Oğlunuz yada kızınızın olması sizin elinizde

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu kocakarı yöntemlerini toparlayıp bir derleyen olsa kaç cilt ansiklopedi çıkar allah bilir.
elin adamı bilimde çağ atlaya dursun,bizde insanlar hala cinsiyet mevzusunda.anlamıyorumki o çok erkek çocuk isteyenlerin yarın bir gün ipsiz sapsız bir oğlu olunca ne yapacak.
beni anlayacak ileride bana dost olacak evlat isterim allahtan,gerisi benim için sadece detay.

oyyyy, oyyy eller çıkar aya, biz hala yaya.şakkıdı

Yatış pozisyonu değilde bildiğim adet döneminden 12 gün sonra kalırsan erkek ondan sonra kalırsan kız olurmus ben ıkıncısınde denıycem..

bizim sokaktakilerdende şöyle bir duyum aldım ben..Eğer adetin bittikten sonra ilişkiye girersen kız adet olmana 10 gün falan varken ilişkiye girersen erkek olurmuş...Deneyipte tutanlar varmış...

çok saçma olurmu öğle şey öğle olsa herkes istediği cinsiyette bebk yapardı cinsiyet erkek le alakalı bilmem nesiydi unuttum kadınınkiiyle birleşince işte ama erkekle ilgili bu.birde tüp bebk yöntemi neydi istediğin cinsiyeti koyular anne rahmine yanlış bilmiyorsam .. ne şekle girersen gir istersen amuda kalk böğle şeylerle umutlanmayın kim uydurduysa bunu..inanmayın ya bide deneyenler var ALLAH ALLAH ne günlere kaldık ..

hani kadin kiz dogurursa yazik cok üstüne gidip baski yapanlar olurya nolcak gene kiz dogurdu falan diye
oysa zamaninda bazi atasözleri bosuna denilmemis
önce allah sonra erkekde biter is
ne ekersen onu bicersin diye bosuna denilmemis bence......
benim bi kizim var allah nasip ederse ona kardes istiyoruz tabiiki bende erkek evlat isterim yani onuda tatmak isterim ama allahim önce hayirli ve saglikli cocuk nasip etsin kizdi erkekdi farketmez
benim icime daha olmadan erkekmis gibi geliyo ama daha dün esim bence dünyalar güzeli bi kizimiz daha olur gibime geliyo dedi........
herseyin hayirlisi allahim isteyen herkeze nasip eder insallah bu güzel duyguyu...........

Back
X