bilmiyorum ki ne yapsak
maille olmuyor mu yani bak şimdi heveslenmiştim üzerimdeki üşengeçlikte gitmeye başlamıştı =))
buraya girmek ne kadar üşengeç olsamda motive etmeye başladı ister istemez...
salondan kalkıp odama kapandım açtım müziğimi de
25 dklık bi egzersiz yaptım nasıl iyi mi kızlar?
derslerim hep erken ve 5 te bittiği için yürüyüşe çıkamayacak gibiyim ama çarşamba günü dersim öğlen, hafta sonlarıda yürüyüşe çıkabilirim faydası olur mu sizce hiç yoktan iyidir herhalde
bu konuyu okuduğumdan beri dikkat ediyorum yediğime içtiğime gerçekten dediğin gibi motive etmeye başladı :) şuan çok zor tutuyorum kendimimutfakta tatlı var ve yiyemiyorum yanımda su var ve her canım çekişinde bi yudum alıyorum yeterki o tatlıyı yemeyeyim
müzik üşengeçliği kırıyor tabi hareketli parçalar =)
şimdi öyle rahatladım ki vicdanım temizlendi
biraz dinlendkten sonra ders çalışacağım ya hep oturmaktan üşengeç oluyorum ev arkadaşlarımda öyle lap top başından kalkmaz ve gerekirse okula bile gitmeyen tipler o yüzden zor oluyor belkide
seninle tanışamadık canım kendinden bahseder misin kaçıncı sınıfsın?
egzersizden sonraki o yorgunluk bile mutluluk veriyo insanalise sonum :)
senin kilon ve boyun kaç cnm
ya bu arada haftada 3 gün yürümem konusunda ne diyorsun çarşamba ve hafta sonları çünkü başka boş vaktm yok ne yazık ki =( işe yaramazsa bir gün yürüyüp 3 gün beklemek hiç boşa atmayım kendimi sokaklara
boyum 1.60 kilom 55 bi dene bakalım mutlaka faydasını görürsün. üstüne bi de egzersiz yaparsın oh ne güzelsana göndereceğim o egzersizi denemeni öneriyorum mutlaka
diğer egzersizlerden farkı nedir bir de nereden göndereceğiz hala anlamadm ki videoları kayt şeklndeyse ve kitapta klasör halndeyse mailden olur biliyor musun mailden göndermeyi
Kızlar nerelerdesiniz yahu
Kızlar nerelerdesiniz yahu
evet bu olablr
ben arkadaşlarımlayım cnm tek yaşasam hiç sorun olmaz... ortak alışveriş yapılır ama şu ara alışveriş yapmıyoruz dışardan ve evdekilerle idare edioruz muhtemelen ayrı alacağım ama sorun teşkil edebilir
kızlar konusu geçmişken bir şey soracağım
bu vitalis müsli cornflakes nesfit gibi şeyleri süte eklediğimz için iyi geliyor sonuçta sütü hazmediyoruz ve sindirimi kolaylaştırıyor ama bu hazır besinleri süte kattığımız için sindirim olmuyor diye okumuştum bu gibi şeyler bozulmasın diye katkı maddeleriyle dolu ya hani o bakımdan ama yinede ağır yemek yemekten iyidir diye düşünüyorum.bilemedim?
Doğru ama hanı soncta sen ayrı beslenıceksın onlar ayrı durumu anlatmaya çalış :)
kızlar yalnız burda konu baya bi hızlı ilerlemiş sanki :) beni de alır mısınız aranıza bende öğrenciyim ama diyet yapmaktan kaçan tembel bir öğrenciyim
kızlar ben bi türlü adapte olamadım dün jelibon çiğ köfte çikolata son günm deyp yedimde yedim film izlerken...
bugn sabah corn flakes yemştm ki öğlen döner yedik arkadaşla uff ne yapıcam ben mekikte çekemiyorum üşengeçlikten
ders bile çalışamıyorum hiç bir şeye adapte olamıyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?