Sağol canım :)) Ona daha bakmadım, birkaç gün sonra bakayım diyorum, birden düştüğünü görünce daha çok sevinip motive olurum
Tabikiii:) aramiza hos geldn:) once kendnden bahsedermisin boy kilo yas gbi:)
Yarın senin için bi başlangıç olsun.O göbüşten kurtulmak için ilk adımını at. Yanındayım :)
bende aranıza katılmak istiyorum yaş 19 kilo 86,8 boy 178
Topiğimiz öksüz,yetim kalmış..
Çok kötüyüm kızlar.Marketteki tüm abur cuburları mideye indirmek istiyorum.Regl olduğumdan mı bilmiyorum..
1 paket 200 kalorilik form bisküvi yedim kesmedii.....
Regl den dolayı cnm o,geçen haftada bn öyleydim,sabah bi tane fındıklı 9 kat yiyip üstünede bi tane çikolata götürdüm hem içim bayıldı hemde bi daha tatlı isteği olmadı bi de bol bol su içtim :)))
ayy ben bu akşamlık diyet yapmıyim çok kötü hissediyorum kendimiDokunsalar ağlıycam ( Görüşürüz pofucum.
Ayy çok mutluyum!53.5 olmuşuuuuuum :))))))) Akşam yemeğimde balık ve salata vardı bu arada :)) Ama canım fena halde tatlı istiyor. Regl olduğumdan sanırım. Karşı koyabilirsem koyucam, olmadı bir parçacık alırız canım
superr:) kaçtan inmştn htrlayamadm istersn sende bi grafik oluştr:)
Bak hayatım son gün diye bişey yok sen simdi su saatte basla nasıl olsa kaçırdım yarın başlarım deme. Bi yerden başlaman lazım istiyosn bazı seyleri:)
Yine bir hata yaptım!dayanamayıp tatlı yedimne yapsam şu iştahımı kesemiyorum bir türlü var mı bunun için önerileriniz :44:
Vay tbrk ederim gerçekten büyük başarı bu,bn daha 2 kilo bile veremedim
Sabah 1 bardak su
Kahvaltı
1 tane karper peynir
1 küçük domates- salatalik
1 şekersiz çay
1 dilim salam
Çeyrek simit
Öğlen
1 tane ıslak hamburger
Saat 3.5 gibi biraz patates kızartmasi yedim,yanında domates salatalik
Akşam ise 1 bardak kefir içtim ( patates yediğim için)
Gün içinde bol su ( halen içiyorum),1 fincan form plus,1 fincan kahve
Spor olarak sabah hareketliydim,akşamda 1 saat plates yaptım bu günlük bu kadar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?