Oğlunuz olsa kayınpederinizin adını koyar misiniz ya da koydunuz mu?

evet işte o zamanda çocuk ikilemde kalmıyormu herkes başka bir isimle sesleniyor

yooo oğluma ismini sorduklarında ikisinide söylüyor zaten inatlaşmazsan onlarda senin seslendiğin şekilde sesleniyorlar bi süre sonra oğlum bu durumu yabancılamıyor onun ismi iki tane zaten çevresindeki çocukların çoğu çift isimli onqa göre normal

Insanın ıcınden gelıyosa koyar ama gelmıyosa da sırf onların egosu tatmın olsun dıye koyma ya da gerek yok.Benım oglum olsa benkoymam benden oncekıler ıkıncı ısım olarak koymus.Ve ıkı ısmı oldugu ıcın yanı kayınpederın ısmının yanında baska bı ısım daha oldugundan o yıgenımı ne kayınpederım ne de kayınvalıden hıc sevmezler.Gercı genel olarak onlarda bı ınsan sevgısı eksıklıgı var ama.Bır de benım erkek kardesım aılenın ılk erkek torunu.Ben ılk kız olarak babaannemın adını almısım ama dedem ızın vermemıs kardesıme kendı adının konulmasını.Sebep de gayet mantıklı.Bıgun cok yaslanırsam alıngan olurum sızde cocugunuza kızsanız ben belkı uzerıme alınırım yaslanınla nolucak bılemeyız!Annemlerde tamam demısler ve kuzenlerım arasında da dedemın adını tasıyan yok.

koyarım tabi, koyucam da zaten Allah nasip ederse inşallah.

5 ay önce bir oğlum oldu.benim ve eşimin beğendiği bir isim koyduk,hiçbir şekilde kayınpederimin ismini koymayı düşünmedim.bu şekilde bir talep gelseydi de asla kabul etmezdim.herkes kendi bebeğine istediği ismi koysun,kimse kimseye karışmasın bence..

ASLAAAAAAAAAA KENDİ BABAM NE GÜNE DURUYOO HEM BİZİM ERKEK OLSAYDI DAHA ANLAMLI ÖLEN ABİMİN İSMİNİ KOYACAKTIM AMA KIZ OLDU a.s

onlar haklarını bir kez kullanıp oğullarına istediği ismi koymuşlar.... şimdi sıra benim hakkımda...

asla izin vermezdim ama iki taraf kirilmasin diye ne kendi ailemden nede esimin

ailesinden kimsenin ismini koymalarina ve bu konuda diretmelerine izin vermezdim

zaten ailede varsa var be ne gerekmis ikinci ayni isme bu bana cok sacma geliyor

soy yurucekmiste bilmem neymiste faso fiso ya

valla ben babamın adını koydum eşim başka isim düşünüyodu ama fırsat vermedim dogmadan adını koydum bu olacak dedim okadar kayınpeder hala kucagına almadı torunum diyerek oglum 1.5 yaşında bu arada pek umrumdamı hayır kendi bilir ama eşimle anlaştık şimdi eger kızım olursa oda annesinin adını koyacak çünkü benim babam onunda annesi vefat etmiş ama genede 2nci bir isim koyarım:lepi:

daha bebeğimiz yok ama eşim babasını 7 yaşındayken kaybetmiş ve oğlum olursa ismini koyarım diyo o 1. isim ben 2.isim diye inatlaşıyoruz ama eşimin hatrı için bunu seve seve yaparım

Ben hamileyken eşim çok kızdırırdı benı babamın ismini koyacağım bende zor o biraz derdim sen farketmeden ben gider çıkartırım diyordu nüfusunu allahım ne çok sinir olurdum oğlum doğduktan sonra sen hangi ismi istersen onu verelim dedi neyseki ben ne istiyorsam o oldu

biz eşimle konuşuk bu konuyu bebeğimiz yok şu anda ama eğer ilerde olursa ne eşimin ailesinden nede benim ailemden koymayacağız a.s bize kimsenin karışacağınıda zannetmiyorum çünkü hiçbirşey için kimseye fikrini sormadık evlenirken herşeyimizi kendimiz yaptığımız için eee çocuğuda biz yapacağımıza göre :sm_cool:

her birey özeldir...
Ve ismide özel olmali...
Kimsenin adini kimseye koymam....
Allah nasip etsin yeterki...
Onlarin ismi çoktan hazir.

Bizim bebeğimizin adına eşim bile karışmıyor. Sen ne istersen o olsun diye kızım olacak kısmetse .Henüz düşünme aşamasındayız . Ama eğer erkek olsaydı da ne kayınpederimin ne rahmetli babamın adını koyardım.İnsanın her türlü hali var çünkü kızgın olduğumda yada her seslendiğinde o gelir gözümün önüne ben tercih etmem şahsen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…