ben hamileyim şimdiden eşim erkek olursa babamın ismini koycam diyor.. kayınpederim daha ben evlenmeden önce vefat etmiş . ben koymak isterim ama 2.isim olarak.. çünkü kız ismi koymuşlar ismi filiz nebilim çocukla dalga falan geçer arkadaşları öyle değilmilaelaelaelaelae
ay sekerım napıyım oyle sınırıme dokunuyorlarkı;kötükedihüso
dedım bıde erkek olur tek erkek esımde onların soyadı olacakda surecek dıye cıldırdım
dusun nefretımı yanı.kötükedihüsokötükedihüso
3.cocuk sansımı denemek ıstemıyorum hatta.belamı bulmayım dıyerekten:roflol::roflol:
onlar olunce ınsaallah dusunurum:roflol::roflol::roflol:
daha olmadı ama ilk çocuğum erkek olursa babamın adını koyacaktım ben.a.seşimde hemen atladı ikinciside benim babamın ismi olsun diye..:1no2:bide babasını tanısanız huyu ona benzer diye ismini koymamak için elinizden geleni yaparsınız.yasakkelimebende daha birincisi olmadan ikincisi erkek olmasın diye dua etmeye başladım.:Saruboceq:sonra ablam benden hızlı davranıp babamın ismini koydu.eeee anlaşma bozuldu.:teytey:sonra eşimin dedesinden haber gelmiş olmayan çocuğuma isim kendi adı bedirhan...neyse kayınpederde kim isim onun babasından geldi onun sözü daha geçerli dimi:lepi:.
Büyük konuşmak istemiyorum ama kesinlikle koymazdım,elimden geleni de yapardım, daha bebişimiz yok belkide olmaz bilmiyorum bu halde bile psikolojim düşünülmeden sanki bide erkek olmuş gibi isminin koyulmasını istiyo ,bide diğer oğlunun çocuğu yani yiğen evet yanlış duymadınız dedemin ismini koymayacaksında kendi babanın ismini mi koyacaksın diye bi dengesizlik yaptı , iyice soğudum hayatta koymam ismini zaten sevmiyorum nefret.......
Eğer sen seviyosan ve saygı duyuyasan içine sinecekse koy canım ,ama sevmiyosan daha sonra çocuktan bile nefret edersin.Böyle bir arkadaşım vardı sonuç çok kötü oluyo.
emrivaki yapılırsa asla koymam
birde ;
a oğlu b;
b oğlu a
a oğlu b ...................
olayına karşıyım saçmalık ve iş -finans hayatında karmaşalıktan başka bişi dill
Hayır canım erkek bide kız var o zamanın meşhur isimlerini koymuşlar ,banane değiştirsin dedesinin ismini koysun benim bebişim olmuyo zaten, olsada koymam ...İnsana dokunanda böyle durumda isim muhabbetine girilmesi..Ulann çocuğum yok beeeeee.
:roflol: çok iyi ya ölürlersede eşin ister yine babasının adını koymayı hem ne demişler kel olur sırmak saçlı olur kör olur badem gözlü olur bencede sen 3. şansını hiç deneme hem ne güzel 2 kızın varmış allah onların ömrünü versin alın yazılarını ak etsin canım. a.s.
ben hamileyim şimdiden eşim erkek olursa babamın ismini koycam diyor.. kayınpederim daha ben evlenmeden önce vefat etmiş . ben koymak isterim ama 2.isim olarak.. çünkü kız ismi koymuşlar ismi filiz nebilim çocukla dalga falan geçer arkadaşları öyle değilmilaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?