• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrenci olamamak

Upsmila

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
316
816
103
Öyle çok yoruldum ki. 4 senelik üniversite hayatımın sonuna yaklaşıyorum artık. Bu 4 sene boyunca hiç öğrenci olamadım. Maddi durumlardan dolayı hep özel ders verdim. Ailemin borçları var aman onlar sıkıntıya girmesin diye habire ben sıkıntıya girdim. Ve artık çok yorgun hissediyorum. Bir an önce çalışmaya başlamayı, artık maddi konularda rahat olmayı öyle çok istiyorum ki. Sürekli para hesabı yapıyorum. Maddi konuları düşündükçe içim sıkılıyor. Keşke şimdiden gelecekteki maaşımı kullanma şansım olsa. Belki başka dertlerin yanında benimki çok önemsiz kalıyor bilmiyorum, sadece anlatmak istedim. Umarım gelecek yıllarda burayı okuduğumda bu maddi sıkıntılarım artık bitmiş olur. Asla zengin olmak gibi derdim yok tam tersi elimde param olduğu sürece öğrencilerime, öğrencilere yardım etmek hedefim...

Az kalmış bitecek isin olcak maddi gücün olacak.. gurur duy kendinle.. çalışıp okudun.. elbet karşılığı olacak hayatta..

Öğrencilikte parasızlık çekmeyen yoktur..

Bu günleri gülerek anımsamanız dileğiyle, iş hayatınızda bol şans..

Back
X