http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...haftada-2-beden-yatarak-incelinnnmaranki.html
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/588799-40dk-7-cm-incelten-kur-drferidun-kunak.html
ben marankinin karışımı denedim 3 cm inceldm sadece 2 kez denedm ona da üşendm maalesef tabi bu yağı sürerken evde yapılan egzersizlerle destekledim boğazımada dikkat ettim yakılan yağ değil ama görünüşü etkiliyor cidden sıkılaştım tabi 3 haftadr falan denemedim
Kızlar bu arada diyetini sporla desteklemek isteyenlere bir önerim var. callanetics egzersizleri hakkında bilginiz var mı? isteyenlere detaylı bilgi verebilirim gerçekten yardımcı olabilecek bir spor :)
yağ karışımı aklına yattı mı ben çok tuz kullandığım için ödemlerim olduğunu düşünüyorum onları atsa bile yeter tabiki oturduğun yerden yağ yakmaz kimse.
ben bilgi alabilirim senden ama yapacağımı sanmıyorum öyle üşengecimki şu an
şimdi hatırladım ahmet marankinin o programını bende izlemiştim duydum yani karışımı ama tabii hazırlamak öyle zor geldi ki :) onun yerine callanetics egzersizlerine başladım ama tabi aynen bende üşengeçliimden bıraktım bırakmasaydım şimdiye nasıl olurdum kimbilir :) birkaç tane kaynak var elimde bilgilenebileceğin, ayrıca video da var nasıl ulaştırayım sana?
daha sonra alayım ben cnm şimdi alsamda yapacağımı hiç sanmıyorum yağ karışımı zor değil sadece aktardan yağları alman yeterli ben fısfıslı şişeye hepsini boca etmedim denemek için hepsinden 2 şer tatlı kaşığı kattım diğerleri şişede duruyor
onları alması var bi deüşengeç bi insanım ne yapayım :) bende senin gibi başlayamam diyodum ama bu egzersizleri yapan kadın ayrıca bir de kitap yazmış kitabı internetten buldum, okuyunca isteğim arttı bi anda yine de sen bilirsin istediğin zaman ulaştırabilirim sana
tamam o halde kitabın linkini atablirsin mesela bana videoların linki yok mu yani nette değiller mi??
kızlar beni de aranıza alın ama ya :)
hoşgeldin canııııım :))
sonunda biri beni duydu :) hoşbuldum arkadailar nasılsınız nasıl gidiyor diyet
seni sormalı anlat bakalımboyun ve kilon nedir?
bende öğrenciyim tabii 1. sınıfım üniversite
boy kilo 158 cm boy 56 kg yum :)
neler yapıyorsun kilo vermek için anlat bakalım :)
cevap veriyorum koca bir hiç :) tüm gün deli gibi yemek yiyorum mekik çekmeye bile üşeniyorum :)
bi dönem 23 kilo verdim artık sıkıldım bıraktım ama benim hedef 52 falan işte ahh ahh beni de yönnlendirin kızlarrr:)
internette zor bulmuştum hemen bulabileceğimi pek sanmıyorum. kaynaklar bilgisayarımda internette bulabilmek için detaylı bi arama yapmak gerek
kızlar beni de aranıza alın ama ya :)
tamam canım ama o zaman nasıl alablrm ki mailime falan mı gönderebilrsin ki anlayamadım... biraz mekik çekeyim ben bu arada :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?