- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi esraylmz03
-
ben verirdim, çünkü eşim abisinin ismini koymak istiyor (eğer hamile kalabilirsem, o da erkek olursa :))
abisinin ismindense kocamın ismini veririm, henüz ikna etmiş değilim.
abisinin ismi güzel olmadığı için koymam, yoksa kocamın ailesi diye değil
ay evet, babasının ismini abisi oğluna koymuş, 2. isim olarak. valla isim güzel olsa sorun etmeyeceğim ama tuhaf bi isim.Ayyy abi ismi ne alaka yaaa, dede olsa neyse.
sonuna can gibi bir isim ekleyip koyabilrisin bence.. tek isim olursa hukuki işlemlerde resmi işlemlerde sıkıntı çıkabilir...örneğin umutsa eşinin adı umutcan olabilir..Kızlar eşimle 1 senelik evliyiz daha çocuk yok ama inş olacak böyle bi niyetim var ayrıcada rüyamda gördüm eşimin ismi normal bi isim ama eşim çok iyiniyetli başarılı kariyerli bi insan kısmet olursa ismini Oğluma vermek isterim ama etrafımdakiler daha yeni evlisin pişman olursun diyorlar sizce olur mu böyle bişey etrafınızda var mı
ay evet, babasının ismini abisi oğluna koymuş, 2. isim olarak. valla isim güzel olsa sorun etmeyeceğim ama tuhaf bi isim.
benim tek hayalim kızlık soyadımı oğluma vermek, 3 kız kardeşiz babamında başka kardeşi yok, soyumuz bitmesin diye.
onu kabul ediyor eşim, ama illa yanına abisinin ismini eklemek istiyor, okadar tuhaf bişi oluyoki anlatamam
Var valla kp le eşimin ismi aynı en basiti evlerimiz birbirine yakın postalar karışıyo eşimin başvuru yaptığı kk kp gitti oda istemeden bana kk gönderdiler diyip böbürleniyo kendisine trafik cezası geliyo ama oğluna bu sana geldi heralde diyo yani zor cnm öyle bi hata yapmaKızlar eşimle 1 senelik evliyiz daha çocuk yok ama inş olacak böyle bi niyetim var ayrıcada rüyamda gördüm eşimin ismi normal bi isim ama eşim çok iyiniyetli başarılı kariyerli bi insan kısmet olursa ismini Oğluma vermek isterim ama etrafımdakiler daha yeni evlisin pişman olursun diyorlar sizce olur mu böyle bişey etrafınızda var mı
kullanmayalım ama kimliğinde yazsın diyor, adam abisine hayran, kullanmıcaksak neden koyalım diyorum bi türlü ikna olmuyor.Gel bu geleneği biz yıkalım, farklı bir isim bulalım çocuğumuza diye kandırsan? Gerçi bebiş olunca hamilelik hormonlarıının etkisiyle bol bol triplenirsin belki vazgeçer. Benim de adım babaannemin adı, babam çok küçükken vefat etmiş, memnunum ama kendi çocuğuma istemezdim dede-nene ismi falan ya. Çocuk için de hoş bir durum değil.
Babasinin ismini koyarim diyenleri hicte samimi bulmuyorum. Sorun bakalim cocuklarinin ismi kendi isimlerindenmiy miş :)Kızlar eşimle 1 senelik evliyiz daha çocuk yok ama inş olacak böyle bi niyetim var ayrıcada rüyamda gördüm eşimin ismi normal bi isim ama eşim çok iyiniyetli başarılı kariyerli bi insan kısmet olursa ismini Oğluma vermek isterim ama etrafımdakiler daha yeni evlisin pişman olursun diyorlar sizce olur mu böyle bişey etrafınızda var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?