Çok haklısın tosuncuk..Derslermn yoğunluğu ve vizeler derken bu hafta hc uğrayamadım ne alemdesınız diye sormıcam çünkü çok sinirlendm!! Direk çok açık konuşucam. Bune hal kızlar kendınıze geln 1.gün herkesn motivasyonu tamamdı 5.gündemi bozuldu? 5 günde kaç kilo vermeyı beklıyodunz ki? Hem spor yapmadan o dukan diyetlerı hıc bı halta yaramicak yarasada 3 ay snra yıne buraya gelip aa dukan diyetı çok işe yarıyo ben baya kilo verMİŞTİM!(diceksiniz ama yıne alıcaksnz 2 lokma seylede kilo veriliyo) sonra nolucak o kiloları belkide fazlasyla alıcaksnz. Yapmayın etmeyın 2 gün spor yapıp 3. günü bıraknca hiç biişey olmicak. Sonra burda umutsuzluğa kapılmayın. Sen elinden gelenin ne kadarıını yapıyosnda konusuyosn? Şu diyet isimlerini falan bi bırakn. Benm şuan diyet miyet umrmda değil yaptığım seyın adıda diyet değil. Eskiden ne yiyosam smdı yarısını hatta daha azını yıyorm ama deli gibi spor yapıyorm bu 2. haftam ama midemde bariz bi küçülme var bunu direk görüyorum.
Bakın burda hepimiz okula gidiyorz benm bölümüm ve okulumn sırf ingilizce olmasından dolayı okadar zorluk cekiyormki saatlerm oklda geçiiyo ama ağzıma okulda yapılmıs 1 lokma girmiyo kendm küçük sandvcmi hazırlıyorm. Yetiyomu? yetmiyo ama yetmeli. Bu hafta vizeler için 3 gün resmen hiç uyumadm ama 6dan snra ağzıma yemek grmedi gece karnımn gurultusunu duysaydynz bi aylık aç sanardnz. Ama hc bı seklde yemedm. Kaldıkı çokda hareketli bi yaşamım var her çıkısta yemege giderdk artk ya gitmiyorm yada ben eve gidip yanııza gelrm diyorm. Evime gidip akşam ne varsa onu yiyorm. Sonra çay içiyorm onlarla. Yada gece çıktığımızda su içiyorm sadece alkol almadanda eğlenebilrsnz. Siz hayır demezseniz sizin yerinize kimse hayır demicek bunda bi anlaşalm böyle olursa daha buralarda çok ağlarız. Sızlanıp durmayın artık harekete geçin dukanmış şuymuş buymuş bırakın. Benm şu iki haftada okadar çok kaçamağım olduki. Ama yakılıyo spor yapın sporrr! Bunu biz 1 haftada almadkki bi haftada verelim sabır göstern her yerdede bunu dillendirmeyın az yıyorm dıyın olsn bıtsn nekadar çok konusulr okadr çok kafanıza takılır. Sadece biraz sabır göstericez.
İster kızın ister haklı bulun gerçekler bunlar herksın kendıne kalmıs yapıp yapmamak ileride dahada fazla üzülmek yerıne 3 ay üzülüp sonraasnda rrahat etmek daha mantıklı. Kendinizi toplayın artık.
Selam bende öğrenciyim. Üniversite ortamında kilolu olmak hiç hoş birşey değil. Yaza kadar kilo vermek amacıyla spora yazıldım bende 18 şubattan beri haftada 3 gün spora gidiyorum. Gitmediğim 1 gün için de seçmeli basketbol dersi aldım ve bu derste maç yaparak terliyorum. Haftasonları elimden geldiği kadar yürüyüş yapıyorum. Yediklerime de dkkat ediyorum tabi ekmeği kestim. Tatlı falan da pek yemiyorum artık. Sıkılaştığımı hissediyorumve 3 kilo verdim.Sizde durumlar nasıl acaba?
Oburdebby canım her gün ne yenildiyse eksiksiz yazılacak demişsin ama benim bazen internet problemım oluyor arada gidebiliyor liste dışı kalmak istemem bu gibi istisnalara bir kolaylık olur umarım :) :44:
Slm kızlar,nasılsınız bakalım,kaç gündür giremiyodum,evde olmadığımdan,tosuncuk çok kızmışsın ve de haklısın,işte insan bazen bi anda kilolar gidecek diye bekliyor sabırsız olarak..
Bak canım şimdi başlamassan 3 ay sonra diceksinki ay bak devam etseydm smdi belki istediğim kiloya inmiştm böyle böyle demekle geçmiyomu zaten boşver yemeği falan bak o diyet bu diyet deme sen yedikleriinn yarısını yemekle başla hatta daha azını yetecek kadarını ama kendinide tut 1. gün kaçamak olur 2. gün olur ama 3 gün olmamalı yanı. Vede aman bugu yiyim yarn başlarm deme başla yanı kendi kurallarını kendin koy kimse zorla yaptıramaz sonçta. 3 ay sonra yaza kimimz istediğimz kiloya kimimiz yarısına kimiz hiç verememş hatta almış bi şeklde giricez soncta aynı zamanda başladk ve aradaki uçuruma iişte ozman üzülrsn yapma kendine bunu.
Ewet cnm çok haklısın,ne yaparsam kendime :) yarın kaldığım yerden devam,bu ara çok sorunlu günler yaşadım onun etkiside cok
Doğrudur ama bunu yiyerk telafi etme başka bi uğraş edin mesela. Birde yemeden önce yemediğn aç kaldığın zamanları ve yaptığın sporları hatrlaki daha kıymetini anlayasın ozaman yemeye kıyamazsn..
Yok öyle yemeğe vermedim kendimi sadece aşırı keyifsizdim o kadar,sanki kilo veremiyorum gibi geliyodu
Günaydın kızlar.
Çok dertliyimmmm......... yine 70 kilo olmuşum. Allah beni kahretmesin emiii
Kilo bildiriminizi bekiyorum.Öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?