Öğrencilere Özel Diyet Grubu

merhabaaa bende katılabilir miyim aranıza? :)

2 senedir kilo alıp verme olayları içerisindeyim artık çok bunaldım son kez verip kurtulmak istiyorum :2: boyum 1,63 ve kilom 72 hayatımda ilk defa 70lı rakamları gördüm temmuza kadar en azından 10 kilo vermek istiyorumm

tabi canım :)) 21 yasındayım. boyum 155 kilom63 ila 65 arasında gidip gelio. ama etim sıkı olduugndan üstüm 38 altım 40 beden. üniye ilk basladıgımda 15 kilo kadar almıstım 8li rakamları gördüm şimdi indim 64e ama takıldım kaldım. üstelik üniversite oldugumdan sürekli dısarda yemeler abur cuburlar oluo bilirsiniz yatılı okul hayatını bide ben amerikadayım iice düşünün saglıksızlıgı

Tabikiii:) aramiza hos geldn:) once kendnden bahsedermisin boy kilo yas gbi:)

Topiğimiz öksüz,yetim kalmış..
Çok kötüyüm kızlar.Marketteki tüm abur cuburları mideye indirmek istiyorum.Regl olduğumdan mı bilmiyorum..
1 paket 200 kalorilik form bisküvi yedim kesmedii.....

Topiğimiz öksüz,yetim kalmış..
Çok kötüyüm kızlar.Marketteki tüm abur cuburları mideye indirmek istiyorum.Regl olduğumdan mı bilmiyorum..
1 paket 200 kalorilik form bisküvi yedim kesmedii.....

Regl den dolayı cnm o,geçen haftada bn öyleydim,sabah bi tane fındıklı 9 kat yiyip üstünede bi tane çikolata götürdüm hem içim bayıldı hemde bi daha tatlı isteği olmadı bi de bol bol su içtim :)))

ayy ben bu akşamlık diyet yapmıyim çok kötü hissediyorum kendimi Dokunsalar ağlıycam ( Görüşürüz pofucum.

Ayy çok mutluyum! 53.5 olmuşuuuuuum :))))))) Akşam yemeğimde balık ve salata vardı bu arada :)) Ama canım fena halde tatlı istiyor. Regl olduğumdan sanırım. Karşı koyabilirsem koyucam, olmadı bir parçacık alırız canım

superr:) kaçtan inmştn htrlayamadm istersn sende bi grafik oluştr:)

Bak hayatım son gün diye bişey yok sen simdi su saatte basla nasıl olsa kaçırdım yarın başlarım deme. Bi yerden başlaman lazım istiyosn bazı seyleri:)

canım çarşamba da gidicem yürüyüşe...salı perşembe imkansız

Kızlar hepinizi tbrk ediyorum sakın bırakmayın aynen devam:)
Bu arada herkes regl galiba
Canı tatlı isteyenler bence küçük bi bitter yiyin tatlı isteğini alır hemde diğer tatlılara saldırmazsınız

Vay tbrk ederim gerçekten büyük başarı bu,bn daha 2 kilo bile veremedim

bende şimdi deli gibi yiyorum olmuştu ama ya azimliydim hey gidi günler hey

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorumm

ve yarın diyete başlıyorum yani umuyorumm

Sabah 1 bardak su
Kahvaltı
1 tane karper peynir
1 küçük domates- salatalik
1 şekersiz çay
1 dilim salam
Çeyrek simit

Öğlen
1 tane ıslak hamburger

Saat 3.5 gibi biraz patates kızartmasi yedim,yanında domates salatalik

Akşam ise 1 bardak kefir içtim ( patates yediğim için)

Gün içinde bol su ( halen içiyorum),1 fincan form plus,1 fincan kahve

Spor olarak sabah hareketliydim,akşamda 1 saat plates yaptım bu günlük bu kadar:)

canım bilmediğimden soruyorum kefirin faydası ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…