Öğrencilere Özel Diyet Grubu

buraya girmek ne kadar üşengeç olsamda motive etmeye başladı ister istemez...

salondan kalkıp odama kapandım açtım müziğimi de
25 dklık bi egzersiz yaptım nasıl iyi mi kızlar?
derslerim hep erken ve 5 te bittiği için yürüyüşe çıkamayacak gibiyim ama çarşamba günü dersim öğlen, hafta sonlarıda yürüyüşe çıkabilirim faydası olur mu sizce hiç yoktan iyidir herhalde

bu konuyu okuduğumdan beri dikkat ediyorum yediğime içtiğime gerçekten dediğin gibi motive etmeye başladı :) şuan çok zor tutuyorum kendimi mutfakta tatlı var ve yiyemiyorum yanımda su var ve her canım çekişinde bi yudum alıyorum yeterki o tatlıyı yemeyeyim

Son düzenleme:
yediklerimi yazmıyordum bi türlü kendimi hazır hissetmediğimden ama şimdi hazırım ve bugünden başlayım yazmaya
biraz uyduruk ve kaçamak oldu ama yarın temiz bir sayfayla başlarım

sabah corn flakes
öğlen döner yedim arkadaşıma uyup ama bir daha olmayacak zaten şu anda bile midemi rahatsız ediyor tıka basa doluyum
o pişmanlıkla yeşil çay içtim ardından

birazdan da bir yeşil çay daha içeceğim içine bi tutamda mate çayı katıyorum tok tutması açısından
çok dayanamazsam hazır çorba içeceğim bugünlük

ama hazır besin tüketiyorum hep farkettimde corn flakes ve hazır çorba zararlı mı yardımcı olabilecek birisi var mıdır acaba?

müzik üşengeçliği kırıyor tabi hareketli parçalar =)
şimdi öyle rahatladım ki vicdanım temizlendi
biraz dinlendkten sonra ders çalışacağım ya hep oturmaktan üşengeç oluyorum ev arkadaşlarımda öyle lap top başından kalkmaz ve gerekirse okula bile gitmeyen tipler o yüzden zor oluyor belkide

seninle tanışamadık canım kendinden bahseder misin kaçıncı sınıfsın?

egzersizden sonraki o yorgunluk bile mutluluk veriyo insana lise sonum :)

egzersizden sonraki o yorgunluk bile mutluluk veriyo insana lise sonum :)

senin kilon ve boyun kaç cnm
ya bu arada haftada 3 gün yürümem konusunda ne diyorsun çarşamba ve hafta sonları çünkü başka boş vaktm yok ne yazık ki =( işe yaramazsa bir gün yürüyüp 3 gün beklemek hiç boşa atmayım kendimi sokaklara

boyum 1.60 kilom 55 bi dene bakalım mutlaka faydasını görürsün. üstüne bi de egzersiz yaparsın oh ne güzel sana göndereceğim o egzersizi denemeni öneriyorum mutlaka

boyum 1.60 kilom 55 bi dene bakalım mutlaka faydasını görürsün. üstüne bi de egzersiz yaparsın oh ne güzel sana göndereceğim o egzersizi denemeni öneriyorum mutlaka

diğer egzersizlerden farkı nedir bir de nereden göndereceğiz hala anlamadm ki videoları kayt şeklndeyse ve kitapta klasör halndeyse mailden olur biliyor musun mailden göndermeyi

diğer egzersizlerden farkı nedir bir de nereden göndereceğiz hala anlamadm ki videoları kayt şeklndeyse ve kitapta klasör halndeyse mailden olur biliyor musun mailden göndermeyi

biliyorum canım sen bana mail adresini ver. biraz önce yazmıştım ama görmedin sanırım :) daha hızlı cevap veren bir egzersizmiş

Doğru ama hanı soncta sen ayrı beslenıceksın onlar ayrı durumu anlatmaya çalış :)

Canım nestlenin işlenmemiş ürünlerden oluşan tahıllı müslisi var bak ondan alabılırsın işlenmemiş olduğu için daha sağlıklı tadı başta hoş değil ama aralarda üzümler falan var ben bile alştıysam herkes alşr bence:)

Kızlar akşam 30 dakka plates 15 dakka dans yaparak spor işinide tamamladim ilerleyen zamanlarda dans süresini artırcm fena ter atyrsun

Doğru ama hanı soncta sen ayrı beslenıceksın onlar ayrı durumu anlatmaya çalış :)

dönem başnda yapmştm bir iki hafta ama şimdi daha kalabalığız gelen giden eksk olmuyor ama mecbur yapıcam zaten şu an bi düzende yok dışardan yeniliyor sen tek kalmaya korkmuyor musun yahu nasıl kalıyorsun

Bak hayatım son gün diye bişey yok sen simdi su saatte basla nasıl olsa kaçırdım yarın başlarım deme. Bi yerden başlaman lazım istiyosn bazı seyleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…