kızlar benım ikioglum var buyugune kayınpederımin adını koydum küçügünede babamın ismini koydum bu arada bır şeyı faekettım babam kucugu coksevıyor buyugude kayınpeder cok sevıyor galıba yanlışyaptık dıyorum isimler baya buyuk rol oynadı buyuklerı mutlu edelım dıye yaptık ama bılemıyorum
ben koymam koyamam aman allah korusun zaten babasinnin
ismi HIDIR bu ismi koycami dusunemiyorum yani annesinin ismini koycaktim kizima ama beni uzdu ve koymadim AYSE cok guzel isim ama kendi kaybetti bende MERVE koydum
yani HIDIR ismini dusunemiyorum ogluma:roflol:
canım benim de eşim oğluma babamın adını koyacağım diye tutturdu ben çok karşıyım aslında böyle şeylere eşimi çok seviyorum koymasam onun içinde kalacaktı koysam ben oğluma öyle seslenmek istemiyorum bende çareyi ikinci isimde buldum sonuçta annenin kullandığı ismi benimsiyor çocuk boşver kim ne derse desin eşimin ailesi ilk ismiyle seslendi ben ikinci ne şiş yandı ne kebabbenim henüz bebeğim yok ama eşim ilk erkek çocuk ve ilk erkek torun o yüzden eminim kayınpederim ister adını koymamızı ama ben istermiyim :1no2: bilmiyorum :uhm: kızlar ya siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?