Sana abla tavsiyesi ihtiyacın yoksa sakin alma., ben su an geri oduyorum. 3 ayda bir 670 gibi bir para ödüyorum ve evlilik hazırligi yaptığım su dönemde bu para benim için çok önemli tabiki:) 2017 nin sonuna kadar da ödemelerim devam edecek. Ben ihtiyacım vardı aldim. Ama madem ailenim durumu iyi bence alma. Hee bu arada aynı senin durumunda ailesi gerek yok,deyip de alan bir arkadaşım var. Sirf daha da rahat ederim diye aldı ama çok pisman.
Biraz da okuyacağın bölüme bağlı. Okul bitip hemen iş hayatına atılabileceğin bir bölümse al. Ama sektöre hemen giremeyecek ( kpss vs) gerektiren bölümse alma ne gerek var. Hem bu sene alma baktın cidden ihtiyacın oluyor seneye başvur
Canım bende bu sene kazandım üniversite seni de tebrik ederim.. :)
Şöyle ki ablam aldı bu geri ödemeli krediyi 3 ayda 1 500 müydü 300 müydü hatırlamıyorum bir miktar ödedi. Hatta enişteminki birikmiş sanırım 9000 tl borcu olmuştu falan.. Bence bulaşma derim.. Şahsen bana kredi çıkarsa almayacağım. Tabi ki tercih meselesi.
Bu sene üniversite kazandım:) Aslında pek ihtiyacım yok ama yine de geri ödemeli burs almayı düşünüyorum ailemde gerek yok ama yine de sen bilirsin diyolar.5 yılım daha rahat geçer gibime geldi.Lazer falan yaptırmayı düşünüyorum hem bu yüzdende lazım olucak.Ama şöylede bişey var iş hayatına 15 binlik borçla başlamış olucam borcuda hiç sevmeyen biriyim:18:Bu burstan yararlananlara sormak istiyorum geri öderken çok sıkıntı oluyomu acaba ? tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim.
Sana abla tavsiyesi ihtiyacın yoksa sakin alma., ben su an geri oduyorum. 3 ayda bir 670 gibi bir para ödüyorum ve evlilik hazırligi yaptığım su dönemde bu para benim için çok önemli tabiki:) 2017 nin sonuna kadar da ödemelerim devam edecek. Ben ihtiyacım vardı aldim. Ama madem ailenim durumu iyi bence alma. Hee bu arada aynı senin durumunda ailesi gerek yok,deyip de alan bir arkadaşım var. Sirf daha da rahat ederim diye aldı ama çok pisman.
Bu sene üniversite kazandım:) Aslında pek ihtiyacım yok ama yine de geri ödemeli burs almayı düşünüyorum ailemde gerek yok ama yine de sen bilirsin diyolar.5 yılım daha rahat geçer gibime geldi.Lazer falan yaptırmayı düşünüyorum hem bu yüzdende lazım olucak.Ama şöylede bişey var iş hayatına 15 binlik borçla başlamış olucam borcuda hiç sevmeyen biriyim:18:Bu burstan yararlananlara sormak istiyorum geri öderken çok sıkıntı oluyomu acaba ? tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim.
Canım iyi bir puanla iyi bir üniversite kazandıysan geri ödemesiz bursa başvursan bu sene canım çıkmazsa seneye krediye başvurursun tatlım
derecem iyi ama ilk 100 kişiye burs veriyolar yada durumu kötü olanlara bana o burslardan çıkmaz
erken ödemede peşin ödeyince bir indirim oluyor mu biliyor musunuz?
İçimden bi ses bulaşma diyo ama herşeyi de annemden babamdan istemek istemiyorum sonuçta özel harcamalarımda olabilir ne biliyim neyse en iyisi başvuriymde çıkarsa düşüniym
Bende seni tebrik ederim ayrıca :)
Ana para üzerinden bir indirim olmuyor. Sadece faizin bir kisminda indirim oluyorki, bu da peşin ödemeye değer birşey değil., üstelik, bunun olması, için mezun olduktan sonra 1 yıl içinde odemeniz gerekiyor ki 1 sene içinde o parayı denklestirip, ödemek zor. Zaten dediğim gibi değecek bir mebla değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?