Öğrenci eviymiş

Evin hos guzel

Ogrenxi evleri genelde eski eksik malzemeli daginik ve zevksiz dossndigi icin boyle bir lafla iltifat etmisler

Benim öğrenci evim bu tarzdı bi yemek masası, başka renk köşe takımı, beyaz yatak odası.
Evli insanların eşyalarının daha farklı olması bekleniyor.

Eşya dedigin zevk işidir. Bunun evli eşyasi, ogrenci esyasini neye gore ayirt ediyorlar anlamam. Ogrenci dedigin genelde ucuza kaçar sadece.
Benim eşyalarimda çok pahali degiller ama durumum olmadigindan degil. Çok para bile verecek olsam tarz olarak yine cizgimden kaymazdim.

Bence modern demek istemiş ama kıskançlıktan öğrenci evi demişler

Ayy bende hepsi var bi kere bi kadın geldi evime sadeymiş dedi ki salonum oymalıydı boşver sende takma kafanı kimseye.. insanlar çok farklı yerden bakıyorlar her şeye..

Belki tek pembe yapacağım yer bebek odası olur o da kız olursa yani yine %50 ihtimal :))

Kafana takma, artık pembe avangart evler out sade modern evler in

Söyleyenlerde zevksizlik abidesi olduğundan sebep, sorun yok

Bence süslü puslu değil diye öyle demişler.bence takilma

Spor ve kendi halinde demek istemişler. Şıkır Şıkır taşlı tuşlu koca ağır mobilyalardan hoşlanıyorsa kendileri normal böyle bulmalari . Bence çok hoş güle güle kullan

Allah baska dert vermesin diyeyim once.

Ayrica insanlarin artik ev esyasi konusunda cogunlukla kiskanclik yaptigina inaniyorum. Bende bu tarz mobilya severim+kullanirim. Klas geliyor bana, odayi daha dinc gosteriyor. Artik kiskancliktan midir, bortu bocek , cicek ve pembe arayip bulamadiklarindan midir bilinmez, alenen bir kiyas icinde soylenmis zaar. Cok takilmayin. Sizin esyaniz, sizin eviniz. Kullanan sizsiniz, baskasinin dediklerine takilmayin derim.

Evli evi nasıl oluyor çekip göstereyim mi?
Nitekim eşyalarımın yarısını annem seçti, kıyamadım ben de "Hadi istediğin olsun" dedim.
Hiç kullanmadığım, ne için var olduklarını çözemediğim, sıfır fonksiyon, toz tutup yer kaplayan, içinde çeyizime özenle seçilmiş kristal takımlarımın bulunduğu ve o takımları anneme çaktırmadan birine nasıl veririm düşüncelerine gark olduğum vitrinimi çekeyim mi ha? Hemi de led ışığı var ashafhdkshfs (Keşke şaka olsaydı :/)
Gözünüz evli evi görsün

aaaa olur mu hani altın varaklı oymalı salon takımın????
bu koltuk anca oturma odasında olur
gümüşlüğün de mi yok?
fon perden????
hani perdenin ortasından sallanan ucu topuz gibi olan süs?
göz kanatacak kadar pembe ponçik süsler, biblolar?

Buyuk yemek masam ve vitrin, konsol, dolap yok yatak odasi dolabi haric ama mutfaktaki masa yetiyor. Vitrine ne koyayim... Yatak odasindaki dolapta yetiyor zaten.

TV nerde? Onu neyin üstüne koydunuz?

Neyse ben 5 yıllık evliyim. Öğrenci evi bile benim evimin yanında lüks kalıyor. Param olunca ilk işim evi baştan aşağı yenilemek olacak. Herşeyi önceden düşünmeden hep ihtiyaç halinde aldık. Sonra karar veririz, sonra iyisini alırız diyerek herşey birbiriyle uyumsuz. Böyle böyle 5 yıl geçti.

Bir de evin ortasında saçma sapan hediye gelen bir tablo var. Allahım akıllara zarar ama ona da bebişim çok gülüyor diye kaldırmiyorum. Düşün bebek bile orada onun ne işi var diye düşünüp eğleniyor.

Eneee! Benim ev de öğrenci eviymis yaa
Hep şu dandik tv programları yüzünden. Milletin algısı nasıl da değişmis.

Yaa fon perde yeni nesil yeni gelin item’ı mıydı bilsem almazdım o kadar tiksniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…