buraya girmek ne kadar üşengeç olsamda motive etmeye başladı ister istemez...
salondan kalkıp odama kapandım açtım müziğimi de
25 dklık bi egzersiz yaptım nasıl iyi mi kızlar?
derslerim hep erken ve 5 te bittiği için yürüyüşe çıkamayacak gibiyim ama çarşamba günü dersim öğlen, hafta sonlarıda yürüyüşe çıkabilirim faydası olur mu sizce hiç yoktan iyidir herhalde
Yine bir hata yaptım!dayanamayıp tatlı yedimne yapsam şu iştahımı kesemiyorum bir türlü var mı bunun için önerileriniz :44:
Mutfakta koca bi çikolata var ama o kadar tepinip ter attım neden bi çikolataya tercih edeyim hem yaza ne kaldı surda,yanlarımin pörtlemesinden,karnımı içeri çekip yürümekten sıkıldım,işte bunun için yemiyorum o çikolatayı,çünkü zamanı gelince kendimi engellemek zorunda kalmıycam:)
bende düşünüyorum bunları, kendimi ikna etmeye çalışıyorum ve başarıyorum da ama bu çok uzun sürmüyone yapıcam ben ya
Yine bir hata yaptım!dayanamayıp tatlı yedimne yapsam şu iştahımı kesemiyorum bir türlü var mı bunun için önerileriniz :44:
Canımcım bunun telafisi sende ben bu hafta 2 kare ülkerin çikolatalarından yedm evde olduğu içn oda elnin altında bulunmasn yoksa yapamazsn yanı ben oyleym artk hc bısy almıyorm zararlı. Ama çokmu cann çekti bal ye reçel ye mesela
evet canım haklısın aslında
Naber pofucum:) pazartesi günü tartılma günümüz olsnmu fikrin nedir:)
üşengeçliği bırakmanın zamanı geldi :) 23 kilo mu verdin? nasıl oldu bu?
tamam canım ama o zaman nasıl alablrm ki mailime falan mı gönderebilrsin ki anlayamadım... biraz mekik çekeyim ben bu arada :))
canım hoşgeldinnn şimdi mekik çekeceğim karşılştıkça sohbet ederiz artık
Ayyy anca girebildim net çok yavaştı
Kızlar call çok zor ve biraz sıkıcı bi egzersiz onun yerine plates yapın derim
Sivridil kaç kiloydunki 23 kilo verdin mrk ettim
iyi bendende tüm kızlar gelsn fikirlerni alalm yarın bi görelim bakallm nolmş ne bitmiş:)
dönem başnda yapmştm bir iki hafta ama şimdi daha kalabalığız gelen giden eksk olmuyor ama mecbur yapıcam zaten şu an bi düzende yok dışardan yeniliyor sen tek kalmaya korkmuyor musun yahu nasıl kalıyorsun
Pazartesi bence de çok uygun kilo bildirimi için :) Gerçi ben kendimi durduramayıp arada bakıyorum ama olsun
Ben de bugünkü listemi anlatayım:
Bugün sabah-öğlen bitişik, net bir brunch oldu bana; pazar sabahı diye geç uyanmıştım zaten. Kahvaltıda peynir domates salatalık zeytin yumurta her türden tüketmiş oldum. Ama hiç ekmek yemedim; çünkü bir adet patates kroket yemiştim.
Akşam: Bir kase ezogelin çorba, 3 adet köfte yanında biraz yoğurt ve patlıcan ile.
Aralarda da bol bol çay ve su tükettim, yatmadan önce süt içerim büyük ihtimalle.
Yarım saat kadar da yürüyüş yaptım. Bu günlük bu kadaaar :)
Bravooo:) daha nolsun ama aralarda biseyler atsan iyi olurdu:) Hani arada bak canım o bende oluyoama hani her dakka tartılmak aldatır bunu anlatmaya çalışıyorm:)
Ya haklısın, en azından bir meyve falan atıştırsam gayet iyi ama o alışkanlık bir türlü oturmadı bendeivit ivit sürekli tartılınca, hele bir de 100 gr bile olsa artış görürse insan iyice sinirlenebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?