Öğrencilere Özel Diyet Grubu

Grubun başlığına bayıldım yaaa :) Öğrenciler olarak beraber kilo verelim :) Mezun olmaya az kaldı benim ama mezuniyete bomba gibi olmaya hayır diyemem

55 kilo olduğum gün kendime bi ziyafet çekicem ki sorma.Planlarım var :)) Tabi diğer gün tartıda 57 yi falan görürüm.Öyle işte :)))

Ayyy hiç bişeycik olmaz tabi o.kadar kilo verdikten sonra yemeye korkar hale gelmezsek :)))))
Bu arada.o tavuklu sabdivic dimi acaip lezzetli görünüyor

Hoş geldin canım,boyun ve kilon nedir?:)

Boy 1.60 kilo dün 57.1 akşam yemeğinden sonra idi sabah kahvaltıdan sonra 56.8 bir aç karnına tartılamadım
Ya ben 49-48 olayım istiyorum ama çok fazla olur gibi geliyor o da zayıf olup çirkin olmakta istemiyorum çünkü

50 kilo uygun olur gibi geliyor bana.Tabi senin vücut tipinde çok önemli.Kendini hangi kiloda mutlu hissediyorsan o rakama kadar ilerle :))

Benim yüzüm zayıf sporla yaparak zayıfladım daha önce o vakit bile yüzüm daha da zayıflamıştı ama benim basen bölgem iri kemikli bir ara sağlık sorunlarından dolayı 43.5 görmüştüm o zaman dahi basenli idim kemikler koskaca çünkü Armut tipi olduğum için üstte aşırı zayıflıyor yoksa 52-53 te dururum ama ah o basenler yok muuuu o yüzden 49-48 diyorum

Anladım.Ne diyeyim, basenlerinin en zayıf olduğu günü kısa sürede görürsün inşallah :)

Ve akşam yemeğimi de yedim 2 küçük haşlama tavuk,biraz salata,bi kaşıktan az pilav ( tadımlık)
Ara da 3 fındık ve biraz kuru dut yemiştim
Ve tabiki bol bol su allaha şükür bu regl dönemim de ağrısız geçiriyorum inşallah ağrım olmaz :)
Spor olarakda dans ve plates yapcm :)
Çok acikirsam eğer bi bardak ayran içerim

Bi tabak domates salatası yedim 2 kupa yeşil çayımı içtim.Bomba gibiyimm kızlar:)) Bu yağlar eriyeceek !!!!!!!!:))

kızlar ben bi türlü adapte olamadım dün jelibon çiğ köfte çikolata son günm deyp yedimde yedim film izlerken...

bugn sabah corn flakes yemştm ki öğlen döner yedik arkadaşla uff ne yapıcam ben mekikte çekemiyorum üşengeçlikten
ders bile çalışamıyorum hiç bir şeye adapte olamıyorum şu an

Akşam çok hafif şeyler ye.Ümitsizliğe kapılma lütfen. Her şey senin elinde.
Düşünsene hedefine ulaşınca yaşayacağın mutluluğu.. O göbüş gidicek başka yolu yok :))

Akşam çok hafif şeyler ye.Ümitsizliğe kapılma lütfen. Her şey senin elinde.
Düşünsene hedefine ulaşınca yaşayacağın mutluluğu.. O göbüş gidicek başka yolu yok :))

aslında ara tatilde çok iyiydim 3 kiloda vermiştim ama arkadaşlarla olmuyor ve oturmak, hareketsizlik zor ve hafta içi okulda da ders aralarım çok fazla beklerken atıştırıyorum abur cubur...
senin ev arkadaşların yok mu canım?

Ben lise sondayım seneye üniversiteliyim inşallah. :)
Hayatım daha düzenli yani.

Ben lise sondayım seneye üniversiteliyim inşallah. :)
Hayatım daha düzenli yani.

evet o zaman senin için daha kolay olablr =)
aslında kilo verirken sıkılaşmak için size yağ karışımı önerebilirim cidden inceltiyor ama sakıncası var mı bilmiyorum ilgilenirsen linki atablirim ben bu gece sürmeyi düşünüyorum...

araya giriyorum ama :)) neymiş bu yağ karışımı paylaşabilir misin bizimle? :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…