Oğlunuz olsa kayınpederinizin adını koyar misiniz ya da koydunuz mu?

benim oğlum ilk erkek torun eşim istermisin babamın adını koymayı dedi.tamam ama bi şartla dedim iki ismi olcak ve ikincisi benim istediğim olcak dedimm.anlaştık kocamla öyle yaptıkk.:)

bende yıllar önce niyeyse bir boşluğuma geldi eşime oğlumuz olursa babanın adını koyarız dedim "Halil" yasakkelime üstelik bu teklif benden gelmişti. neyse üstünden baya bi zaman geçti o da unuttu neyseki kızım oldu. :dance:

kesinlikle koyarım ah bi oğlum olsa.zaten kendi babamın ismi de aynı ve babamı kaybedeli 16 yıl oldu

Kesinlikle koymam.Eski zaman usullerini bu devirde devam ettirmenin ne anlamı var ki?Herkesin yeri ayrıdır,ismi özeldir.

ben açıkçası istemezdim. istemedimde.
eşim bir ara babamın adını koyalım dedi. (baba rahmetli) bana ağır geliyor. ne kendi babamın nede onun babasının adıyla oğluma çağıramazdım.
ufak bir kızssam yada birisinin ağzından sinirle oğlumla ilgili laf çıksa ve duysam çok zoruma gider bilmiyom bana ters geliyor. sanki o an o kişilere bağrılıyormuş gibi hissederim.

sırnaşık şeyBenim aşkım daha şimdiden bunun hesabını yapıyor.. Ben anne olayımdasırnaşık şey hiç önemli değil koyabilirm yani.. Ama ikinci ismiyle:roflol:

valla süpersın arkadasım gecenın bı yarısı benı güldürdün ya allahda senı güldürsün:roflol: benım fikrimi sorarsan büyük konusmak istemem ama asla koymazdım zaten allahda bana iki kız verdi baskada çocuk düsünmüyorum dolayısıyla ne şiş yandı ne kebap:roflol:

kayınpedrrimin ismi için net birşey söyleyemem hiiç düşünmemiştik böyle birşeyi....çünkü eşim hep rahmetli abisinin ismini koymak isterdi daha evlenmeden önce bilee..ve oğlumuz olduğunda hiç başka isim düşünmeden direk koyduk kayınbiraderimin ismini murathan umarım ismiyle sağlıklı uzun ömürler yaşar evlatlarımız...

ben hiç sorun çıkarmadım çünkü hiiiç takılmam böyle konulara..isim bir boncuk rabbim sağlık sıhhat hayırlı evlatlar versin yeterki....

ben koymam koyamam aman allah korusun zaten babasinnin
ismi HIDIR bu ismi koycami dusunemiyorum yani annesinin ismini koycaktim kizima ama beni uzdu ve koymadim AYSE cok guzel isim ama kendi kaybetti bende MERVE koydum
yani HIDIR ismini dusunemiyorum ogluma:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

küçük geli olduğum için koyamıyorum zaten büyük kaynım koydu ..iyide oldu ben koymazk istemezdim sayet eşim isterseydi ..onuda kırmazdım kendimide 2 isim koyardım ...

ben de şu olayı anlamıyorum ya..çocuğun babası annesi ne istiyorlarsa koysunlar ismini kaynana,kayınpeder vs. neden karışırki .. bana çok saçma Geliyor..

benim henüz bebeğim yok ama eşim ilk erkek çocuk ve ilk erkek torun o yüzden eminim kayınpederim ister adını koymamızı ama ben istermiyim :1no2: bilmiyorum :uhm: kızlar ya siz?
canım benim de eşim oğluma babamın adını koyacağım diye tutturdu ben çok karşıyım aslında böyle şeylere eşimi çok seviyorum koymasam onun içinde kalacaktı koysam ben oğluma öyle seslenmek istemiyorum bende çareyi ikinci isimde buldum sonuçta annenin kullandığı ismi benimsiyor çocuk boşver kim ne derse desin eşimin ailesi ilk ismiyle seslendi ben ikinci ne şiş yandı ne kebab

bende kesinlikle koymazdım ne gerek var
benimde çocuklarım benim adımı koymasın ona da gerek yok
bunlar saçma şeyler bence
anne baba ne isterse o ismi koymalı sonuçda onların ortak coçukları ve onlardan başka bu konuda yetkili yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…