Öğrencilere Özel Diyet Grubu

Çok haklısın tosuncuk..
Bunu kendime yapmamam lazımdı.Tekrar sil baştan başlamamalıydım. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Biran önce toparlanıp kendime gelmem lazım. Kilomla yaşamaya mahkum olmak istemiyorum...

Selam bende öğrenciyim. Üniversite ortamında kilolu olmak hiç hoş birşey değil. Yaza kadar kilo vermek amacıyla spora yazıldım bende 18 şubattan beri haftada 3 gün spora gidiyorum. Gitmediğim 1 gün için de seçmeli basketbol dersi aldım ve bu derste maç yaparak terliyorum. Haftasonları elimden geldiği kadar yürüyüş yapıyorum. Yediklerime de dkkat ediyorum tabi ekmeği kestim. Tatlı falan da pek yemiyorum artık. Sıkılaştığımı hissediyorumve 3 kilo verdim. Sizde durumlar nasıl acaba?

Süpersn:) gider gider:) boy kilo yas nedır once onu öğreneblrmyz??

Kızlar resmen hepimiz pes etmişiz.Oldu mu böyle??? Hani çıtır çıtır dolaşıcaktık etrafta?? Yarın herkesi bomba gibi görmeyi planlıyorum. Haydi kendinize gelin..
topik çok düzensiz.Yarından itibaren belirli ve sürekli kurallarımız olucak.

Her pazartesi tartılma günümüz.
3 günden fazla topiğe girmeyen liste dışı olucak
Gün içerisinde ne yenildiyse eksiksiz yazılacak

Eğer düzenli bir şekilde topiğe girecek, motivasyonunuzu koruyacak, birilerine destek olabilecekseniz adınızı yazdırın.

Selam kızlar..
Güzel bir başlangıç yapmışsınız ama yarım kalmışsınız. Çabuk pes etmişsiniz..
Bende öğrenciyim son sınıfda olsamda :)
Siz daha küçüksünüz ve çabuk pes ediyorsunuz sanırım. Dün gece okudum sizin topiğinizi.
Diyet biraz sabır ve azim isteyen bir mesele. Bende en düşük 58 kilo olan küçüklüğünden beri tombiş bir kızım. Hala tombikliğimi korumakla beraber sürekli kilo al ver durumlarındayım. Şuan 60 kiloyum. Karatay diyeti ile 62 den 58 e kadar düştüm sonra tatil annem ve nişanlım 3lüsünün baskısıyla 3 kilo geri aldım ve 1 kilo verip 60 dayım şuan. pes etmeyin. ne kadar erken kilolardan kurtulursanız o kadar rahat edersiniz..
Bahar geldi geliyor. Daha kolay olacaktır eminim bu kilo verme işi..
Biraz iradenize sahip olup biraz hırs yapın. millet nasıl veriyorsa sizde verebilirsiniz.. Yaza kadar sıkın dişinizi sonra keyfini çıkarın tabi yeme konusunda değil :)
Kolay gelsin kızlar..

Oburdebby canım her gün ne yenildiyse eksiksiz yazılacak demişsin ama benim bazen internet problemım oluyor arada gidebiliyor liste dışı kalmak istemem bu gibi istisnalara bir kolaylık olur umarım :) :44:

Oburdebby canım her gün ne yenildiyse eksiksiz yazılacak demişsin ama benim bazen internet problemım oluyor arada gidebiliyor liste dışı kalmak istemem bu gibi istisnalara bir kolaylık olur umarım :) :44:

Yok canım merak etme sen:) yapan yapmayan belli ediyo kendini zaten dert etme :) Ama kendın bi liste tutarsan iyi olur

Son düzenleme:
ben yediklerimi yazmaya utanıyorum kızlar liste çoook kabarık birbirimize destek olalım ama bence ben yazmayayım

herkese merhaba bu arada diyetleriniz daim olsun :)))

karatay diyeti bnm için çok ideal fakat kyk'da kalırken nasıl uygulayacağımı bilemiyorum...fikri olan warsa bana yardımcı olabilir mi?

Slm kızlar,nasılsınız bakalım,kaç gündür giremiyodum,evde olmadığımdan,tosuncuk çok kızmışsın ve de haklısın,işte insan bazen bi anda kilolar gidecek diye bekliyor sabırsız olarak..

Slm kızlar,nasılsınız bakalım,kaç gündür giremiyodum,evde olmadığımdan,tosuncuk çok kızmışsın ve de haklısın,işte insan bazen bi anda kilolar gidecek diye bekliyor sabırsız olarak..

Bak canım şimdi başlamassan 3 ay sonra diceksinki ay bak devam etseydm smdi belki istediğim kiloya inmiştm böyle böyle demekle geçmiyomu zaten boşver yemeği falan bak o diyet bu diyet deme sen yedikleriinn yarısını yemekle başla hatta daha azını yetecek kadarını ama kendinide tut 1. gün kaçamak olur 2. gün olur ama 3 gün olmamalı yanı. Vede aman bugu yiyim yarn başlarm deme başla yanı kendi kurallarını kendin koy kimse zorla yaptıramaz sonçta. 3 ay sonra yaza kimimz istediğimz kiloya kimimiz yarısına kimiz hiç verememş hatta almış bi şeklde giricez soncta aynı zamanda başladk ve aradaki uçuruma iişte ozman üzülrsn yapma kendine bunu.

Ewet cnm çok haklısın,ne yaparsam kendime :) yarın kaldığım yerden devam,bu ara çok sorunlu günler yaşadım onun etkiside cok

Ewet cnm çok haklısın,ne yaparsam kendime :) yarın kaldığım yerden devam,bu ara çok sorunlu günler yaşadım onun etkiside cok

Doğrudur ama bunu yiyerk telafi etme başka bi uğraş edin mesela. Birde yemeden önce yemediğn aç kaldığın zamanları ve yaptığın sporları hatrlaki daha kıymetini anlayasın ozaman yemeye kıyamazsn..

Doğrudur ama bunu yiyerk telafi etme başka bi uğraş edin mesela. Birde yemeden önce yemediğn aç kaldığın zamanları ve yaptığın sporları hatrlaki daha kıymetini anlayasın ozaman yemeye kıyamazsn..

Yok öyle yemeğe vermedim kendimi sadece aşırı keyifsizdim o kadar,sanki kilo veremiyorum gibi geliyodu

Günaydın kızlar.
Çok dertliyimmmm......... yine 70 kilo olmuşum. Allah beni kahretmesin emiii
Kilo bildiriminizi bekiyorum.Öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…