Doğuma Hazırlık oğluşumun ismine bi türlü karar veremedik...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce oğluşumun idmi ne olsun ????

• Yiğit Aras

OY: 49 62,0%
  • Muhammed Siraç

OY: 6 7,6%
  • Bekir Eymen

OY: 7 8,9%
  • Kayra

OY: 8 10,1%
  • Tuğra

OY: 9 11,4%

• Ankete Katılan
    79

aysen02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
50
4
48
selam bayanlar 22 haftalık hamileyim ilk günden beri isim düşünüyorum bi türlü karar veremedim anketi doldurarak yardımcı olabilirmisiniz...
Başka isimlerde söyleyebilirsiniz yeniliklere açığım :))
(Buarada Bekir Babamın ismi)

Son düzenleme:
Tuğra ismini cok severim o yüzden nickim .=))
oğlum olursa koyucam diorum ama pek anlamlı değildir
İsmiyle yaşasın dilerim oğlunuz...

Tuğra ismini cok severim o yüzden nickim .=))
oğlum olursa koyucam diorum ama pek anlamlı değildir
İsmiyle yaşasın dilerim oğlunuz...

tşk ederim. tuğra Osmanlı padişahlarının imza yerine kullandıkları özel biçimi olan simge. Mühür başkada bi anlamı yok. sizinde desteklerinizle hayırlısı olur inş..

Biraz uzun oluyor ama nedense bende Muhammed Sıraç ismini beğendim sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş

Yiğit Aras'ı oyladım :)

Önerilerimse sadece tek isim olarak ; Alphan , Kemal , Levent , Ersan , Ali

iki isim sevmem ama tek tek düşünürsem yiğit,siraç,eymen hepsi güzel.Hele eymen en güzeli

Yiğit Aras en çok kulağıma hoş gelen ona oy verdim:)

Öneri; Ayaz,Efe Ali doruk ege deniz

ben oğluma siraç ismini koymayı düşünüyorum.. Muhammed Siraç güzel olur bence. Zaten siraç peygamberimiz için kullanılan bir sıfatmış nur saçan ışık saçan manasına gelen.

ben oğluma siraç ismini koymayı düşünüyorum.. Muhammed Siraç güzel olur bence. Zaten siraç peygamberimiz için kullanılan bir sıfatmış nur saçan ışık saçan manasına gelen.

Muhammed Siraçı eşim çok istiyo. anlamıda çok güzel. bende bi türlü karar veremedim hayırlısı bakalım. sizin için de hayırlı bi isim olur inş.

Muhammed Siraçı eşim çok istiyo. anlamıda çok güzel. bende bi türlü karar veremedim hayırlısı bakalım. sizin için de hayırlı bi isim olur inş.

teşekkür ederim. ben anlamını öğrendiğimde "tamam oğlumun adı bu" dedim ama annemler telafuzu zor diyor onlara miraç ismini hatırlatıyorum bir de şu "aaaa hayat devam ediyor dizisinden esinlenmişsin" diyenler tereddütte bıraktı beni. evet orda duymuştum o ismi ama ben anlamını öğrenince beğendim. inşaallah hayırlısı olur hepimiz için

bizimde aynı şekilde oldu. eğer içine sindiyse hiç terettüt etme bence sonuçta bebeklerimizin isimlerini güzel anlamlı koymak bizim boynumuzun borcu. hem milletin dediğine çok takılmayacaksın herşeye bi bahane buluyolar.
buarada inşş çoçuğum ordaki siraç gibi yakışıklı olur:))

Aklınızda olan başka hangi isimler var mı arkadaşlar?Paylaşırsanız sevinirim.Çok kararsız kalıyorum.İnternetteki isimler çok eski isimler diye düşünüyorum.

Aklınızda olan başka isimler var mı?Paylaşırsanız sevinirim.İnternetteki isimler eski gibi geldi bana.Çok zormuş isim bulmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…