• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlunun adı Yekta olan var mı ?

umurumda

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
493
459
103
32
Kızlar oğluşum olacak ama isim bulamadık henüz hep aynı isimler dönüp duruyor. Kızımın adı İlay. Ben oğlum için yekta yada görkem düşünüyorum birde Mete var içime sinen. Yektayı daha evli bile değilken duyup sevmiştim hep aklımdaydı. Oğlunun adı yekta olan var mı karakteri nasıl acaba ? Etkiliyor diyorlar bilmiyorum ne kadar doğru ama sormak istedim.

Kızlar oğluşum olacak ama isim bulamadık henüz hep aynı isimler dönüp duruyor. Kızımın adı İlay. Ben oğlum için yekta yada görkem düşünüyorum birde Mete var içime sinen. Yektayı daha evli bile değilken duyup sevmiştim hep aklımdaydı. Oğlunun adı yekta olan var mı karakteri nasıl acaba ? Etkiliyor diyorlar bilmiyorum ne kadar doğru ama sormak istedim.
Yekta görkem mete güzel değiller

Yargıdaki avukatı biliyorum bi yekta olan o da sağlam pabuç değildi 😀
Ben yekta ismini çok eskiden beri seviyorum ya diziden çok önce galatasaraylı bir topçu vardı bu isimde ordan kalma bende 😂 dizide ki yekta da baya zeki biriydi ama ☺️

İlkokulda aşık olduğum bi çocuk vardı adı Yekta idi.O yaşta bile çapkındı.(İlkokul 5.sınıf 😂)

İsimler hep aynı değil mi sizce de ? Parka götürüyorum kızımı, erkek çocukların ismi hep aras atlas kuzey rüzgar o kadar çok aynı isim var ki o yüzden beğenemiyoruz bence.

Benim İlk çocuğum da erkek. Ona büyük dedenin ismini koyduk eski bir isim çok seviyoruz. O dediğiniz isimleri hiç beğenmiyorum. Uzay, poyraz, Marin de var 😂😂Şimdi oğlumun yanına yakışacak isim de bulamıyoruz. Bayağı arada kaldık. Bizde de Mete seçenekler arasında

Benim İlk çocuğum da erkek. Ona büyük dedenin ismini koyduk eski bir isim çok seviyoruz. O dediğiniz isimleri hiç beğenmiyorum. Uzay, poyraz, Marin de var 😂😂Şimdi oğlumun yanına yakışacak isim de bulamıyoruz. Bayağı arada kaldık. Bizde de Mete seçenekler arasında
Mete güzel isim de son zamanlarda bu da çok popüler oldu. ilerde Mete bolluğu olacak büyük ihtimalle ☺️

Back
X