Bu arada tekrar yürüyüşe çıkıyorum kızlarBir yarım saat de buradan olsun, ama bu sefer bir meyve alırım yanıma söz
Evet sonra bak okadr uğraştım bi halt olmadı diyip bırakıyolar o yuzden direk kiloya odaklanma canm:) Özür dilerm herkesi takip edemedm de boyun kilon yaşn kaçtı:) ve kaç gndr böyle devam ediyodn:)
Evet sonra bak okadr uğraştım bi halt olmadı diyip bırakıyolar o yuzden direk kiloya odaklanma canm:) Özür dilerm herkesi takip edemedm de boyun kilon yaşn kaçtı:) ve kaç gndr böyle devam ediyodn:)
kızlar benide aranıza alırmısınız?? harika bir grup tam bana göre çünkü bnde ögrenciyim yurtdısında üniversitede
Günaydın kızlaar :))
Bende bir tartı günü belirlemeyi düşünüyordum.Tosuncuk sağolsun halletmiş.:) Herkese uygunsa pazaresi günleri tartı günü olsun.
Bide topikteki herkes ne yediyse yazsın lütfen.Eğer yazmazsanız ne yaptığınızı,ne yediğinizi bilmez size yardımcı olamayız.
Birazdan tartılır kilomu bildiririm. Öpüyorum hepinizi
Günaydın canım bence saatte verelm 10 civarı herkes bildirsn ne dirsn bölük pörçük olmasn:) Bende şuan yürüyüşe gidicem o yzden yazamıcam ama kilomu öğrendmmmgelnce haberleşiriz tekrar olrmu?:)
Kızlaaaaaaaaaaaar çok mutluyuuum.
Geçen hafta 70.5 olan kilom şimdi 68.0
heheyt be ne güzelde erimiş yağlarım
Bu arada sizin kilo bildirimlerinizi de bekliyorum. Topikte olduğu halde hala diyete başlamayan varsa bugün başlangıç için güzel bir gün
Günaydın canım bence saatte verelm 10 civarı herkes bildirsn ne dirsn bölük pörçük olmasn:) Bende şuan yürüyüşe gidicem o yzden yazamıcam ama kilomu öğrendmmmgelnce haberleşiriz tekrar olrmu?:)
Kendimi çok iyi hissediyorum! :) Sabah kahvaltıda peynir, zeytin, yumurta falan atıştırdım bitki çayımla birlikte. Okuldan dönünce de hafif birşeyler atıştırıp spor yaptım. Kendimi şuan bomba gibi hissediyorum! :)
bencede kızlar bana da destek olun verelim hep beraber su fazlalıkları :)
hoşbulduk canım tamam sen çek bol bol :)
şurda özetleyeyim kısaca bu arada merhaba pofucum :)
boyum 152 kilom 79du. bi gün birinin gazına gelip kilo vermeye yemin ettim
sonra baya hırslı davranıp baya sıkı bi diyet yaptım yürüyüş egzersiz derken ilk 6 ayda 18kiloyu vermişim sonra kalan 6 ay o kiloyu geri almamk vücudu dengelemek için daha az spor ve egzersizle biraz daha fazla yedim. 2.5 yıl o kiloyla kaldım. sonra grip oldum 5 kilo verdim hemen onu da korumaya aldım hazır gitmiş dedim :) son halim bi yıldır bu işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?