Öğrencilere Özel Diyet Grubu

canım benmde dersm 6da bitiyo ama hiç aksatmıyorm bazen hem sabah hem akşam yapıyorm bunu sadece haftasonuyla bırakma salı ve perşembeyide dahiil et:)

Yine bir hata yaptım!dayanamayıp tatlı yedim ne yapsam şu iştahımı kesemiyorum bir türlü var mı bunun için önerileriniz :44:

Yine bir hata yaptım!dayanamayıp tatlı yedim ne yapsam şu iştahımı kesemiyorum bir türlü var mı bunun için önerileriniz :44:

Mutfakta koca bi çikolata var ama o kadar tepinip ter attım neden bi çikolataya tercih edeyim hem yaza ne kaldı surda,yanlarımin pörtlemesinden,karnımı içeri çekip yürümekten sıkıldım,işte bunun için yemiyorum o çikolatayı,çünkü zamanı gelince kendimi engellemek zorunda kalmıycam:)

bende düşünüyorum bunları, kendimi ikna etmeye çalışıyorum ve başarıyorum da ama bu çok uzun sürmüyo ne yapıcam ben ya

Selammmlarrrrrrrrrrrr:) ay bugun hıç giremedim nasılsınız ? diyetler ne alemde:) spor yapanlarıda görelim:):)

Benm bi fikrim var pazartesi günleri tartılma günümüz olsun ne dersiniz:)?????

Bu arada mekik bile çekmiyorum diyen arkadaşlarıma söylüyorum tek başına mekik hiçççç ffayda ettttmezzz. Önce bi vücudunuzu alıştırın kalkın 1 saat yürüyünn bi alışşsın vücudunz bi hafta snra mekiklerinize başlayın bu bianda gitmicek biraz sabııırr:) sen sankı manken gibimisin diyen olabilir tabıkı yooo degilm ama yediğim yemegi bi görseniiz kimse inanamaz tek yararlı sey spor yapıyo olmam 1 saat spor yapıyosam 3 tabak yemek yiyodm bi oturuşta ve tek fazlalıgım göbek artk yemekte yemıyorm işte:) Kızlar %70 diyetse bu işin %30u sporrr kalkın çıkın hem hava alın hem yürüyün 15 dakka mı yurudun olsn yarın 25 yaparsn 1 ay sonra bi bakmşsn 2 saat olmş siz yapın nası sıkılaşıyosunuz bi görüünn!!!:)

Ve kahvaltı çokçokçok önemli afedersnz hayvan gibi yiyin diğer öğünlernz azalıcak sizi zaten bir gün götrücek resmen birde akşam geçmi yatıyosn dayanamıyomusun 7 olsun en geç ben vizeler için resmn hc uyumadgm oldu bu hafta ama 6dan snra ağzıma bir lokma biile sürmedim hissediyrm karnımın çekildiğini.

Ve hayatımda hiç yapmam dediğim seyi yaptm ve bildiğiniz üniye sandv götürüyorm evden sakın okulda aç kalmayın eve gidince saldrrsnz çünkü evde hazırladıgınızdan sağlıklısımı var:)

Birde düşünsenize 1 kaşıktan nolucak canım dediğn seyi günde 2 kaşık aldın diye düşün(en az oda ) hafta 14 kaşıkk 1.5-2 tabaktan düşünsenize onu yemezsek dahada verms olucz:)biraz sabırrr :)

VE birde nolur onun diyeti bunun diyeti diye bakmayın herkes eksiğini fazlasını bilir sanki kilo alrken doktoramı danştnda aldın yooo önüne geleni yedın onun işte ölçünü küçült bakın neler olucak.

Ayyyyy hahah bişey daha :) lütfeennn ama lüütfeeennn hergün TAR TIL MA YINNNNNN!!! bu sizin o gün ne yedeğinizi gösteermicekk bunu bi anlayınnn lütfen sadece moral bozmaca olucak.

Bitti galiba hahaha
Yeni katılan arkadaşlarımızda hoşgelmişşşşşşşşş:)

Son düzenleme:
bende düşünüyorum bunları, kendimi ikna etmeye çalışıyorum ve başarıyorum da ama bu çok uzun sürmüyo ne yapıcam ben ya

Herşey senin elinde biz ne desek boş,ama unutma o hataları hep yaptık,bize bişey kazandırmadi

Canımcım bunun telafisi sende ben bu hafta 2 kare ülkerin çikolatalarından yedm evde olduğu içn oda elnin altında bulunmasn yoksa yapamazsn yanı ben oyleym artk hc bısy almıyorm zararlı. Ama çokmu cann çekti bal ye reçel ye mesela

Ayyy tosuncuk ne güzel yazmışsin eline sağlık :)

evet canım haklısın aslında

evet canım haklısın aslında

Mesela ben delii ötesi çikolata yiyen bir insandm ki düşün azaltmş halımde 1 kare yiyorm günde 10 tane kareden gofretlerden keklerden dolu yerdım ama hemen kes demiyorum bende biliyorum cunku bı sure sonra bıkarsn canın çokk mu çektı krız şeklindemi al ama en küçüğünü al yada arkadaşnnkinden 1 parça al (ama 1) böyle böyle azalıcaktr:)

üşengeçliği bırakmanın zamanı geldi :) 23 kilo mu verdin? nasıl oldu bu?

bencede kızlar bana da destek olun verelim hep beraber su fazlalıkları :)

hoşbulduk canım tamam sen çek bol bol :)

Ayyy anca girebildim net çok yavaştı
Kızlar call çok zor ve biraz sıkıcı bi egzersiz onun yerine plates yapın derim
Sivridil kaç kiloydunki 23 kilo verdin mrk ettim

şurda özetleyeyim kısaca bu arada merhaba pofucum :)
boyum 152 kilom 79du. bi gün birinin gazına gelip kilo vermeye yemin ettim
sonra baya hırslı davranıp baya sıkı bi diyet yaptım yürüyüş egzersiz derken ilk 6 ayda 18kiloyu vermişim sonra kalan 6 ay o kiloyu geri almamk vücudu dengelemek için daha az spor ve egzersizle biraz daha fazla yedim. 2.5 yıl o kiloyla kaldım. sonra grip oldum 5 kilo verdim hemen onu da korumaya aldım hazır gitmiş dedim :) son halim bi yıldır bu işte :)

iyi bendende tüm kızlar gelsn fikirlerni alalm yarın bi görelim bakallm nolmş ne bitmiş:)

Pazartesi bence de çok uygun kilo bildirimi için :) Gerçi ben kendimi durduramayıp arada bakıyorum ama olsun

Ben de bugünkü listemi anlatayım:

Bugün sabah-öğlen bitişik, net bir brunch oldu bana; pazar sabahı diye geç uyanmıştım zaten. Kahvaltıda peynir domates salatalık zeytin yumurta her türden tüketmiş oldum. Ama hiç ekmek yemedim; çünkü bir adet patates kroket yemiştim.

Akşam: Bir kase ezogelin çorba, 3 adet köfte yanında biraz yoğurt ve patlıcan ile.

Aralarda da bol bol çay ve su tükettim, yatmadan önce süt içerim büyük ihtimalle.

Yarım saat kadar da yürüyüş yaptım. Bu günlük bu kadaaar :)

dönem başnda yapmştm bir iki hafta ama şimdi daha kalabalığız gelen giden eksk olmuyor ama mecbur yapıcam zaten şu an bi düzende yok dışardan yeniliyor sen tek kalmaya korkmuyor musun yahu nasıl kalıyorsun

Yok hayatm korkmam öyle şeylerden hani bazen tıkırtı gelnce bi gariip oluyoda geçiyo sonra

Bravooo:) daha nolsun ama aralarda biseyler atsan iyi olurdu:) Hani arada bak canım o bende oluyo ama hani her dakka tartılmak aldatır bunu anlatmaya çalışıyorm:)

Bravooo:) daha nolsun ama aralarda biseyler atsan iyi olurdu:) Hani arada bak canım o bende oluyo ama hani her dakka tartılmak aldatır bunu anlatmaya çalışıyorm:)

Ya haklısın, en azından bir meyve falan atıştırsam gayet iyi ama o alışkanlık bir türlü oturmadı bende ivit ivit sürekli tartılınca, hele bir de 100 gr bile olsa artış görürse insan iyice sinirlenebiliyor.

Bu arada tekrar yürüyüşe çıkıyorum kızlar Bir yarım saat de buradan olsun, ama bu sefer bir meyve alırım yanıma söz

Evet sonra bak okadr uğraştım bi halt olmadı diyip bırakıyolar o yuzden direk kiloya odaklanma canm:) Özür dilerm herkesi takip edemedm de boyun kilon yaşn kaçtı:) ve kaç gndr böyle devam ediyodn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…