Oğlunuz olsa kayınpederinizin adını koyar misiniz ya da koydunuz mu?

guzelse koyarım
cok guzel olması lazım
bıde eşimi bayaa sevmem lazım

koymayı düşündüğüm bı ısım vardı
sevgılımın babasının adıymıs
:CüvCüv:
öle bı olayım oldu

-ben dedım kı bebegım olursa şu adı koymayı düşünüyorum
-ne aa babamın adı o

benımkınden bebek yaparsam zaten koyarım bu adı

ben hamileyim şimdiden eşim erkek olursa babamın ismini koycam diyor.. kayınpederim daha ben evlenmeden önce vefat etmiş . ben koymak isterim ama 2.isim olarak.. çünkü kız ismi koymuşlar ismi filiz nebilim çocukla dalga falan geçer arkadaşları öyle değilmilaelaelaelaelae

filiz mi adı kayınpederinin yazık neden kız ismi koydularsa evet ya bence kızın olursa yok filiz ismini evet okulda filan çok dalga geçerler yazık

:roflol: çok iyi ya ölürlersede eşin ister yine babasının adını koymayı hem ne demişler kel olur sırmak saçlı olur kör olur badem gözlü olur bencede sen 3. şansını hiç deneme hem ne güzel 2 kızın varmış allah onların ömrünü versin alın yazılarını ak etsin canım. a.s.

daha olmadı ama ilk çocuğum erkek olursa babamın adını koyacaktım ben.a.seşimde hemen atladı ikinciside benim babamın ismi olsun diye..:1no2:bide babasını tanısanız huyu ona benzer diye ismini koymamak için elinizden geleni yaparsınız.yasakkelimebende daha birincisi olmadan ikincisi erkek olmasın diye dua etmeye başladım.:Saruboceq:sonra ablam benden hızlı davranıp babamın ismini koydu.eeee anlaşma bozuldu.:teytey:sonra eşimin dedesinden haber gelmiş olmayan çocuğuma isim kendi adı bedirhan...neyse kayınpederde kim isim onun babasından geldi onun sözü daha geçerli dimi:lepi:.

Kayınbabamı severim ama ismi güzel değil.O yüzden koymayacağız.
Kaynanamın ismi güzel ama.Onu koyma ihtimalimiz var.

Ben bekar olduğum için fazla büyük konuşmak istemiyorum ama o kadar güzel ve anlamlı bi sürü isim varken insanlar neden aynı isimler etrafında dönmek istiyor anlamıyorum.ben kayınpeder yada kayınvalde isimlerini değil kendi annemin ve babamın isimlerinide koymazdım.çocuğuma onların adını sölerken garip olurdum.

bence bedirhan güzel bir isim ki dediğin gibi kayınpederinin ismini koymak istemezsen koy hemen bu ismi

emrivaki yapılırsa asla koymam
birde ;
a oğlu b;
b oğlu a
a oğlu b ...................
olayına karşıyım saçmalık ve iş -finans hayatında karmaşalıktan başka bişi dill

kusura bakmasın ama o yiğenin adı neden dede adı olmamış?
hım kızmı o?

emrivaki yapılırsa asla koymam
birde ;
a oğlu b;
b oğlu a
a oğlu b ...................
olayına karşıyım saçmalık ve iş -finans hayatında karmaşalıktan başka bişi dill

aynen öyle oluyor canım ya ahmet oğlu mehmet, mehmet oğlu ahmet ama ömrüm olurda görürsem torunlarımı kesinlikle ne kendi adımı ne de eşimin adının konmasını istemem asla ama işte eski insanlara akıl ermiyor hem sitiyorlar hem de konmazsa surat asıp kırılıyorlar yani bırak koymamış daha ne uzatıyorsun aklım almıyor yani

oğlum olsa kayınpederimin adını asla koymam...
neden?
kayınpederimin özelliği ne ki onun adını koyacakmışım?
:dilcikar: :enbuyukkk:

allahım sanada bebek nasip etsin canım inşallah :Saruboceq: bıcır bıcır konuşan boncuk boncuk gözlü bir kız çocuğun olsun inşallah gamyoncuiremsu o zaman dede adı muhabbeti de yapılmaz hem.

hayır delimi ne meillet istediği adı koysunda bana gelince doğmamış çocuğa don biçilsin kafamçokkarıştı

benim en büyük hayalim inşallah evlendikten sonra allah bana bir erkek evlat verirse kayınpederimin ismini koymak istiyorum çünkü isminide kendinide çok seviyorum kayınpederimin canım babacım benim bitanedir o (bu arada kayınpederimin ismi adnan ve biz inşallah oğlumuza adnan kürşat ismini vercez)

daha bir bebeğiniz olmadan bunu kendinize sıkıntı etmeniz çok yersiz...
ben koymamm...
ilginçtir ki kayınpederimle babamın ismi aynı...
yine de koymam...

Benimde babamla kayınpederimin isimleri aynı hatta hatta ablam oğluna aynı ismi koymuştu. Ben koymam kesinlikle ısrar bile edilse. Hem zaten var sülalede ne gerek

sagoalsın canım benım ınsaallah rabbım hepımızın evlatlarının bahtını guzel kılsın
esım ıstemez canım ne kadar sevgı dolu oldugumu bılır onlara karsıkötükedihüso
oyle bır taleple gelırse zaten adamı bosayacagım ıcın hıc babasının ısmı dıye rıske gırmez bıle.:roflol::roflol:
derındeeeeeeeennnnn hıssettırdım neler olabılecegınıkötükedihüso
zaten kendısıde sacma buluyor oyle seylerılülülülülülü
esım yonunden cok sanslıyım allahıma sukurler olsun:Saruboceq:

ılahı canım benım;
esıne soyle kızınız olursa fılız olsun de bakalım ne dıyecek
ay allahım yaaaaa
nasıl bır akıl fıkır
eskı ısımler guzel degıl dıyoruz bız esınde kız ısmı olan babasının ısmını koymak ıstıyor
allah yardımcın olsun canım ne dıyıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ben koymama taraftarıyım.dünya kadar güzel isim varken neden modası geçmiş isimleri koyalımki çocuklarımıza.yazık yani onlar genç delikanlı olduklarında isimleri demode olmuş olur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…