ama sana sorma hatasına düşmeyeceğim. Tavsiyemi tekrarlıyorum bol bol kitap OKU.

Herkes kendine hakim olsun ve yazmasın bir zahmet iyi günler

Yok öyle konu açıp gelen yorumları beğenmeyince "yazmayın" demek.
Sen kimsin de bu kadar insan senden emir alacak? Konu açtıysan insanlar da yazmakta özgür. Hoşuna gider gitmez, şahsına hakaret varsa da şikayetini edersin.
Beynine kan gitmiyor heralde senin.

yoo ben başından beri takip ediyorum konunu. aslında bunu ilk konuyu açtığın mesajda belirtmen gerekirdi..
neyse seni ikna etmek imkansız sabit fikirlisin çünkü..
ama hiç değilse şu önerimi dikkate al kitap oku. kendini derdini sebebini sonucunu anlatabileceğin şekilde cümleler kurma konusunda geliştir..
bak kaç sayfa oldu sana göre aynı şeyleri yazıp duruyorsun neden? çünkü anlatamıyorsun ..
neyse bunuda abla tavsiyesi say ..

Konuşmamız bitmişti iyi günler

Şu anda yaptığınız şey yengenizi günah diye eşinize yanaştırmadığınız durumdan daha günah haberiniz olsun... Gıybet ediyorsunuz ! Allah'ın, affını kuluna bıraktığı tek şey kul hakkı , hiç mı bilmezsiniz ??? Çok çirkin düşünceleriniz var, kalbinizi ayıklayın !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…