Öğrencilere Özel Diyet Grubu

Evet sonra bak okadr uğraştım bi halt olmadı diyip bırakıyolar o yuzden direk kiloya odaklanma canm:) Özür dilerm herkesi takip edemedm de boyun kilon yaşn kaçtı:) ve kaç gndr böyle devam ediyodn:)

Şimdi hızlıca çıkıyorum, dönünce detaylıca yazıcam canım görüşürüüüz :)

Evet sonra bak okadr uğraştım bi halt olmadı diyip bırakıyolar o yuzden direk kiloya odaklanma canm:) Özür dilerm herkesi takip edemedm de boyun kilon yaşn kaçtı:) ve kaç gndr böyle devam ediyodn:)

Geldiiim :) Hemen cevaplayayım; boyum 1.64, diyete başladığımda 64 kilo civarı bi yerlerdeydim, en son olarak 58.2' yi gördüm Ayrıca üniversitedeyim ve 22 yaşındayım. Diyete başlayalı 5 hafta oldu diyebilirim. İlk zamanlar Karatay yapmıştım ve bu sayede 3 haftada 4.5 kilo verdim. Ama sonrasında kilo vermem durdu, ben de yemek sistemimi değiştirmeye karar verdim Bunun üzerine de genellikle Ayça Kaya'nın tarif ettiği şekilde yapıyorum şu an diyetimi. Yüzde yüz değil tabii kendimce bazı ekleme ve çıkarmalarım da oluyor.

Günaydın kızlar sanırım en erken kalkan benim :)
Hemen kilomu yazayım
18 şubatta 70.4 ile başladım
Geçen hafta 69.5 idi
Veee bugün 68.8 çıktım :))))))
Çok mutluyum ya yavaşta olsa gram da olsa gidiyo
Vücudumda ki şu 1.6 kilo olan değişimi.bile fark ediyorlar artık,pofu sen zayıflamişsin dediler yaa dünyalar bnm oldu:)
Umarım hepinizden güzel haberler duyarım ,öpüyorum şekerler görüşmek üzre...

kızlar benide aranıza alırmısınız?? harika bir grup tam bana göre çünkü bnde ögrenciyim yurtdısında üniversitede

Günaydın kızlaar :))
Bende bir tartı günü belirlemeyi düşünüyordum.Tosuncuk sağolsun halletmiş.:) Herkese uygunsa pazaresi günleri tartı günü olsun.
Bide topikteki herkes ne yediyse yazsın lütfen.Eğer yazmazsanız ne yaptığınızı,ne yediğinizi bilmez size yardımcı olamayız.
Birazdan tartılır kilomu bildiririm. Öpüyorum hepinizi

Günaydın canım bence saatte verelm 10 civarı herkes bildirsn ne dirsn bölük pörçük olmasn:) Bende şuan yürüyüşe gidicem o yzden yazamıcam ama kilomu öğrendmmm gelnce haberleşiriz tekrar olrmu?:)

Günaydın canım bence saatte verelm 10 civarı herkes bildirsn ne dirsn bölük pörçük olmasn:) Bende şuan yürüyüşe gidicem o yzden yazamıcam ama kilomu öğrendmmm gelnce haberleşiriz tekrar olrmu?:)

Tabii canıım.Sen yürüyüşünü yap gel :)) Yeni kilonu meraklar içinde bekliyorum :)

Kızlaaaaaaaaaaaar çok mutluyuuum.
Geçen hafta 70.5 olan kilom şimdi 68.0
heheyt be ne güzelde erimiş yağlarım

Bu arada sizin kilo bildirimlerinizi de bekliyorum. Topikte olduğu halde hala diyete başlamayan varsa bugün başlangıç için güzel bir gün

Tbrk ederim canım süpersin
Diğerleri ne durumda mrk ettim :)
Bu arada spor dan sonra kilonuzu ölçmeyin çünkü kaslar şiştiği içinde çok fazla çıkabilir :)

Ben biraz erken yazdım ama idare edin

Merhaba!! Ben de öğrenciyim ve ben de diyete başlıycam başarabilirsem! Benim de boyum 1.60 kilomsa 56.7. Bu bir ay içinde dört kilo versem yeterli olacak sanırım ama bir türlü başlayamıyorum. Burdan motive edebiliriz birbirimizi

Kendimi çok iyi hissediyorum! :) Sabah kahvaltıda peynir, zeytin, yumurta falan atıştırdım bitki çayımla birlikte. Okuldan dönünce de hafif birşeyler atıştırıp spor yaptım. Kendimi şuan bomba gibi hissediyorum! :)

Afiyet olsun canım :)
Ee kilon ne alemde

Vay tbrk ederim gerçekten büyük başarı bu,bn daha 2 kilo bile veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…